2015 Aralık tüp bebek

Ayni sorun bendede var yururken sanki sol kasigim batiyor karnimda sisme var sanki ici su dolu fokur fokur ama bende gaz problemim var die dayanmaya calisityorum
Benimde sag kasiklarim karnim agrio ka bizlikta var havuc suyu kayusi kurusu yiyorum ama ayni sislik devam yarim transferim var napicam bilmiyorum

Merhaba canım. 30 yaşındayım sorunum pko. Daha önce 1 taze bir de dondurulmuş denemem var. Bu 2. Taze tüp denemem. Adana acibadem de yapılıyor Tedavim.
Canım inşallah her şey yolunda gidecek bu kez ve bebişinin haberini vereceksin bizlere. Öğrenmek istediğim bir şey var,mikrocip uygulanıyor mu adana acıbademde ? Fiyat ile ilgili bilgin var mı?

ayy ne güzel siz transfer olmuşsunuz bıde 5 günü yemişssiniz :KK66:
Kartanesi_26 Kartanesi_26 canım benım 3 . denemem ilk 2 pozitif malesef kayıp oldu :KK43: dondurulmuslarım var onlarla devam edıcem
İnşallah bu sefer mucizen gelecek cnm ;) Hakkı'mızda hayırlısı olsun inşallah...

Rabbim hayırlı bir süreç yaşamayı ve sonunda bebişine kavusmayi nasip etsin inşaallah canim
Amin güzelim Rabbim tüm isteyenlere bu gzl duyguyu yaşatır inşallah kucağımıza almak nasip olsun ;)

[QUOTE Drymlh, post: 44113929, member: 679332"]Kötüymüş ya küçük elektrikli soba ayarla müsaitse ortam bn öyle yapmıştım bir ara yanmıyordu petekler. Ben de raporumu hep aile hekiminden alırım en kolay yolu sağlık ocağı :KK66:[/QUOTE]
Daha once yangin cikmis o yuzden ona da nuaade etmiyolar :( rapor aldim 3 gun simdi c vitamini deposu gibi oldum evde dinleniyorum

OUOTE="Drymlh, post: 44114494, member: 679332"]Evet dün yazmıştım sana bugün saat 1de transferim var inşallah[/QUOTE]
Cok heyecan verici rabbim yardımcın olsun cnm saat 1 de dua edip gondercem senin için Rabbim yüzümüze baksın inşallah

[OUOTE="zeynep4, post: 44115286, member: 193301"]Günaydın kislar bugün tuvalete çıktım ya çok kötü bişey yaaa azicik bile ikinmadan kendi kendine yapabilirmi insan kabiz degilim fazla ama yapmamda lazim malum azicik ikinmaktan bisey olurmu esim kizip duruyo bana insan heleki klozette öle otursa aksama kadar kendiliginden yapabilirmi sorarim size[/QUOTE]
Klozette hiç olmuyo hele cnm transferin kaçıncı günü ndesn
Kloz

bugun kendi kendime totem yapmistim.niyeyse umut oldun bana.allahim hayirlisiyla kucagina da almayi nasip etsin canim.inan cok sevindim.hayirli olsun.
İkinci testide yaptirdim gectigimiz pazartesi iki katlamis degerler 177 cikti doktorum gayet guzel dedi. İnsallah hersey yolunda gider. ALLAH hepimizin gonlune gire verir insallah..

[OUOTE="zeynep4, post: 44115286, member: 193301"]Günaydın kislar bugün tuvalete çıktım ya çok kötü bişey yaaa azicik bile ikinmadan kendi kendine yapabilirmi insan kabiz degilim fazla ama yapmamda lazim malum azicik ikinmaktan bisey olurmu esim kizip duruyo bana insan heleki klozette öle otursa aksama kadar kendiliginden yapabilirmi sorarim size
Klozette hiç olmuyo hele cnm transferin kaçıncı günü ndesn
Kloz[/QUOTE]
Ay cok zor klozet
Dun okdu transferim

Maşallah cnm Sağlıcakla kucağımızı alırız inş
Bana a kalite iki embriyo yuklendi. Transferim 3.gun oldu ve ilk kantestimi 11.gun yaptirdim 86 cikti. İkincisini 13.gun yaltirdim 177 cikti acaba tekmi ciftmi metak ediyorum. Tabi Allah'im saglikli hayirli bir evlat nasip etsin ama merak.ediyir insan iste;)

OUOTE="Drymlh, post: 44114494, member: 679332"]Evet dün yazmıştım sana bugün saat 1de transferim var inşallah
Cok heyecan verici rabbim yardımcın olsun cnm saat 1 de dua edip gondercem senin için Rabbim yüzümüze baksın inşallah[/QUOTE]
Allah razı olsun Can'ım çok teşekkür ederim hepimizin yüzü gülsün inşallah

Bana a kalite iki embriyo yuklendi. Transferim 3.gun oldu ve ilk kantestimi 11.gun yaptirdim 86 cikti. İkincisini 13.gun yaltirdim 177 cikti acaba tekmi ciftmi metak ediyorum. Tabi Allah'im saglikli hayirli bir evlat nasip etsin ama merak.ediyir insan iste:KK66:
Allah bilir keseyi ne zmn görmeye gidiceksin

Back