2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
tebrik ederim hoşgeldin aramıza:)
batmalar normal az çok farketmez hep var :)
benim batmalr çok yeniyken vardı hatta ben o batmalrdan dolayı şüphelenmiştim ama sonra geçmişti bugün baya ağrı ve batmalar var korkulacak bişey yoktur değil mi kızlar biraz paniklemeye başladım

benim batmalr çok yeniyken vardı hatta ben o batmalrdan dolayı şüphelenmiştim ama sonra geçmişti bugün baya ağrı ve batmalar var korkulacak bişey yoktur değil mi kızlar biraz paniklemeye başladım
ne kadar yeni iken batmalar başladı, öğrenebilirmiyim cnm

Geç döllenme olabilir herkesin değerleri farklı olabiliyor cnm ne zaman doktora gıdıceksın gidince sor istersen internette okudum çünkü oyuzden bende merak ettim
pazartesi gününe aldım randevuyu. çin takvimine baktım erkek :) 3 ay beklicez artık cinsiyet için

Ya cin takvimine göre benimkide erkek ama 1 yaş büyük mu bakmak gerekiyo yoksa tam yaşına göremi cnm
o iş biraz karışık canım o yüzden hesaplayıcı olanları var onların onları kullanarak bak. benimde çin takvimine göre erkek çıkıyo bakalım hayırlısı:emir_bebek::nazar:

Ya cin takvimine göre benimkide erkek ama 1 yaş büyük mu bakmak gerekiyo yoksa tam yaşına göremi cnm
ocak ve şubat ayında doğmuşsan 2 yaş ekliyosun, diğer aylar için 1 yaş ekliyosun.ben 32 yim şuan 33 aralık ayına bakıyorum erkek :)

ocak ve şubat ayında doğmuşsan 2 yaş ekliyosun, diğer aylar için 1 yaş ekliyosun.ben 32 yim şuan 33 aralık ayına bakıyorum erkek :)
HAMİLE kaldığın aymi yoksa doğacak aymi yani mesela ben 28 yaşındayım martta hamile kaldım bu şekilde deilmi

Kizlar bugunku muayenede 14mm keseyi gorebildik sadece icinde bir sey gorulmedi. Doktor, normal 10 gun sonra tekrar bakalim dedi. Ama yine de ben gorebiliriz diye umuyordum..hatta kalbini dinleriz diye beklemistim. Ben mi acele ediyorum acaba?. Siz de durum nasil?

Topiğimizin ilk sayfasına liste yapıcam..
Bilgilerinizi bu mesajımı alıntı yaparak yazarsanız sevinirim:KK68:
Şimdilik bu bilgiler yer alıyor zamanla eklemeler yapabiliriz hep birlikte..
:anneadayı:Anne Adaylarımız:nazar:SATMUHTEMEL DOĞUM TARİHİ:emir_bebek:BEBEKLERİMİZİN CİNSİYETLERİ:nazar:BAŞLANGIÇ KİLOMUZDOĞUM KİLOMUZ
egunal03.03.201524.12.2015-53-

X