2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Merhaba arkadaslar.Bende araniza yeni katildim. kizim 8 aylik, bense yeni hamile oldugmu ogrendim.InseAllah saglicakla gelir ikincide. icimde hic sikinti etmiyorum nasil bakarim ederim die. Kendimi her turlu guclu hiss ediyorum bu konuda.daha kontrole gitmedim.2hafta sonra kalp atislarini dinlemeye gidecegiz insallah. bu sefer oglum olmasini cok isterim.ama hayirlis neyse o olsun yine

cakil45 sat 03/03/2015 beklenen doğum 08/12/2015 ----- 72-----

canım yanlız seninle son adet tarihimiz aynı senin beklenen doğum tarihi biraz geç değil mi?

ulytau 01.03.2015 05.12.2015 kilo 65

ocak ve şubat ayında doğmuşsan 2 yaş ekliyosun, diğer aylar için 1 yaş ekliyosun.ben 32 yim şuan 33 aralık ayına bakıyorum erkek :)

benım hangı yaşa bakarsam bakayım kız cıkıo
kız erkek hıc ama hıc fark etmez bızım ıcın
hayırlısıyla saglıkla gelsın ınsallah..

canım yanlız seninle son adet tarihimiz aynı senin beklenen doğum tarihi biraz geç değil mi?

Bu sorunun geleceğini biliyordum
Ben tüp bebek annesi olacağım inşallah...
Tam döllenme gününü vs..her şeyi biliyorum bu sebeple son adet tarihine göre değilde döllenme gününe göre yaptım hesabı..
Doktoruma soracam bunu randevuya gittiğimde hangi günden hesaplamalıyım emin olamıyorum..Son adet tarihini yumurta ve spermin döllendiği güne göremi öğrenicem inşallah şimdilik böyle Tüp bebeklerde hesaplama farklı olabiliyor tatlım..

Hayırlı olsun canım. Ne kadar olmuş yani kaç mm onuda söyleyebilir misin?
Canım kaç mm olduğunu sormadım unuttum kağıttan nerde yazdığını bilmiyorum resmini attım ama.6 haftalik sin dedi.bi de kese 15 günlük ddi galiba kalbini duymadık ama çok uğraşmadi haftaya tahlil sonuclarina geldiginde net duyulur dedi.

Ea 1986 08.03.2015 13.12 2015 64

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…