- 2 Aralık 2015
- 2.722
- 4.441
- 53
- 35
Tekrar görürsen ve artma olursa Dr ara derim4.gunum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekrar görürsen ve artma olursa Dr ara derim4.gunum
Canım korkma belkide yerleşme kanamandırKislar şimdi tuvalet kagidina minicik pembe cizgi seklinde kan gordum cok korkuyorum bir şey olmaz demi
Canım bence cok stres yapma.stres biliyosun herseyi etkiliyo.suana kadar bişey yapmadıysan bile suan böyle kendini üzerek strese sokarak hiç iyi yapmıyosun canım..rahatla birazcık.Ay kislar okadar cok negatif gordumki su an agliyorum sinirden rabbim herkesin yüzünü guldursun cok sinirbozucu transferden geldigimden beri yanlis biseymi yaptim karnimimi gerdim tuvalete mi zorlandim yok söyle yok boyle offff
Yarın test yaptırıcak mısın cnm?Canım korkma belkide yerleşme kanamandır
Kendinde hiç suç arama cnm ben inan bi çok şey Yaptım Allah'ım ol demese olmazdı sen kendini Allah'a bırak takdir onunInanin yataktan kalkarken bile biseymi yaptim diye icim icimi yiyo sonra diyorumki Allah ol dedikten sonra istersem yataktan dusuyum bisey olmaz ama insan kendini yiyip bitirmektende kendini alamiyo
Tamam canim iyiyim simdiCanım bence cok stres yapma.stres biliyosun herseyi etkiliyo.suana kadar bişey yapmadıysan bile suan böyle kendini üzerek strese sokarak hiç iyi yapmıyosun canım..rahatla birazcık.
Tamam canim sagolKendinde hiç suç arama cnm ben inan bi çok şey Yaptım Allah'ım ol demese olmazdı sen kendini Allah'a bırak takdir onun
Benimde sadece iki ailem biliyo yani 9 yildir belli olmadigi ama soran okuzler oluyo afedersinizNe kadar uğraştığımızı bi bz biliyoruz bide Allah gercekten bizi bizden baskası anlamıyo anlamayan insanlara bu durumu anlatmakta boş sadece dedikodu malzemesi çıkartıyolar kendilerine ben kmseye paylaşmadım sadece kendi ailem biliyo sz söylednz mi kızlar
Canim tok açin halinden anlamaz işte napalim kulagimizi kapatip takmamaya bu gunlerde moralimizi yuksek tutmaya calisalim bende kimseye solemedim ablam ve eltim disindaNe kadar uğraştığımızı bi bz biliyoruz bide Allah gercekten bizi bizden baskası anlamıyo anlamayan insanlara bu durumu anlatmakta boş sadece dedikodu malzemesi çıkartıyolar kendilerine ben kmseye paylaşmadım sadece kendi ailem biliyo sz söylednz mi kızlar
Duphalac al canim surup acayip ise yariyor zetan hemsireler diyor ama bence bugunden al ic hrmen duzeliyorsunKizlar yarin transferim var ve ben kabizim karnim şiş napicam bilmiyorum ne yemem lazim ya dra solesem ilac veriirmi acaba yarin