- 15 Ağustos 2015
- 2.030
- 5.252
- 88
Hayır cnm ilk denemem olacak kısmetsecanım dondurulmusun varmı senın ?
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır cnm ilk denemem olacak kısmetsecanım dondurulmusun varmı senın ?
Sagol canim seninkide hayirli olsunHayırlı olsu canım okadardan bişey olmaz benım bugun 5.günüm anca anca düzeldim
Benimde sag kasiklarim karnim agrio ka bizlikta var havuc suyu kayusi kurusu yiyorum ama ayni sislik devam yarim transferim var napicam bilmiyorumAyni sorun bendede var yururken sanki sol kasigim batiyor karnimda sisme var sanki ici su dolu fokur fokur ama bende gaz problemim var die dayanmaya calisityorum
Sanada zaman su gibi geçsin inşallahayy ne güzel siz transfer olmuşsunuz bıde 5 günü yemişssiniz
Kartanesi_26 canım benım 3 . denemem ilk 2 pozitif malesef kayıp oldu
dondurulmuslarım var onlarla devam edıcem
Rabbim hayırlı bir süreç yaşamayı ve sonunda bebişine kavusmayi nasip etsin inşaallah canimKızlar bende yarın başlıyorum bu serüvene,aldım randevumuinşallah su gibi akar bu zorlu süreç.. Bnm içinde duanızı eksik etmeyin olurmu
![]()
Canım inşallah her şey yolunda gidecek bu kez ve bebişinin haberini vereceksin bizlere. Öğrenmek istediğim bir şey var,mikrocip uygulanıyor mu adana acıbademde ? Fiyat ile ilgili bilgin var mı?Merhaba canım. 30 yaşındayım sorunum pko. Daha önce 1 taze bir de dondurulmuş denemem var. Bu 2. Taze tüp denemem. Adana acibadem de yapılıyor Tedavim.
İnşallah bu sefer mucizen gelecek cnmayy ne güzel siz transfer olmuşsunuz bıde 5 günü yemişssiniz
Kartanesi_26 canım benım 3 . denemem ilk 2 pozitif malesef kayıp oldu
dondurulmuslarım var onlarla devam edıcem
Amin güzelim Rabbim tüm isteyenlere bu gzl duyguyu yaşatır inşallah kucağımıza almak nasip olsunRabbim hayırlı bir süreç yaşamayı ve sonunda bebişine kavusmayi nasip etsin inşaallah canim
İkinci testide yaptirdim gectigimiz pazartesi iki katlamis degerler 177 cikti doktorum gayet guzel dedi. İnsallah hersey yolunda gider. ALLAH hepimizin gonlune gire verir insallah..bugun kendi kendime totem yapmistim.niyeyse umut oldun bana.allahim hayirlisiyla kucagina da almayi nasip etsin canim.inan cok sevindim.hayirli olsun.
Klozette hiç olmuyo hele cnm transferin kaçıncı günü ndesn[OUOTE="zeynep4, post: 44115286, member: 193301"]Günaydın kislar bugün tuvalete çıktım ya çok kötü bişey yaaa azicik bile ikinmadan kendi kendine yapabilirmi insan kabiz degilim fazla ama yapmamda lazim malum azicik ikinmaktan bisey olurmu esim kizip duruyo bana insan heleki klozette öle otursa aksama kadar kendiliginden yapabilirmi sorarim size
Maşallah cnm Sağlıcakla kucağımızı alırız inşİkinci testide yaptirdim gectigimiz pazartesi iki katlamis degerler 177 cikti doktorum gayet guzel dedi. İnsallah hersey yolunda gider. ALLAH hepimizin gonlune gire verir insallah..
Bana a kalite iki embriyo yuklendi. Transferim 3.gun oldu ve ilk kantestimi 11.gun yaptirdim 86 cikti. İkincisini 13.gun yaltirdim 177 cikti acaba tekmi ciftmi metak ediyorum. Tabi Allah'im saglikli hayirli bir evlat nasip etsin ama merak.ediyir insan isteMaşallah cnm Sağlıcakla kucağımızı alırız inş
Cok heyecan verici rabbim yardımcın olsun cnm saat 1 de dua edip gondercem senin için Rabbim yüzümüze baksın inşallah[/QUOTE]OUOTE="Drymlh, post: 44114494, member: 679332"]Evet dün yazmıştım sana bugün saat 1de transferim var inşallah
Allah bilir keseyi ne zmn görmeye gidiceksinBana a kalite iki embriyo yuklendi. Transferim 3.gun oldu ve ilk kantestimi 11.gun yaptirdim 86 cikti. İkincisini 13.gun yaltirdim 177 cikti acaba tekmi ciftmi metak ediyorum. Tabi Allah'im saglikli hayirli bir evlat nasip etsin ama merak.ediyir insan iste![]()