2015 Aralık tüp bebek

Sağol cnm iş yeri buz gibi o yüzden oldu sanrm tamda zamanında :KK43: sağlık ocağına gidecem rapor isteyip dinlence m verirse tabi bizim Dr tuhaf vermio istirahat
Kötüymüş ya küçük elektrikli soba ayarla müsaitse ortam bn öyle yapmıştım bir ara yanmıyordu petekler. Ben de raporumu hep aile hekiminden alırım en kolay yolu sağlık ocağı ;)

Gordum dunde lesin deil sanmistim baska arkadasda belki cagirriz demisler kafami kaldiki.sayiyi konustunmu canim kac tane transfer edecek
Ya ilk bana 4 döllenme var deyince Çarşamba olacağını tahmin ettim ertesi gün de kesinleşti zaten 2 demiştik doktora hallederiz dedi bugün ne olur bilmiyorum :) bir de embriyolar ne durumda ona bağlı bakalım hayırlısı

Ya ilk bana 4 döllenme var deyince Çarşamba olacağını tahmin ettim ertesi gün de kesinleşti zaten 2 demiştik doktora hallederiz dedi bugün ne olur bilmiyorum :) bir de embriyolar ne durumda ona bağlı bakalım hayırlısı
Hayirlisi inslh rabbim kolaylik versin.İnslh beraber gun sayariz benim transferde sorun cikmazsa tabi

Günaydın kislar bugün tuvalete çıktım ya çok kötü bişey yaaa azicik bile ikinmadan kendi kendine yapabilirmi insan kabiz degilim fazla ama yapmamda lazim malum azicik ikinmaktan bisey olurmu esim kizip duruyo bana insan heleki klozette öle otursa aksama kadar kendiliginden yapabilirmi sorarim size

Günaydın kislar bugün tuvalete çıktım ya çok kötü bişey yaaa azicik bile ikinmadan kendi kendine yapabilirmi insan kabiz degilim fazla ama yapmamda lazim malum azicik ikinmaktan bisey olurmu esim kizip duruyo bana insan heleki klozette öle otursa aksama kadar kendiliginden yapabilirmi sorarim size

ıkınmaktan ne olucak kı canım anlamadımm

Eğer dr surup verdıyse onu kullan bu surecı daha kolay atlatırsın.cünkü kullandımız vıtamın ve folik asit kabızlık yapıyorr

Dun transfer im oldu canim ondan progestan igne si yapiyomus ama cokta kabiz degilim ama yapmak icin azicik ikinmak lazim regilmi
zaten dr probiyotik toz verdi sabah akşam kullanıyorum

Dun transfer im oldu canim ondan progestan igne si yapiyomus ama cokta kabiz degilim ama yapmak icin azicik ikinmak lazim regilmi
zaten dr probiyotik toz verdi sabah akşam kullanıyorum
Hayırlı olsu canım okadardan bişey olmaz benım bugun 5.günüm anca anca düzeldim

Back