ben 4 negatif tüp bebek denemesinden sonra beklemedeyim tatlım... sonuncu denemem kimyasal sonuçlandı; yani düşük bir değer çıktı ama devam etmedi. şu an fshımı biraz düşürityim diye uğraş veriyorum. 2016 da artık bi daha denersem.... ama benim amacım doğal gebe kalmak
![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
eeee ne demişler olmaz olmaz deme olmaz olmaz.... ben istiyim de Rabbim de verir belki
![KK68 :KK68: :KK68:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk68.gif)
![KK68 :KK68: :KK68:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk68.gif)
akşama bi resim atıyım ben sizlere... senin bebiş muhtemelen 5.-6. günlerde tutunmaya geçecek bugün zarını yırtmaya çabalıyo olmalı
nacizane fikrim yanlış yapıyosun arkadaşım... bol bol yürümen lazım... en azından evin içinde.... tutmayacaksa embriyo amuda kalkarak beklesen de tutmayacak bu arada.... onun şu an kan dolaşımına ihtiyacı var.... her tüp denemesinde izin alan bir arkadaşım 11.denemesinde transfer sonrası işe dönmesi gerekti... diğerlerinde hep evde geçirirdi, işi de ağır üstelik ve gebe hatta yolu da yarıladı yani....