Cnm bata kaç kala ogrendin hamile olduğunu :)acaba erken mi döllendim geç mi :)
batı 5 gün geçmişti tatlım 1340 dı sonucumCnm bata kaç kala ogrendin hamile olduğunu :)
BATA kaç kala ogrendinO zaman erkek mi acabaa:)))
Ben bilmiyorum doktor birşey demedi ama benimde erken döllenme heralde,,Acaba nasıl anlaşılır ki erken döllenme?
Yaa Allah razi olsun icimi aydinlattin. O zaman su anlik sorun yokBen bu konuya kadın doğumcu arkadaşıma arayıp sordum kanama artarsa doktora git artmazsa gerek yok dedi
benim batmalr çok yeniyken vardı hatta ben o batmalrdan dolayı şüphelenmiştim ama sonra geçmişti bugün baya ağrı ve batmalar var korkulacak bişey yoktur değil mi kızlar biraz paniklemeye başladımtebrik ederim hoşgeldin aramıza:)
batmalar normal az çok farketmez hep var :)
batı 5 gün geçmişti tatlım 1340 dı sonucum
ne kadar yeni iken batmalar başladı, öğrenebilirmiyim cnmbenim batmalr çok yeniyken vardı hatta ben o batmalrdan dolayı şüphelenmiştim ama sonra geçmişti bugün baya ağrı ve batmalar var korkulacak bişey yoktur değil mi kızlar biraz paniklemeye başladım
pazartesi gününe aldım randevuyu. çin takvimine baktım erkek :) 3 ay beklicez artık cinsiyet içinGeç döllenme olabilir herkesin değerleri farklı olabiliyor cnm ne zaman doktora gıdıceksın gidince sor istersen internette okudum çünkü oyuzden bende merak ettim
ben zaten adetime 4 gün kala öğrendim hamile olduğumu yani adete 6-7 gün varken başladı batmalar ama geçmişti bugün ne olduysa yeniden başladıne kadar yeni iken batmalar başladı, öğrenebilirmiyim cnm
Ya cin takvimine göre benimkide erkek ama 1 yaş büyük mu bakmak gerekiyo yoksa tam yaşına göremi cnmpazartesi gününe aldım randevuyu. çin takvimine baktım erkek :) 3 ay beklicez artık cinsiyet için
benim de bulantılarım başladı hayırlı olsun dilerim kusmam
o iş biraz karışık canım o yüzden hesaplayıcı olanları var onların onları kullanarak bak. benimde çin takvimine göre erkek çıkıyo bakalım hayırlısıYa cin takvimine göre benimkide erkek ama 1 yaş büyük mu bakmak gerekiyo yoksa tam yaşına göremi cnm
ocak ve şubat ayında doğmuşsan 2 yaş ekliyosun, diğer aylar için 1 yaş ekliyosun.ben 32 yim şuan 33 aralık ayına bakıyorum erkek :)Ya cin takvimine göre benimkide erkek ama 1 yaş büyük mu bakmak gerekiyo yoksa tam yaşına göremi cnm
ben 4 gün kala idrarda ciktiCnm bata kaç kala ogrendin hamile olduğunu :)
Cumartesi günü 896 dıydı canım 4+2 ikenBATA kaç kala ogrendin
Cnm hesaplayici olanlara nası bakıyorsun bildiğin site varmio iş biraz karışık canım o yüzden hesaplayıcı olanları var onların onları kullanarak bak. benimde çin takvimine göre erkek çıkıyo bakalım hayırlısı
HAMİLE kaldığın aymi yoksa doğacak aymi yani mesela ben 28 yaşındayım martta hamile kaldım bu şekilde deilmiocak ve şubat ayında doğmuşsan 2 yaş ekliyosun, diğer aylar için 1 yaş ekliyosun.ben 32 yim şuan 33 aralık ayına bakıyorum erkek :)
SAT | MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ | BAŞLANGIÇ KİLOMUZ | DOĞUM KİLOMUZ | ||
egunal | 03.03.2015 | 24.12.2015 | - | 53 | - |
http://www.gebelikhaftalari.com/cin...belirleme-cin-takvimi-cinsiyet-hesaplama.html burdan bakabilirsinCnm hesaplayici olanlara nası bakıyorsun bildiğin site varmi