2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Çok teşekkür ederim cevap için.. daha çok erken ama kan için yanlış mı düşünüyorum... Zaten b u hafta sonu tüp bebek için dr randevum var ogüne kadar bekliecem.Belki dr muayene de bişiler görür... ama umutlanmak istemiyorum

Kızlar bişi merak ediyorum erken döllenme erkek bebek geç döllenme oldugundada kiz olur diyolar doğruluk payı varmı sizce :)

Selam anneciklerr bugün kendinizi nasıl hissediyorsunuz ? Ben biraz daha iyiym yemek yapamiyorum k.validem saolsun geldi yemek yapmaya Taze sıkılmış meyve sulari iciyorum evden çıkmıyorum risk almamak için :)

Bana erken dollenme dedi doktor mesela ben bata 6 gun kala öğrendim kanda 131 çıkti sanırım tam yumurtlama gunu tuttum erken dollenme oluyo die biliyorum yanlış deilse
O zaman erkek mi acabaa:)))
Ben bilmiyorum doktor birşey demedi ama benimde erken döllenme heralde,,Acaba nasıl anlaşılır ki erken döllenme?

Selam anneciklerr bugün kendinizi nasıl hissediyorsunuz ? Ben biraz daha iyiym yemek yapamiyorum k.validem saolsun geldi yemek yapmaya Taze sıkılmış meyve sulari iciyorum evden çıkmıyorum risk almamak için :)
Ohhhhh afiyett olsun ne güzelll:)Genel olarak agrılarımız falan yok galiba şimdlik...
Herkesin keyfi yerinde olur inş..

tebrik ederim hoşgeldin aramıza:)
batmalar normal az çok farketmez hep var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…