Valla ben catlicam aa.kizlar sonucu almadan buraya yazmayin heee.sonra catliyoz burdaSaat 5 i geçiyo bizim kız nerde kaldı sonuç ne çıktı acaba
Olsun, yarın alırız inşallah o güzel haberlerini :) gece takma kafana iyi düşün, olumlu düşün oyalan bişeylerlekizlar sonucum hala cikmadi.aradim gunde 12.000 tup geliyo yarin anca cikar dediler icimde patladi
Şaka mı bu :s yok artıkkizlar sonucum hala cikmadi.aradim gunde 12.000 tup geliyo yarin anca cikar dediler icimde patladi
Tahmin ettim zaten.saglik ocagi genelde ertesi gun veriyo.bi aksam daha beklicen artik canim.kizlar sonucum hala cikmadi.aradim gunde 12.000 tup geliyo yarin anca cikar dediler icimde patladi
Evet ya çok şükür sonuca yaklaşıyorum inşallah güzel olur sonu :)Bekleme aşamasındasın artık öyle mi :) hadi kolay gelsin
Yaziyi okumadan yuz ifadesini gördüm korktum yaaa :)) heyecan tavan yapti olsun canim sabah hemen ogrenirsinkizlar sonucum hala cikmadi.aradim gunde 12.000 tup geliyo yarin anca cikar dediler icimde patladi
İnaşllah tutunma batmalarıdır Canım :) kaç transferdi seninKislar dun bir bugun iki sol kasigim acayip batiyo bide baski hissediyorum
Teşekkür ederim Canım :)Hayirli olsun canm
Valla canim bende ayni dertten muzdaribim.cok fena karnim belim agriyoYa kislaaarrrrr adet olacak gibi kasiklarim ağrıyor daha erken degilmi
Kacinci gunun canimValla canim bende ayni dertten muzdaribim.cok fena karnim belim agriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?