• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

canim ben tedaviye basladigimda yani adetin2.gunu lh hormonuma bakildi ve biraz yuksek ciktigini soyledi dr um.adetimin 2.gunu cmt gunuydu.pazar kapali oldugu icin pazartesiye kaldi yani adetin 4.gunu.ne yapicam ne edicem bilemedim.netten arastirmalara girdim hemen benim gibi adetin 4.gunu tedavisine baslayan varmiydi diye.neyseki basladik pzt gunu.sonra yumurtalarim gelismedi doktorumun istedigi gibi.hergun gidiyodum hastaneye doktorumun beni cagirmasindan dolayi.hergun kan vere vere kollarim eroin kullaniyomusum gibiydi.bizde kimse bilmiyo.oyuzden kollarimi sakliyodum.o surecte igneler ekledi doktorum tedavime ekstradan.sonra gecen pazartesi gittim 2 tane olgun yumurta varmis digerleri yeteri olgunlukta degilmis.duyunca garip oldum 2 tane yumurta var ama acaba onlar dollenecekmi?sorusu basladi kafamda. sonra kan verdim falan dediler ariycaz eger tahlilin istedigimiz sonucta olursa bigun daha uzaticaz yok olmazsa 2 yumurta topliycaz.ruh gibiydim ama hep hayirlisini ver rabbim diye dua ettim.sonra bigun daha uzadi tedavim.normalde persembe toplanacakken cuma toplandi yumurtalarim ve 9 tane toplandi.ama 2 tanesi iyi durumdaydi.bu kadar uzun yazdigim icin kusura bakma biraz uzatmis olabilirim fakat inan bana tedavinin transfer asamasina gelmesinde de garanti olmuyo hicbisey.sen canini sikma.moralini yuksek tut.inan bana vucudun tepkisini verecektir.
Tesekkur ederim uzun yazmanada ayrıca mutlu oldum uzun uzun anlatmissin zamanı harcayarak inşallah iyi olur ve hayırlısı ise olur hepimize hayirlisini nasip etsin allahım

merhaba arkadaslar benım dondurulmus transferım cuma yapıldı ama umudum az. rahım kalınlıgı 7.8 ıken transfer yapıldı. dusuk bır değer sanırım. bu kalınlıkla hamıle kalan duydunuz mu.

merhaba arkadaslar benım dondurulmus transferım cuma yapıldı ama umudum az. rahım kalınlıgı 7.8 ıken transfer yapıldı. dusuk bır değer sanırım. bu kalınlıkla hamıle kalan duydunuz mu.
Merhaba Can'ım hayırlı olsun tedavin çok bilgim yok ama 8in altında olunca riskli oluyor diye okumuştum senin çok uzak değil 8e umut her zaman vardır Allah kısmet ederse olur inşallah Hakkı'nda hayırlısı olsun

Mrb arkadaslar aranizda yumurtalari toplanan arkadaslar var sanirim nasil gecti o surec stres yaptinizmi agri falan oluyormu cok ne yenip ne iciosunuz bugun 7 gunum gobekten igneye basladim kocacim burda bulamamis baska ilden getirdi.doktor pazartesi cagiririz demis yumurta toplamak icin hayirlisi bakalim

Mrb arkadaslar aranizda yumurtalari toplanan arkadaslar var sanirim nasil gecti o surec stres yaptinizmi agri falan oluyormu cok ne yenip ne iciosunuz bugun 7 gunum gobekten igneye basladim kocacim burda bulamamis baska ilden getirdi.doktor pazartesi cagiririz demis yumurta toplamak icin hayirlisi bakalim
merhaba ben opuya girene kadar cok stresliydim.ilk defa anestezi alacaktim ve tabiki o kadar emegin karsiligi ne olacak diye dusunmekten heyecan ve stres cok yukseklerdeydi.ama opuya girince hic de korktugum gibi olmadi. sakin korkma anestezi verdikleri icin hicbirsey anlamiyorsun.simdiden hayirli olsun:)

merhaba ben opuya girene kadar cok stresliydim.ilk defa anestezi alacaktim ve tabiki o kadar emegin karsiligi ne olacak diye dusunmekten heyecan ve stres cok yukseklerdeydi.ama opuya girince hic de korktugum gibi olmadi. sakin korkma anestezi verdikleri icin hicbirsey anlamiyorsun.simdiden hayirli olsun:)
Ayy saolncanim hepimizin hayirli olsun ins cifter cifter bebislerimizle geliriz:))bende ilk anesteziye girecegim ya suan stres falan yok ama o gun nasil olurum bilmiyorum.

Ayy saolncanim hepimizin hayirli olsun ins cifter cifter bebislerimizle geliriz:))bende ilk anesteziye girecegim ya suan stres falan yok ama o gun nasil olurum bilmiyorum.
hic korkma inan korktugum gibi degilmis diyeceksin opudan ciktiktan sonra.rahat ol dicem ama olamayacaksin biliyorum yinede elinden geldigince rahatlamaya calis ;)

hic korkma inan korktugum gibi degilmis diyeceksin opudan ciktiktan sonra.rahat ol dicem ama olamayacaksin biliyorum yinede elinden geldigince rahatlamaya calis :KK66:
Yani cok rahat olamam kesinde ama verdigin moral icin tesekkur canim.sen ne zaman oldun transferin oldumu.birde ultrasonda dun doktorum 8 tane yumurta oldugunu soledi dahada cikabilir dedi 8 tanesi normalmi senin kac tane toplanmisti.

bugun daha 2.gunum ilk gunu saymazsam.ama dedigin gibi bende ayniyim zaman gecmiyo.sonucu nedir bi belirsizlik.transferden once daha cabuk geciyodu sanki zaman :KK43:
Aynen bende öyle hssediyorum şimdi hç geçmiyo sürekli kendmi kontrol ediyorum bugün mesela hiç kasık ağrım yok iyi mi kötü mü içerde bi gelişme var mı meraktan ölcem :s

bugun daha 2.gunum ilk gunu saymazsam.ama dedigin gibi bende ayniyim zaman gecmiyo.sonucu nedir bi belirsizlik.transferden once daha cabuk geciyodu sanki zaman :KK43:
Kimi yazılarda tutunma kanaması gbi bsey okudum bzdede olucak mı acaba gercekten var mı ki öle bsey

Kimi yazılarda tutunma kanaması gbi bsey okudum bzdede olucak mı acaba gercekten var mı ki öle bsey
sadece şu kadarını söyleyeyim bazıları ilk günlerden anlıyor bazıları 4. ay anca belirti olmaya başladı diyor... bazılarında göğüsler şişiyor kasık da batmalar ve tutunma kanaması-arakanama oluyor... bazılarında olmuyor. bazılarında kanama oluyor tutunma kanaması zannediliyor ama sonuç negatif oluyor... bu dönemde yapılacak tek şey var... eğlenceli uğraşlar bulup zaman geçirmek.... belirti aramayın, takılmayın... kendinize de bebişe de bu eziyeti yapmayınnn.... yavrucak yerleşmeye çalışıyo ona yardımcı olun :)

okuma kuzum hic onlari amayanin dedigi gibi herkeste belirti farkli oluyor.onlari okudukca kendimizi fazlaca dinliyoruz.mesela benim sol tarafimda ara ara garip seyler oluyo ama anlik.boyke batma gibi kasilma gibi tarif edemiyorum. hayatimda hic bu kadar kibar oksurmedim ben mesela:) ama tahlil gunune kadar belirsizlik cok kotu biseymis

sadece şu kadarını söyleyeyim bazıları ilk günlerden anlıyor bazıları 4. ay anca belirti olmaya başladı diyor... bazılarında göğüsler şişiyor kasık da batmalar ve tutunma kanaması-arakanama oluyor... bazılarında olmuyor. bazılarında kanama oluyor tutunma kanaması zannediliyor ama sonuç negatif oluyor... bu dönemde yapılacak tek şey var... eğlenceli uğraşlar bulup zaman geçirmek.... belirti aramayın, takılmayın... kendinize de bebişe de bu eziyeti yapmayınnn.... yavrucak yerleşmeye çalışıyo ona yardımcı olun :)
Çok haklısın :( sadece Endişe ediyoruz işte sonucu alana kadar hatta sonrasındada hep böyle devam edicek belkide Allah kucağımıza Sağlıcakla almayı nasip etsin inş

okuma kuzum hic onlari amayanin dedigi gibi herkeste belirti farkli oluyor.onlari okudukca kendimizi fazlaca dinliyoruz.mesela benim sol tarafimda ara ara garip seyler oluyo ama anlik.boyke batma gibi kasilma gibi tarif edemiyorum. hayatimda hic bu kadar kibar oksurmedim ben mesela:) ama tahlil gunune kadar belirsizlik cok kotu biseymis
en zor kısmı işte... iğneler muayeneler opu falan hikaye.... en zoru belirsizlik içinde belirli bir zaman beklemek... ama aslında yatcan kalkcan yatcan kalkcaan yatcan kalkcannnnnn hoooppp bitcek:KK5::KK5::KK5:

Back