Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8nslh gorursun canim.Bide a kalite yazmissin o ney 1.kalitemi demek bizim merkezde grade 1 2 3 diye adlandiriliyorKızlar haftaya cuma keseyi görmeye gidicem :)
Valla canim bilgilerini gonderenleri ekledim.Topikte kac tane hamile var liste de bi tane var ama yaz 3 kisimi ne anlayamadim ?![]()
Anladım canim, hamis kizlar adınızı listeye yazdirin da gozumuz gonlumuz acilsin :)Valla canim bilgilerini gonderenleri ekledim.
Eeee 1saate cikmiyormu sonuc nezaman alacaksin hadi inslh pozitiffffkizlar sabah kan verdim.dua edin nolur
ayy hadi inşallah. ne zamana çıkarmış. dualarım seninlekizlar sabah kan verdim.dua edin nolur
Ayyy gercektenmi. Sonucu ogrenmeden once suna soylemek istiyorum sonuc ne olursa olsun hayırlısı olacak buna inan olurmu.. Allah'im gonlune gore versin canim benimkizlar sabah kan verdim.dua edin nolur
inş. güze haber vereceksin bize canımkizlar sabah kan verdim.dua edin nolur
Dualarım seninle cnm inşallah müjdeli hbrini alacağız çok heyacanlandım inankizlar sabah kan verdim.dua edin nolur
saglik ocaginda verdim canim.aksama dogru anca internete yuklenir dediler.sayfayi yeniliyorum devamli.psikopata bagladim:)Eeee 1saate cikmiyormu sonuc nezaman alacaksin hadi inslh pozitiffff
cok saol canim benim.aksama dogru dediler bakalim.ayy hadi inşallah. ne zamana çıkarmış. dualarım seninle![]()
ay Allahım çok heycanlı rabbim nasip etsin inş.saglik ocaginda verdim canim.aksama dogru anca internete yuklenir dediler.sayfayi yeniliyorum devamli.psikopata bagladim:)
oyle tabiki kuzum hayirlisi olacak ama keske pozitif olsa. kendimi olumsuza hazirladim zaten bakalim uzulecekmiyim kesinle uzulucem ama herseyin hayirlisi.cok saol canimAyyy gercektenmi. Sonucu ogrenmeden once suna soylemek istiyorum sonuc ne olursa olsun hayırlısı olacak buna inan olurmu.. Allah'im gonlune gore versin canim benim![]()
ahh insallah caniminş. güze haber vereceksin bize canım
allah razi olsun canim rabbim emeklerimizi bosa cikarmaz insallah.Dualarım seninle cnm inşallah müjdeli hbrini alacağız çok heyacanlandım inan![]()
amin canim heyecani gel bide bana sor:) rabbim duysun artik sesimizi.baskasinin kucagina baktirmasin evlat hasretiyle yakmasin hem beni hem bu yolda olan herkesiay Allahım çok heycanlı rabbim nasip etsin inş.
Dua ediyorum hadi canim hayirli habeelerle gellkizlar sabah kan verdim.dua edin nolur
Hadi güzel haberler gelsin inşallahkizlar sabah kan verdim.dua edin nolur