- 6 Kasım 2015
- 96
- 47
- 88
- 39
Kız bende heycanlandim bak sevincini yarida birak bizede yaz hemensaglik ocaginda verdim canim.aksama dogru anca internete yuklenir dediler.sayfayi yeniliyorum devamli.psikopata bagladim:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız bende heycanlandim bak sevincini yarida birak bizede yaz hemensaglik ocaginda verdim canim.aksama dogru anca internete yuklenir dediler.sayfayi yeniliyorum devamli.psikopata bagladim:)
Netten de ogreniliyomuymus nasil bi sayfa saglik ocağıninmi. bende ogrenim de işim dusunce bende oyle ogrenirim.. :)saglik ocaginda verdim canim.aksama dogru anca internete yuklenir dediler.sayfayi yeniliyorum devamli.psikopata bagladim:)
allah razi olsun canim. insallah.D
Dua ediyorum hadi canim hayirli habeelerle gell
insallah canim.Hadi güzel haberler gelsin inşallah
evet canim saglik ocagi.saglik ocagina gittiginde sor.onlar soyler zaten sana.Netten de ogreniliyomuymus nasil bi sayfa saglik ocağıninmi. bende ogrenim de işim dusunce bende oyle ogrenirim.. :)
Aldınmı sonucunu canıminsallah canim.
yok canim.sonuclar 4ten 5ten once cikmaz dediler.Aldınmı sonucunu canım
Hadi canim Allah hakkinda hayirlusini versinyok canim.sonuclar 4ten 5ten once cikmaz dediler.
Demek dayanamadin yaptirdin canim.hadi bakalim merakla ve umutla bekliyorum sonucunu.umarim allahim yuzunu guldurur.yok canim.sonuclar 4ten 5ten once cikmaz dediler.
Hadi hayirlisi olsun bakalim canim.bekleyenler kervanina sende katildin yani sonunda.allah simdiden sabir versin
Amin canım Rabbim hepimize hayırlı 3vlatlar nasip etsin inşaallah. Adana acibadem de Mikrociple ilgili bir uygulama var mı bilmiyorum.Canım inşallah her şey yolunda gidecek bu kez ve bebişinin haberini vereceksin bizlere. Öğrenmek istediğim bir şey var,mikrocip uygulanıyor mu adana acıbademde ? Fiyat ile ilgili bilgin var mı?
Amiin çok teşekkür ederim CnmHadi hayirlisi olsun bakalim canim.bekleyenler kervanina sende katildin yani sonunda.allah simdiden sabir versin![]()
Yok onu ben yazmadım ama 1. Kalite demek Olmalı8nslh gorursun canim.Bide a kalite yazmissin o ney 1.kalitemi demek bizim merkezde grade 1 2 3 diye adlandiriliyor
Test yaptırdın öyle mi? Inş pozitiftir ben uyurken neler olmuş ya hemen açıkla ltfnsaglik ocaginda verdim canim.aksama dogru anca internete yuklenir dediler.sayfayi yeniliyorum devamli.psikopata bagladim:)
Ayyy inan çok heyecanlandım, merakla iyi haberlerini bekliyoruz inşallah :) :) :) :) :)yok canim.sonuclar 4ten 5ten once cikmaz dediler.
Bekleme aşamasındasın artık öyle mi :) hadi kolay gelsinAmiin çok teşekkür ederim Cnm![]()