2015 Aralık tüp bebek

Evet sürekli yatmak hasta moduna sokabilir gerçekten :) ben çok sinirleniyorum çok stres oluyorum çalışırken ondan korkuyorum bazen unutup hoplayıp zıplıyorum ondan korkutuyor beni çalışmak
aslına bakarsan olay kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle davranmak da... mesela ben son transferimde narkoz almak istedim ve çok mutlu ayrıldım hastaneden... kesinlikle bundan sonra transferim ayık olmak istemem... çok rahat çünkü... sonrası da işte aslında kişiye bağlı....

Merhaba arkadaşlar, sabah yumurta toplama operasyonum vardı. Çok rahat ve hızlı geçti, bazı arkadaşların da bahsettiği gibi hiç korkulacak bir şey yok, eve geldim bile :) araba kullanmak vb. odaklanma gereken şeyleri yapmanızı istemiyorlar, neticede anestezi alıyorsunuz bünyeye o yüzden ofise gitmedim, yarın normal hayata devam :KK66:
Bu arada 5 yumurta topladıklarını öğrendim, bunun dışında ilk bilgiler ne zaman gelmeye başlar fikri olan?
haydi gecmis olsun canim. yarin yumurtalarinin bilgisini alabilirsin embriyologtan.transfer gununude soylerler yarin.insallah hepsi 1.kalite olur:)

ben 4 negatif tüp bebek denemesinden sonra beklemedeyim tatlım... sonuncu denemem kimyasal sonuçlandı; yani düşük bir değer çıktı ama devam etmedi. şu an fshımı biraz düşürityim diye uğraş veriyorum. 2016 da artık bi daha denersem.... ama benim amacım doğal gebe kalmak:KK48::KK48::KK48::KK48: eeee ne demişler olmaz olmaz deme olmaz olmaz.... ben istiyim de Rabbim de verir belki :KK68::KK68:
akşama bi resim atıyım ben sizlere... senin bebiş muhtemelen 5.-6. günlerde tutunmaya geçecek bugün zarını yırtmaya çabalıyo olmalı

nacizane fikrim yanlış yapıyosun arkadaşım... bol bol yürümen lazım... en azından evin içinde.... tutmayacaksa embriyo amuda kalkarak beklesen de tutmayacak bu arada.... onun şu an kan dolaşımına ihtiyacı var.... her tüp denemesinde izin alan bir arkadaşım 11.denemesinde transfer sonrası işe dönmesi gerekti... diğerlerinde hep evde geçirirdi, işi de ağır üstelik ve gebe hatta yolu da yarıladı yani....
Ben sürekli hareket halindeyim ya da oturup ders çalışıp kitap falan okuyorum annem Israrla yat DYO ama bencede normal davranmak daha iyi bugün dışarıda çıktım umarım sonuç hayırlı olur hepimiz için

Ya
Merhaba arkadaşlar, sabah yumurta toplama operasyonum vardı. Çok rahat ve hızlı geçti, bazı arkadaşların da bahsettiği gibi hiç korkulacak bir şey yok, eve geldim bile :) araba kullanmak vb. odaklanma gereken şeyleri yapmanızı istemiyorlar, neticede anestezi alıyorsunuz bünyeye o yüzden ofise gitmedim, yarın normal hayata devam :KK66:
Bu arada 5 yumurta topladıklarını öğrendim, bunun dışında ilk bilgiler ne zaman gelmeye başlar fikri olan?
yarın arayıp kaçı döllenip bölünmeye Başlamış söylerler cnm hayırlı olsun yarın transferinde Gününü söylerler

Kizlar geldim bende.net problemi vardi girememistim.bende bonibonlarimi aldim iki tane kalmis zaten ikisinide transfer ettiler.bakalim bundan sonra elimizden gelen sadece beklemek hakkinizda hayirlisi

Kizlar geldim bende.net problemi vardi girememistim.bende bonibonlarimi aldim iki tane kalmis zaten ikisinide transfer ettiler.bakalim bundan sonra elimizden gelen sadece beklemek hakkinizda hayirlisi
hayırlısı olur inşallah canım sımsıkı sarılır bebişlerin sana

Gecmiş olsun Cnm hayırlı olsun 1 embriyo diyordun sanki 2 mi koydular ben mi yanlış hatırladım Allahım gönlüne göre versin inşallah pozitifi görürsün :anneadayı:

Gecmiş olsun Cnm hayırlı olsun 1 embriyo diyordun sanki 2 mi koydular ben mi yanlış hatırladım Allahım gönlüne göre versin inşallah pozitifi görürsün :anneadayı:
Evet canim bir koycaklardi normalde.ama son 2 yumurta kalmis ve yumurta rezerv azligi oldugu icin ikisinide koyalim dedi.tabi benimde canima minnet.insallah sonuda guzel olur

Evet canim bir koycaklardi normalde.ama son 2 yumurta kalmis ve yumurta rezerv azligi oldugu icin ikisinide koyalim dedi.tabi benimde canima minnet.insallah sonuda guzel olur
İyi bakalım hakkında hayırlısı olsun Cnm sevindim ama 2 olmasına ben de çok istiyorum çünkü :))

o konuda bir bilgim yok maalesef canim ama benim gittigim merkezde tanistigim herkese 3.gun embriyosu transfer edildi.
Hm doktorum da ilk görüşmede ya 3 ya 5 demişti ama sebep söylemedi embriyo kalitesine bakıyor olabilir belki bilemedim

Back