2015 Aralık tüp bebek

Ay kislar okadar cok negatif gordumki su an agliyorum sinirden rabbim herkesin yüzünü guldursun cok sinirbozucu transferden geldigimden beri yanlis biseymi yaptim karnimimi gerdim tuvalete mi zorlandim yok söyle yok boyle offff

Inanin yataktan kalkarken bile biseymi yaptim diye icim icimi yiyo sonra diyorumki Allah ol dedikten sonra istersem yataktan dusuyum bisey olmaz ama insan kendini yiyip bitirmektende kendini alamiyo

Ay kislar okadar cok negatif gordumki su an agliyorum sinirden rabbim herkesin yüzünü guldursun cok sinirbozucu transferden geldigimden beri yanlis biseymi yaptim karnimimi gerdim tuvalete mi zorlandim yok söyle yok boyle offff
Canım bence cok stres yapma.stres biliyosun herseyi etkiliyo.suana kadar bişey yapmadıysan bile suan böyle kendini üzerek strese sokarak hiç iyi yapmıyosun canım..rahatla birazcık.

Inanin yataktan kalkarken bile biseymi yaptim diye icim icimi yiyo sonra diyorumki Allah ol dedikten sonra istersem yataktan dusuyum bisey olmaz ama insan kendini yiyip bitirmektende kendini alamiyo
Kendinde hiç suç arama cnm ben inan bi çok şey Yaptım Allah'ım ol demese olmazdı sen kendini Allah'a bırak takdir onun

Az önce bi bebek mevlüdüne gttm insanlar ne kadar sinir bozucu ya bi tane kadın sürekli bana hemşire olmama rağmen sürekli gt dr a görün yok kendini baktır yok öyle yap böyle yap deyip durdu sanki kmse bilmiyo dmi bunları çocuğu olmayan bizler armut piş ağzımıza Düş diyoruz sanki hiç bişeyden haberleri yok anca konuşuyorlar böylelerinin Boğaz'ını sıkasım geliyo!sorun eşimde fakat kmseye demiyorum rencide Olmasın dye ama onun akrabaları sürekli sorun bende gbi konuşuyorlar cnm sıkılıyo ya sabır

Ne kadar uğraştığımızı bi bz biliyoruz bide Allah gercekten bizi bizden baskası anlamıyo anlamayan insanlara bu durumu anlatmakta boş sadece dedikodu malzemesi çıkartıyolar kendilerine ben kmseye paylaşmadım sadece kendi ailem biliyo sz söylednz mi kızlar

Kizlar yarin transferim var ve ben kabizim karnim şiş napicam bilmiyorum ne yemem lazim ya dra solesem ilac veriirmi acaba yarin

Ne kadar uğraştığımızı bi bz biliyoruz bide Allah gercekten bizi bizden baskası anlamıyo anlamayan insanlara bu durumu anlatmakta boş sadece dedikodu malzemesi çıkartıyolar kendilerine ben kmseye paylaşmadım sadece kendi ailem biliyo sz söylednz mi kızlar
Benimde sadece iki ailem biliyo yani 9 yildir belli olmadigi ama soran okuzler oluyo afedersiniz
Sorun kimde diye bende sirunumuz yok Allahin imtihani diyip gecistiriyorum ama diyorum beni kinayan Allah basina vermeden almasin canini

Canim tok açin halinden anlamaz işte napalim kulagimizi kapatip takmamaya bu gunlerde moralimizi yuksek tutmaya calisalim bende kimseye solemedim ablam ve eltim disinda

Back