2015 Aralık tüp bebek

Kizlar geldim bende.net problemi vardi girememistim.bende bonibonlarimi aldim iki tane kalmis zaten ikisinide transfer ettiler.bakalim bundan sonra elimizden gelen sadece beklemek hakkinizda hayirlisi
seni merak ediyodum bende.cok sevindim 2 tane transfer etmisler.ozaman seninde bonibonlarin hayirli olsun canim :)):KK46::KK46:

Hm doktorum da ilk görüşmede ya 3 ya 5 demişti ama sebep söylemedi embriyo kalitesine bakıyor olabilir belki bilemedim
bu 3. gun ve 5.gun embriyosu hakkinda bir suru sey soyleniyor ama maalesef her doktorun kendine gore tedavi sekli var.3.gun embriyosu oldugu icin hareketlerim bile kisitli.bakalim allahim ol desin olsun artik

Az önce internette videolar izledim döllenen yumurta 5 günü etrafındaki kılıfı yırtıp 6-7 Günlerinde rahme tutunuyomuş peki o halde geç tutunma nasıl oluyo ki :s kafamda deli sorular?:KK17:

bu 3. gun ve 5.gun embriyosu hakkinda bir suru sey soyleniyor ama maalesef her doktorun kendine gore tedavi sekli var.3.gun embriyosu oldugu icin hareketlerim bile kisitli.bakalim allahim ol desin olsun artik
Seninkiler bugün kılıfı yırtmış Olmalı napıyoki acaba bonibonlar meraktayım

Seninkiler bugün kılıfı yırtmış Olmalı napıyoki acaba bonibonlar meraktayım
ayy sen boyle diyince bi duygusala bagladim. :110:insallah yirtmislardir ve tutunabilir bonibonlarim. tabi sadece benimkiler degil hepimizinkiler tutunsun evlat hasretimiz son bulsun.

Az önce internette videolar izledim döllenen yumurta 5 günü etrafındaki kılıfı yırtıp 6-7 Günlerinde rahme tutunuyomuş peki o halde geç tutunma nasıl oluyo ki :s kafamda deli sorular?:KK17:
kilifi gec yirtinca olabilirmi ki? mesela benim transfer kagidimda zar acma da yaziyodu.ne ise yariyor acaba? bilen varmi acaba?

Kizlar geldim bende.net problemi vardi girememistim.bende bonibonlarimi aldim iki tane kalmis zaten ikisinide transfer ettiler.bakalim bundan sonra elimizden gelen sadece beklemek hakkinizda hayirlisi
Hayırlı olsun canim ikizlerin :KK46::KK46:
Artik pozitifleri gorelim :KK39:

Evet canim bir koycaklardi normalde.ama son 2 yumurta kalmis ve yumurta rezerv azligi oldugu icin ikisinide koyalim dedi.tabi benimde canima minnet.insallah sonuda guzel olur
Dualarımız işe yarıyo sanki ikiz olur inş dedik çift bonibonu kaptın geldin hoşgeldin arkadasım hayırlı olsun duacınızım hepinizin :)

kilifi gec yirtinca olabilirmi ki? mesela benim transfer kagidimda zar acma da yaziyodu.ne ise yariyor acaba? bilen varmi acaba?
Tüp bebek işleminde embryoyu enjekte ederken bir kısmını Yırtık bırakıyolarmış daha kolay tutunsun dye internette embriyonun rahme tutunması videolarını izlersen daha açıklayıcı olur aslında

ayy sen boyle diyince bi duygusala bagladim. :110:insallah yirtmislardir ve tutunabilir bonibonlarim. tabi sadece benimkiler degil hepimizinkiler tutunsun evlat hasretimiz son bulsun.
Âmin inş test yaptıracak olursan sonucu ilk bzle paylaş:)) hepinizin adına cdden çok sevinicem tabi inş kendi adımada sevinmek nasip olur

Back