• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

Kızlar merhaba moralin çok bozuk bugün iğnelerin 4 günü USG çağırmışlardır ne sağda ne solda yumurta varmış e2 tahsilini bekliyoruz öğlen 14 de çıkıyor hemşire ne olacağımı söyleyecek sanırım iptal ederler bilmiyorum 4 günde hiç yumurta yok yikildim

Bence umudunu kaybetmemelisin. Benim de tedavimin başlayacağı ay rahim iç kalınlığı yüzünden tedavim iptal edilmişti. Adetim 2. günü ( ki en yoğun olması gereken gün ) bıçak gibi kesildi. Üzüldüm Ancak vardır bir hayır diye düşünüyorum. rezerv azlığın varsa bu sonuçlar olabilir ancak her ay böyle olacak diye bir durum yok. Bu ay olmaz öbür ay olur. Bu dönemi beslenmene dikkat ederek ek gıdalar alarak verimli geçilebilirsin. En önemlisi stres. bence yumurtaları stres etkiliyor. Sen huzurlu ol. Bu dünyaya senden gelecek bir bebek varsa o er yada geç gelip seni bulur. içini ferah tut.

Bence umudunu kaybetmemelisin. Benim de tedavimin başlayacağı ay rahim iç kalınlığı yüzünden tedavim iptal edilmişti. Adetim 2. günü ( ki en yoğun olması gereken gün ) bıçak gibi kesildi. Üzüldüm Ancak vardır bir hayır diye düşünüyorum. rezerv azlığın varsa bu sonuçlar olabilir ancak her ay böyle olacak diye bir durum yok. Bu ay olmaz öbür ay olur. Bu dönemi beslenmene dikkat ederek ek gıdalar alarak verimli geçilebilirsin. En önemlisi stres. bence yumurtaları stres etkiliyor. Sen huzurlu ol. Bu dünyaya senden gelecek bir bebek varsa o er yada geç gelip seni bulur. içini ferah tut.
Tesekkur ederim uzun uzun yazmıştım evet hayırlısı ağladım bütün gün sokakta minibüs te ne bilim ama takdiri allahın stres yapmamak lazım bakalım cuma belli olur obur aya mi bu aya mi inşallah hayırlısı olsun hepimiz icin

Bu arada ben bu bonibon olayını çok sevdim. Bu takma adı çıkaran arkadaşı öpüyorum yanaklarından, küçüklüğümden beri favorimdir bonibonlar, şimdi burada da karşıma çıktılar, belki olumlu bir işarettir değil mi :))))

[

tosun788 tosun788 umarım herşey yolunda gider, bu arada bir fırsatını bulduğunda beni de listeye ekler misin?
Yarın da benim toplama işlemim var, henüz heyecan yok bakalım sabah ne durumda olacağım :)
Kac gun yaptin igneni benim 10.ignemi yaptim yarin gidicem ama nezaman toplanir bilmiyorum

Bu arada ben bu bonibon olayını çok sevdim. Bu takma adı çıkaran arkadaşı öpüyorum yanaklarından, küçüklüğümden beri favorimdir bonibonlar, şimdi burada da karşıma çıktılar, belki olumlu bir işarettir değil mi :))))
belkide bi isarettir:) ben bonibonlarim diye hep sevdigim icin artik hastanede ailemde hatta burdaki arkadaslarim bile bonibonlarimi benimle birlikte beklemeye basladilar:) yumurta toplamana gelince esas heyecan transferden sonra.:)kaliteli yumurtalarin toplanir ve 1 kalite olur insallah hepsi.

Kac gun yaptin igneni benim 10.ignemi yaptim yarin gidicem ama nezaman toplanir bilmiyorum
30 Kasımda ilk iğnemi yapmaya başladım, ilk ultrasondan sonra Gonal F dozunu arttırdılar yalnız bende. İlk günler 225di sonrasında 300 vurdum hep. 7 aralık pazartesi akşamı son gonal F i ve cetrotide i yaptım. Dün akşamda gonapeptyl ve ovitrelle çatlatma iğnesini yaptım. Bugün iğne vurmayacağım. Çatlatma iğnesini yaptığım son günü de sayarsak toplamda 8 gün iğne vurmuş olarak toplama işlemine girmiş olacağım yani...

Ilk ignemi yaptim kizlar hakkimda hayirlisi olur insallah.. gonal f 200 vurdum artan ilaci dolaba koyacammi acaba dr. Ne dedi hic hatirlamiyorum

belkide bi isarettir:) ben bonibonlarim diye hep sevdigim icin artik hastanede ailemde hatta burdaki arkadaslarim bile bonibonlarimi benimle birlikte beklemeye basladilar:) yumurta toplamana gelince esas heyecan transferden sonra.:)kaliteli yumurtalarin toplanir ve 1 kalite olur insallah hepsi.
Ay inşallah, çok teşekkür ederim. Bonibonlar lafına hala gördükçe gülümsüyorum, tam bonibonlar gerçekten de :)

Sagol canim kendime anca geliyorum :) Aslinda raporumu bas hekim onaylamamisti ilaci parayla aldim o yuzden biraz sinirlendim. Simdi ecz.ci aradi onaylanmis parami alacam.
Bi aksilik olunca hemen panik oluyorum sinirleniyorum :)
don't panic :) aksilikler oluyo ister istemez ama cok kafaya takmakta bunyeyi olumsuz etkiliyor.cok saldim cayira mevlam kayira gibi de degil cok panik atak halindede olmamak lazim:KK45: ilaclar zaten bunyenide dengeni de sarsacak:KK76: oyuzden sen sakin olmaya bak canim:)

don't panic :) aksilikler oluyo ister istemez ama cok kafaya takmakta bunyeyi olumsuz etkiliyor.cok saldim cayira mevlam kayira gibi de degil cok panik atak halindede olmamak lazim:KK45: ilaclar zaten bunyenide dengeni de sarsacak:KK76: oyuzden sen sakin olmaya bak canim:)
Dogru diyosun canım ben olaylara hep son sansimmis gibi bakiyorum ondan oluyo galiba suan daha rahatim ilk ignemide yaptim mutluluk hormonunu yukledim :KK53::KK53:

Ilk ignemi yaptim kizlar hakkimda hayirlisi olur insallah.. gonal f 200 vurdum artan ilaci dolaba koyacammi acaba dr. Ne dedi hic hatirlamiyorum
Ben gonal F i buzdolabı dışında tuttum hep. Yanlış hatırlamıyorsam kutusunda ya da prospektüsünde yazıyordu bir bakarsın, oda sıcaklığında diyordu sanırım ama çok sıcak bir oda olmazsa iyi olur ;) Diğer ilaçları aldıysan şimdiden onlardan buzdolabında saklanması gerekenler var yalnız, onlara dikkat et bence. Bu arada hayırlı olsun, umarım kolaylıkla geçer ve mutlu sonla biter :)

Ben gonal F i buzdolabı dışında tuttum hep. Yanlış hatırlamıyorsam kutusunda ya da prospektüsünde yazıyordu bir bakarsın, oda sıcaklığında diyordu sanırım ama çok sıcak bir oda olmazsa iyi olur :KK66: Diğer ilaçları aldıysan şimdiden onlardan buzdolabında saklanması gerekenler var yalnız, onlara dikkat et bence. Bu arada hayırlı olsun, umarım kolaylıkla geçer ve mutlu sonla biter :)
İnşallah canim hepimizinki mutlu sonla bitsin :)) baska ilac yok suan evimde klima isitmali olduğu icin disarisi buzdolabini aratmiyo :KK45:

Ben iğnenin 4 gunundeyim adetlik olarak ta 6 gün e 2 de 26 çıktı çok dusukmus bakalım hayırlısı olur inşallah cuma tekrar çağırdılar dozajı arttırdılar ne sağda nede solda yumurta yokmuş kısmet artik
Hayırlısı Cnm elbet olur inşallah stres yapma kendine sonra sıkıntı yaşamak daha zor olurdu gerçekten

Ben iğnenin 4 gunundeyim adetlik olarak ta 6 gün e 2 de 26 çıktı çok dusukmus bakalım hayırlısı olur inşallah cuma tekrar çağırdılar dozajı arttırdılar ne sağda nede solda yumurta yokmuş kısmet artik
canim ben tedaviye basladigimda yani adetin2.gunu lh hormonuma bakildi ve biraz yuksek ciktigini soyledi dr um.adetimin 2.gunu cmt gunuydu.pazar kapali oldugu icin pazartesiye kaldi yani adetin 4.gunu.ne yapicam ne edicem bilemedim.netten arastirmalara girdim hemen benim gibi adetin 4.gunu tedavisine baslayan varmiydi diye.neyseki basladik pzt gunu.sonra yumurtalarim gelismedi doktorumun istedigi gibi.hergun gidiyodum hastaneye doktorumun beni cagirmasindan dolayi.hergun kan vere vere kollarim eroin kullaniyomusum gibiydi.bizde kimse bilmiyo.oyuzden kollarimi sakliyodum.o surecte igneler ekledi doktorum tedavime ekstradan.sonra gecen pazartesi gittim 2 tane olgun yumurta varmis digerleri yeteri olgunlukta degilmis.duyunca garip oldum 2 tane yumurta var ama acaba onlar dollenecekmi?sorusu basladi kafamda. sonra kan verdim falan dediler ariycaz eger tahlilin istedigimiz sonucta olursa bigun daha uzaticaz yok olmazsa 2 yumurta topliycaz.ruh gibiydim ama hep hayirlisini ver rabbim diye dua ettim.sonra bigun daha uzadi tedavim.normalde persembe toplanacakken cuma toplandi yumurtalarim ve 9 tane toplandi.ama 2 tanesi iyi durumdaydi.bu kadar uzun yazdigim icin kusura bakma biraz uzatmis olabilirim fakat inan bana tedavinin transfer asamasina gelmesinde de garanti olmuyo hicbisey.sen canini sikma.moralini yuksek tut.inan bana vucudun tepkisini verecektir.

Back