2015 Aralık tüp bebek

Bende dün başladım tedaviye hakkimizda hayırlısı korktuğum tek şey yumurta toplama işlemi. Ama olsun sonuçlarımiz güzel olur insallahhh. Bizimkisi sebepsiz infertilute

ebru_ko ebru_ko napiyosun canim nasilsin durum da degisiklik varmi
canım durumlar gelısıyor ama tek yumurtam var bakalım ne olucak BUGUN TUP BEBEK IGNELERIMIN 13 GUNUNDEYIM 11 GUNU GITMISTIM EN SON E2 88 DI SAG TARAFATA BIR YUMURTAM VAR ODA 12,8 MM İDİ BUGUN 13 GUN SAGDAKI YUMURTA 14,8 OLMUS E2 DEGERIMDE 158 sen nasılsın ne yapıyorsun arkdasım

Bende dün başladım tedaviye hakkimizda hayırlısı korktuğum tek şey yumurta toplama işlemi. Ama olsun sonuçlarımiz güzel olur insallahhh. Bizimkisi sebepsiz infertilute
Hosgeldin hayırlı olsun tedavin opu dan korkma sebebin nedir hiç birşey hissetmiyorsun gayet rahat geçiyor rahat ol ;)

Hastane aradı kızlar , doktor ilaç kullanmamı istememiş ( yeni reçete yazmıştı eeskilere devam etsin demiş) istediği gibi değil yarın yine gelsin kontrol edeyim demiş :(

Bugün kontrolüm vardı b3nim de. Yumisler yeterli büyüklüğe ulasmis çok sukur. Cumartesi yumurta toplanacak. Rabbim benim gibi gün sayan kardeslerimin yardımcısı olsun insaallah

canım durumlar gelısıyor ama tek yumurtam var bakalım ne olucak BUGUN TUP BEBEK IGNELERIMIN 13 GUNUNDEYIM 11 GUNU GITMISTIM EN SON E2 88 DI SAG TARAFATA BIR YUMURTAM VAR ODA 12,8 MM İDİ BUGUN 13 GUN SAGDAKI YUMURTA 14,8 OLMUS E2 DEGERIMDE 158 sen nasılsın ne yapıyorsun arkdasım
Yeni sloganimaz 1 tane kaliteli olsun bizim olsun :))) benim durum cuma gunu opum var suan bi aksilik yok insallah da cikmaz heyecan dorukta hep o gunu düşünüyorum. Neler olacak merak ediyorum :KK45::KK45:

kızlar merhaba bir şey sormak istiyorum, bu çatlatma iğnesini yaptıktan sonra gonalf yapılmıyor ya yinede yumurtalar büyümeye devam ediyor mu toplama işlemine kadar?

aynen yaa rabbim vermek istese 1 tane yumurtadan verir zaten.valla bende bi dünya tam 36 tane iğne vuruldum ama ne oldu ne ne içindi çogunu bilinçsizce vuruldum işte
Bebisler gelsin diye artik sorgusuz sualsiz herseyi kabul eder olduk dimi.. sende de heyecan varmi OPU icin ben cok merak ediyorum neler olacak diye:KK53:

Benim transfer cumartesiye kaldi canlar otelde oylece bellklioz nasi gececek iki gun bilmiorum sevinsemmi uzulsemmi bilemedim

kizlar benim sonucum negatif.hepinize desteginiz icin tesekkur ederim. sonuc bekleyen arkadaslarim dualarim sizinle.ben bi muddet olmam sanirim buralarda.kafami toparliyim gelirim yine.

kizlar benim sonucum negatif.hepinize desteginiz icin tesekkur ederim. sonuc bekleyen arkadaslarim dualarim sizinle.ben bi muddet olmam sanirim buralarda.kafami toparliyim gelirim yine.
Ne desem bos suan biliyorum.. Şimdi olmadiysa bidaha kine insallah arkadasim herseyde bi hayir vardir..

Yeni sloganimaz 1 tane kaliteli olsun bizim olsun :))) benim durum cuma gunu opum var suan bi aksilik yok insallah da cikmaz heyecan dorukta hep o gunu düşünüyorum. Neler olacak merak ediyorum :KK45::KK45:
güzel sloganmıs dımdıden basarılar dılerım allah yardımcın olsun sonuc ıyı olsun

canım ınsallah bundan sonrakı denemelerınde pozitifi alacaksın ınsallah hayırlı olucak fazlada bırsey yazıp canını sıkmak ıstemıyorum bızde üzülüyoruz buna ınan yeter

Canm :( üzüldüm umutluydum senden kacinci günündü belki erken yaptirdin

Back