- 5 Aralık 2012
- 1.829
- 1.023
- 133
Bugun benim 7. Gunum canimKacinci gunun canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun benim 7. Gunum canimKacinci gunun canim
Canım insallah senin iyi haberlerini alırız merakla bekliyoruz erkenden uyu stres yapmakizlar sonucum hala cikmadi.aradim gunde 12.000 tup geliyo yarin anca cikar dediler icimde patladi![]()
Evet canım listeye beni de ekleyin yaş: 37 - deneme : 5- merkez: tıp fakultesi- infrelite sebebi: erkek ve kadın . test tarihi tahmini :01.01.2016
Canim hayirli olsun oncelikle.ekledim seni ama nerde yaptiracagini ve sebebini tam olarak anlayamadimtosun788 beni'de listeye eklermsin canım
Dün ve bugün kontrole gittim ve bu akşam saat 23:15 ovitrelle iğne yapıcam, kısmetse Cuma günü OPU var.
Kıyamammm, her işte bir hayır vardır inan, üzülme diyemeyeceğim ama herşey bitmiş değil, hep bunu düşün lütfen...Rüyamda arayıp yanlış test sonucu vermisiz hamilesiniz diyorlardi![]()
Kadın düşük rezerv sebebiyle, Erkek düşük sperm sayısı, Edirne tıpCanim hayirli olsun oncelikle.ekledim seni ama nerde yaptiracagini ve sebebini tam olarak anlayamadim
Canim bebegin tutunmasi için bende vurulmuş tum BEN ÜÇÜNCÜ Gün VURULMUSTUMBayanlar bir şey soracağım. 12si cumartesi transfer yapılmıştı bana, çarşamba yani bugün için 1 tane gonapeptyl vurmamı istemişlerdi. Fikri olan var mı neden bunu vurduğumuz konusunda?
Benimde cuma gunu opum var. Benim catlatma ignem 21:15 di vuruldum ben. Benim saatim niye erken ki acaba?tosun788 beni'de listeye eklermsin canım
Dün ve bugün kontrole gittim ve bu akşam saat 23:15 ovitrelle iğne yapıcam, kısmetse Cuma günü OPU var.
canım saati belirleyen son yapılan iğnenin yumurtanın son büyüklüğüne göre falan değişiyorBenimde cuma gunu opum var. Benim catlatma ignem 21:15 di vuruldum ben. Benim saatim niye erken ki acaba?
Sagol canim cvp icin panik oldum yine :) ben bugun saat 18:00 da gonalf 200 unite cetrotide vuruldum 21:15 de catlatma ignesi vuruldum sizde oylemicanım saati belirleyen son yapılan iğnenin yumurtanın son büyüklüğüne göre falan değişiyor
Uzme kendini hersey yolunda gider insallah guzel haber alirsinKızlar ;
bugun gittim doktoruma rahim kalınlığım ölçüldü malesef benim çok fazla kalınlasmıyor doktorumda kayıplarıma sebebp bu gösteriyor. 8 mm olmuş iyi dedi ama progeston testi sonucu önemli dedi. Yarın sonuca göre ilaçlara devam ettirip transfer ıcın uygun gorurse haber vericek. dualarını eksiltmeyin olurmu![]()
yok canım benim yumurtalarım geç büyüdü o yüzden biraz fazla benim iğneler son iğneyi saat 17 de oldum büyülüğü ne kadarmış senin yumurtaların söyledilermi bişeySagol canim cvp icin panik oldum yine :) ben bugun saat 18:00 da gonalf 200 unite cetrotide vuruldum 21:15 de catlatma ignesi vuruldum sizde oylemi
Canim catlatma ignesi seni opuya alcaklari saate bagli olarak degisiyo.sabah cok erken alcaksa catlatma ignesini erken vurduruyolarSagol canim cvp icin panik oldum yine :) ben bugun saat 18:00 da gonalf 200 unite cetrotide vuruldum 21:15 de catlatma ignesi vuruldum sizde oylemi
canım benim sıkma canını bide şöyle düşün hiç deise yumurtaların oluşuyor ve dölleniyor ya hiç yumurtan olmasa yada döllenmese o dahada zorKızlar ;
bugun gittim doktoruma rahim kalınlığım ölçüldü malesef benim çok fazla kalınlasmıyor doktorumda kayıplarıma sebebp bu gösteriyor. 8 mm olmuş iyi dedi ama progeston testi sonucu önemli dedi. Yarın sonuca göre ilaçlara devam ettirip transfer ıcın uygun gorurse haber vericek. dualarını eksiltmeyin olurmu![]()
yumurtanın boyutuylada ve son iğnenin yumurtaya olan etki süresiylede alakalı demişti doktorum onunla ilgisi varmı peki ben daha ilk yaptırıyorum çok bi bilgim yoktaCanim catlatma ignesi seni opuya alcaklari saate bagli olarak degisiyo.sabah cok erken alcaksa catlatma ignesini erken vurduruyolar
Dun en buyukler 15 16 diyok canım benim yumurtalarım geç büyüdü o yüzden biraz fazla benim iğneler son iğneyi saat 17 de oldum büyülüğü ne kadarmış senin yumurtaların söyledilermi bişey