2015 Aralık tüp bebek

Kızlar ;

bugun gittim doktoruma rahim kalınlığım ölçüldü malesef benim çok fazla kalınlasmıyor doktorumda kayıplarıma sebebp bu gösteriyor. 8 mm olmuş iyi dedi ama progeston testi sonucu önemli dedi. Yarın sonuca göre ilaçlara devam ettirip transfer ıcın uygun gorurse haber vericek. dualarını eksiltmeyin olurmu

Uzme kendini hersey yolunda gider insallah guzel haber alirsin

Sagol canim cvp icin panik oldum yine :) ben bugun saat 18:00 da gonalf 200 unite cetrotide vuruldum 21:15 de catlatma ignesi vuruldum sizde oylemi
yok canım benim yumurtalarım geç büyüdü o yüzden biraz fazla benim iğneler son iğneyi saat 17 de oldum büyülüğü ne kadarmış senin yumurtaların söyledilermi bişey

Sagol canim cvp icin panik oldum yine :) ben bugun saat 18:00 da gonalf 200 unite cetrotide vuruldum 21:15 de catlatma ignesi vuruldum sizde oylemi
Canim catlatma ignesi seni opuya alcaklari saate bagli olarak degisiyo.sabah cok erken alcaksa catlatma ignesini erken vurduruyolar

canım benim sıkma canını bide şöyle düşün hiç deise yumurtaların oluşuyor ve dölleniyor ya hiç yumurtan olmasa yada döllenmese o dahada zor

Canim catlatma ignesi seni opuya alcaklari saate bagli olarak degisiyo.sabah cok erken alcaksa catlatma ignesini erken vurduruyolar
yumurtanın boyutuylada ve son iğnenin yumurtaya olan etki süresiylede alakalı demişti doktorum onunla ilgisi varmı peki ben daha ilk yaptırıyorum çok bi bilgim yokta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…