2015 Aralık tüp bebek

Seninki bide 5.gün embriyosu nye 15 gün dediki bence erken yaptırır nede olsa ben 15 diyim 11-12 de yaptırır dye düşünmüştür:))
Ya aynen 15 gunde ne ya.ben 12 ye cok diyodum bide bunlar 15 diyo.zaten hastalansam ozamana coktan hastalancsm yani

Ya aynen 15 gunde ne ya.ben 12 ye cok diyodum bide bunlar 15 diyo.zaten hastalansam ozamana coktan hastalancsm yani
Bence sen onlara bakma ben dger forumlarda okudum senin 6-7 gün sonra belli olurmuş yani bzm boniboncuyla aynı gün yapabilirsnz çifte kutlama yaparız :))

kilifi gec yirtinca olabilirmi ki? mesela benim transfer kagidimda zar acma da yaziyodu.ne ise yariyor acaba? bilen varmi acaba?
Bildiğim kadarıyla tüp bebek tedavisinde transferden hemen önce embriyoların bulunduğu zarda ufak bir yırtık oluşturuyorlar tutunmayı kolaylaştırmak için bahsedilen zar açma bu olabilir belki

benimde adetin 2. günü e2 ve prolaktın tahlili verdim inş e2 düşük çıkarda bu ayda tedavim kalmaz :(

yaaa kızlar geçmiyor sanki zaman siz de durumlar nasıl?Dün gece fena sekilde kasıklarımda ağrım vardı uykumdan uyandırdı zor uyudum tekrardan korkuyorum :KK43: elffth3 elffth3 tosun788 tosun788 echomare echomare :KK34:
Senin kaç gün oldu cnm ? Kasık ağrısı bendede hala devam ediyor bugün dsarı çıkmıştım erken gebelik testi aldım negatif çıktı erken oldugunu biliyorum ama keyfm kaçtı :(

Senin kaç gün oldu cnm ? Kasık ağrısı bendede hala devam ediyor bugün dsarı çıkmıştım erken gebelik testi aldım negatif çıktı erken oldugunu biliyorum ama keyfm kaçtı :KK43:
hiç moralini bozma canım çok erken daha bu günlerde hormona geçmeye başlıyormuş zaten. ben tutuyorum kendimi tam 1 hafta oldu bugün

yaaa kızlar geçmiyor sanki zaman siz de durumlar nasıl?Dün gece fena sekilde kasıklarımda ağrım vardı uykumdan uyandırdı zor uyudum tekrardan korkuyorum :KK43: elffth3 elffth3 tosun788 tosun788 echomare echomare :KK34:
bende de ayni zaman gecmiyor maalesef.ben haftaya persembe igneye hastaneye gittigimde kani veriyorum vallahi. yaa benim dune kadar sol kasigimda ara ara batma yanma oluyordu bugun dunku progestanin agrisi var yatamiyorum ustune.batma falan kalmadi.bir de geceleri coddi anlamda terliyorum.kendimi dinlemiyim diyorum ama olmuyo.her gecen gun icime umutsuzluk dusuyor.

bende de ayni zaman gecmiyor maalesef.ben haftaya persembe igneye hastaneye gittigimde kani veriyorum vallahi. yaa benim dune kadar sol kasigimda ara ara batma yanma oluyordu bugun dunku progestanin agrisi var yatamiyorum ustune.batma falan kalmadi.bir de geceleri coddi anlamda terliyorum.kendimi dinlemiyim diyorum ama olmuyo.her gecen gun icime umutsuzluk dusuyor.
O terleme bendede var içimden ateş çıkıyor gibi sanki uyumak zor oluyor ama hepsi ilaçların yan etkilerinde yazıyor zaten az ilaç kullanmıyoruz ki :( Ben progestanın fitilini kullanıyorum sabah öğlen akşam 2 şer adet olarak

O terleme bendede var içimden ateş çıkıyor gibi sanki uyumak zor oluyor ama hepsi ilaçların yan etkilerinde yazıyor zaten az ilaç kullanmıyoruz ki :KK43: Ben progestanın fitilini kullanıyorum sabah öğlen akşam 2 şer adet olarak
ben hergun 6 tane fitil ve gunasiri ignesini oluyorum.berbat bisey o igne.yatamiyorum oturamiyorum :KK57: birde hibir diye ignem var gobekten o da girdigini oyle bir hissettiriyorki ciktiginda yarim saat yandim allah diyorum.su zaman bi gecseydi cabucak

Back