- 21 Haziran 2012
- 708
- 149
- 303
Tesekkur ederim uzun yazmanada ayrıca mutlu oldum uzun uzun anlatmissin zamanı harcayarak inşallah iyi olur ve hayırlısı ise olur hepimize hayirlisini nasip etsin allahımcanim ben tedaviye basladigimda yani adetin2.gunu lh hormonuma bakildi ve biraz yuksek ciktigini soyledi dr um.adetimin 2.gunu cmt gunuydu.pazar kapali oldugu icin pazartesiye kaldi yani adetin 4.gunu.ne yapicam ne edicem bilemedim.netten arastirmalara girdim hemen benim gibi adetin 4.gunu tedavisine baslayan varmiydi diye.neyseki basladik pzt gunu.sonra yumurtalarim gelismedi doktorumun istedigi gibi.hergun gidiyodum hastaneye doktorumun beni cagirmasindan dolayi.hergun kan vere vere kollarim eroin kullaniyomusum gibiydi.bizde kimse bilmiyo.oyuzden kollarimi sakliyodum.o surecte igneler ekledi doktorum tedavime ekstradan.sonra gecen pazartesi gittim 2 tane olgun yumurta varmis digerleri yeteri olgunlukta degilmis.duyunca garip oldum 2 tane yumurta var ama acaba onlar dollenecekmi?sorusu basladi kafamda. sonra kan verdim falan dediler ariycaz eger tahlilin istedigimiz sonucta olursa bigun daha uzaticaz yok olmazsa 2 yumurta topliycaz.ruh gibiydim ama hep hayirlisini ver rabbim diye dua ettim.sonra bigun daha uzadi tedavim.normalde persembe toplanacakken cuma toplandi yumurtalarim ve 9 tane toplandi.ama 2 tanesi iyi durumdaydi.bu kadar uzun yazdigim icin kusura bakma biraz uzatmis olabilirim fakat inan bana tedavinin transfer asamasina gelmesinde de garanti olmuyo hicbisey.sen canini sikma.moralini yuksek tut.inan bana vucudun tepkisini verecektir.