hımm dr mu böyle tavsiye etti?çünkü gebelikte 400 mcg kullanılması gerekiyormuş buda günde 3 tablet alınca oluyor.ben folic 1 kullaniyorum birtane
ben ilk gebeliğimde 5+1 de gitmiştim net görmüştük bakalım bunda da azıcık geçsin önümüzdeki hafta gideyim diyorum cuma günü gelicek buraya doktor olmazsa bi gider görünürümAlttan bakmıyorlar zaten cnm bol su iç gitmeden idrara sıkışık git daha iyi gorunur
Benim de bi daha gelmedi inşallah önemli bi şey değildirYok oyle geldi gitti cok sukur gelmedi bi daha
hımm dr mu böyle tavsiye etti?çünkü gebelikte 400 mcg kullanılması gerekiyormuş buda günde 3 tablet alınca oluyor.
belki sizin kan tahlilinize göre böyle uygun görmüştür dr
Ben dün yaptımmmm sıkıntı yokkkkkkızlar ya ağda yapıcam ama birşey olur diye korkuyorum nasıl yapsam acaba
Benimki ankarada her seferinde muayene ucreti aliyorlarmis . Ben de duramam zaten meraktan her hafta giderimben ilk gün gittim muyane ücreti verdim keseyi görmeyi gittiğimde ücret vermedim haftaya testeler için yine çağırdı randevu almanıza gerek yok dedi ondan snraki hafta kalp atışlarını dinleticem dedi valla randevu almadan kapısına dikiliyoruz
boğaziçitıp merkezi darıcaya gidiyorum ben
haklısın bnde çalıştığım için bu haftaki randevuyu haftaya bıraktım hem kalbini dinleriz hem testlere bakarız dedimBenimki ankarada her seferinde muayene ucreti aliyorlarmis . Ben de duramam zaten meraktan her hafta giderim
ben ilk gebeliğimde 5+1 de gitmiştim net görmüştük bakalım bunda da azıcık geçsin önümüzdeki hafta gideyim diyorum cuma günü gelicek buraya doktor olmazsa bi gider görünürüm
İnsallah yaBenim de bi daha gelmedi inşallah önemli bi şey değildir
ben lazer yaptırıyodum şimdi lazer yaptıramıcam ağda da yasak artık jilet yapıp yine çoğaltcam kılları yok yere yaa offffkızlar ya ağda yapıcam ama birşey olur diye korkuyorum nasıl yapsam acaba
yada ağda yapsam bi zararı olur mu acaba ??ben lazer yaptırıyodum şimdi lazer yaptıramıcam ağda da yasak artık jilet yapıp yine çoğaltcam kılları yok yere yaa offff
Canım hiçbirşeyi olmaz.hıjyene dıkkat etikten sonrayada ağda yapsam bi zararı olur mu acaba ??
Canım her defasında muayene ücreti almışlar 10 gün içinde tekrar gdersen ödemiyosun özel de aynı bu devlette deBenimki ankarada her seferinde muayene ucreti aliyorlarmis . Ben de duramam zaten meraktan her hafta giderim
Canım geçer geçer inş. saglıcakla..:)Kızlar cumartesi günü kesemizi gorcez ama zaman geçmiyor :))
kızlar doktora devlete mi gidiyorsunuz özele mi ben gitmedim daha özele gidip tahlilleri sağlık ocağında yaptırsak olurmu acaba özellerin ücretleri belli her gitmede bir sürü masraf devlette çok kalabalık oluyor nasıl yapsam karar veremedim
canım ağda yap bende yüzüme lazer yaptırıyodum ama 4 ayda bir gidiyodum doğumdan sonra devam ederim artıkyada ağda yapsam bi zararı olur mu acaba ??