2015 Aralık tüp bebek

Benim 9. Gunum bugun.. sen hangi igneyi kac doz kullandin
bende pko olduğu için dikatli gitmeye çaloştı gonal f 100ml başladım sonra cetrotideyle beraber sonra puregona başladım 150ml sonra gonal f enjeksiyon şeklinde olana başladım önce 200 sonra 225ml en son 3 günde başka bi iğneydi ama adını unuttum sen nasıl ullandın iyi hızlı büyümüs

yumurtanın boyutuylada ve son iğnenin yumurtaya olan etki süresiylede alakalı demişti doktorum onunla ilgisi varmı peki ben daha ilk yaptırıyorum çok bi bilgim yokta
Valla sanirim yok canim.beni opuya oglene. Dogru aliriz demislerdi o yuzden gece 11 de vurunmustum.vurunduktan sonra 36 saat olarak hesapliyolar

bende pko olduğu için dikatli gitmeye çaloştı gonal f 100ml başladım sonra cetrotideyle beraber sonra puregona başladım 150ml sonra gonal f enjeksiyon şeklinde olana başladım önce 200 sonra 225ml en son 3 günde başka bi iğneydi ama adını unuttum sen nasıl ullandın iyi hızlı büyümüs
Bende pko var ben adetin 2.gununden bugune 200 unite gonal f kullandim son 4 5 gun cetrotide kullandim. Bide ben asilamadan beri glifor kullaniyorum onu ne icin kullaniyorum bende bilmiyorum :)) ultrasonda gordum sag tarafimda cok yumos vardi bakalim opu da kac tane cikacak 1 tane kalitali olsun benim olsun ;)

Sabirsiz umutlu 44131275 .!.:
Kızlar ;

bugun gittim doktoruma rahim kalınlığım ölçüldü malesef benim çok fazla kalınlasmıyor doktorumda kayıplarıma sebebp bu gösteriyor. 8 mm olmuş iyi dedi ama progeston testi sonucu önemli dedi. Yarın sonuca göre ilaçlara devam ettirip transfer ıcın uygun gorurse haber vericek. dualarını eksiltmeyin olurmu :KK43:

Cnm benimde 8 mm idi ilaclara devam ediyorum gayet iyi dedi dr.

Bende pko var ben adetin 2.gununden bugune 200 unite gonal f kullandim son 4 5 gun cetrotide kullandim. Bide ben asilamadan beri glifor kullaniyorum onu ne icin kullaniyorum bende bilmiyorum :)) ultrasonda gordum sag tarafimda cok yumos vardi bakalim opu da kac tane cikacak 1 tane kalitali olsun benim olsun :KK66:
aynen yaa rabbim vermek istese 1 tane yumurtadan verir zaten.valla bende bi dünya tam 36 tane iğne vuruldum ama ne oldu ne ne içindi çogunu bilinçsizce vuruldum işte

Back