Canım geçer geçer inş. saglıcakla..:)
metabolizman hızlı ise normalde mesela düzenli adet düzenli lavaboya çıkma vs. gibi metabolik faliyetlerin tam tıkırında ise ovulasyon tarihinden bir hafta sonra eğer varsa bebeğin çoktaaaan rahatça yerleşmiştir yerine.yok metabolizman yavaşsa yumurtada geç çatlayabilir onun sancısı vs de olabilir ama kolayı var, bir kan testi yaptır bence sonuc istediğin gibi olur umarım.Allah herkesin gönlüne göre versin..
Evet ya bende cumartesi görücem..
Raporluyumda evdeyim..
Hiç zaman geçmiyo..
Amin cnmm saoll inşallah sende aralık annesi olursun:)ben de bu gruptan olmak istiyorum dua edin kızlar iyi haber burdan vereyim :)
Hepinize sağlıklı gebelikler. Olmayana da Allah nasip etsin tez vakitte.
Ben bu konuya kadın doğumcu arkadaşıma arayıp sordum kanama artarsa doktora git artmazsa gerek yok dediİnsallah ya
Sanmıyorum ben...Erken döllenme oldugunu nerden anlıcazz?Kızlar bişi merak ediyorum erken döllenme erkek bebek geç döllenme oldugundada kiz olur diyolar doğruluk payı varmı sizce :)
Hoşgeldin canım aramıza saglıcaklaa kucagına alman dileğiyleeekizlar selamm bende aralik annesiyimm
amin canim insallah hepimiz aliriz sag salim kucagimiza. bu arada belirtileriniz neler bakalimHoşgeldin canım aramıza saglıcaklaa kucagına alman dileğiyleee
Sanmıyorum ben...Erken döllenme oldugunu nerden anlıcazz?
O zaman erkek mi acabaa:)))Bana erken dollenme dedi doktor mesela ben bata 6 gun kala öğrendim kanda 131 çıkti sanırım tam yumurtlama gunu tuttum erken dollenme oluyo die biliyorum yanlış deilse
yok kuzum az deıl fazla bıle normalde 5 mm
Ohhhhh afiyett olsun ne güzelll:)Genel olarak agrılarımız falan yok galiba şimdlik...Selam anneciklerr bugün kendinizi nasıl hissediyorsunuz ? Ben biraz daha iyiym yemek yapamiyorum k.validem saolsun geldi yemek yapmaya Taze sıkılmış meyve sulari iciyorum evden çıkmıyorum risk almamak için :)
tebrik ederim hoşgeldin aramıza:)merhaba arkadaslarım...
ben de hamılelıgımı ogrendım ve kesemızı de gorduk
beta hsg de 2990 cıkmıstı
cok heyecanlıyız
ama ben de cook nadır batma oluyor.bu normal mı arkadaslarım
herkesın cok fazla mı batması oluyor??
derinsu06 ben bir hafta önce gittigimde vajinal ultrason sonucum resimdeki gibiydi.
acaba erken mi döllendim geç mi :)Kızlar bişi merak ediyorum erken döllenme erkek bebek geç döllenme oldugundada kiz olur diyolar doğruluk payı varmı sizce :)