2015 Aralık tüp bebek

Bir arkadaşımız transfer sonrası gün gün embriyo gelişimi, Hcg artışı tablosu paylaşmıştı bulamadım elinde olan varsa tekrar yükleyebilir mi lütfen teşekkürler şimdiden :)
 
[QUOtane ="Drymlh, post: 44127935, member: 679332"]İnaşllah tutunma batmalarıdır Canım :) kaç transferdi senin[/QUOTE]
Iki tane canim insallah oledir arada bi cizzzzz diyo
 
Transferim yapıldı çok şükür grade 1 iki tane embriyom transfer edildi beklemek var sırada tosun788 tosun788 cnm test günüm 28aralık tabloya ekler misin?
echomare echomare Cnm hayırlısı olsun Hakkı'nda güzel sonuç alcaz inşallah çok inanıyorum senin hamile olduğuna Allah'ın izniyle :KK66:
Hayirli olsun canm
 
Bayanlar bir şey soracağım. 12si cumartesi transfer yapılmıştı bana, çarşamba yani bugün için 1 tane gonapeptyl vurmamı istemişlerdi. Fikri olan var mı neden bunu vurduğumuz konusunda?
 
Back