2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
bana doktorumun ilk söylediği şeylerden biriydi valla zaten de araştırdım sonra. ayrıca çiğ et ellemek, sakatat yemek, bitki çayı içmek, aşırı çay kahve ve kola da yasak aklınızda olsun.
cok saol canım gunde 1 fıncanı gecırmemeye calısıyorum ama arada kaçıyo ben daha hıc bıseyı ellemem boğazım yuzunden bebegımı rıske atmam

Canim herseyin hayirlisi kismet tabi benimde hic oyle bir ihtimalim yoktu
Sok oldum resmen

kızlar ben de aranıza katıldım hamile olduğumu 21 martta öğrendim o gün değerim 49 idi ..dün doktora gittim kese büyüklüğü 7.89mm.. ama kaç haftalık hamileyim tam söylemedi geç döllenme olmuş gibi dedi ..5- 5.5 -6 haftalık olabilir dedi ...son adet tarihim 21 şubat ..haftaya çarşamba kalp atışı için gideceğiz..sorum şu anne adayları bu dönemde bebişn görülmemesi normal mi sizce...sizin ne zaman görüldü ..içi boş diye endişeleniyorum çünkü benim mucize bebişmdi çünkü bu..tüp bebek tedavisi için lucrin iğnesi 8. sini vurulurken hamile olduğumu öğrendim tabiki doktorun hatası var tahlil yaptırmadan iğneye başladık meğer o zaman hamileymişim hemen doktor değiştirdim dün şimdiki doktor da lucrin iğnesinden olabilir bu durum dedi çok korktum ..çok uzattım sanırım çünkü çok dertliyim ilk çocuğum olacak doktorun yaptığı hatadan dolayı iğneyle bebişi öldürmüşmüyüz diye düşncelerim beni yiyoriçi boş diye endişeleniyorum

sorumu tekrarlıyorum kızlar 5 -6 haftalıkken kese içinde bebişniz görüldü mü lütfen cevaplarınız bekliyorum

Canım ilk önce hayırlı olsun
Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. .
Canım ilk önce sakin olmaya çalış.
Bu da benim ilk gebeliğim tüp bebeğin arifesinde mucize gibi çıktı.
Yanlış bilmiyorsam kalp atışı zamanı bebek görülüyor.
Önce kese sonra bebek ve kalp atışı.
Kalp atışıda 6. haftadan sonra görülebiliyor.
Sakin olmaya çalış ve bol bol dua et kuran oku.
Rabbimin mucizesi çok. Inşallah sağlıkla kucağına aldığın günlerde olacak canım..

teşekkür ederim canım..senin 5 haftalık sanırım kese büykülüğü kaçtı ve bebişin görüldümü kalp atıişı için ne zaman dedi dokotr

teşekkür ederim canım..senin 5 haftalık sanırım kese büykülüğü kaçtı ve bebişin görüldümü kalp atıişı için ne zaman dedi dokotr
Canım ben cumartesi günü gidicem kese için doktora. Şuanda 4+3 deyim. Ben ilişki tarihim ve kan değerlerimden yola çıkarak haftamı biliyorum. Çünkü benimki de geç döllenme. Adet olmam gereken günde bebişim döllenmiş.
Stres yapmamaya çalış daha çok olumsuz etkilersin bebeği.
İçin rahat etmiyorsa başka bi doktora git ve detaylı konuş. Aklındaki bütün soruları sor için rahatlasın.

Gunaydin kizlar, yeni gelenler hosgeldiniz
kizlar hamileyken mamografi cekilebiliyor mu? Uzun suredir sag mememde agri var. Artik huzursuz olmaya basladimda

kızlar günaydın

bulantılarınız ne alemde benim artmaya başladı ve yediğim hiçbirşeyden tat almıyorum tiksindim herşeyden..bu bulantıların azalması için neler yapıyorsunuz tuzlu çubuklar dışında yardıma ihtiyacım vaar

vucudunun neye ıhtyacı varsa o hamıleyken ortaya cıkıyo uyku gıbı bende mesela et yemem sucuktan nefret ederım normalde ıkı gundur delı gıbı sucuk yıyorum
sucuk salam sosis gibi işlenmiş gıdaları çok yememeye çalış canım

ben gebelik testini hediye kutusuna koydum verdim eline hiç beklemiyodu ve de gözleri doldu
bende sürpriz yapmayı istiyordum bunun üzerine çok kafa yorum düşündüm şöyle yaparım böyle yaparım diye ama evde idrar testinde gölge bi çizgide bile kendimi kaybettim sonra kendimizi acilde kan verirken bulduk zaten hiç düşündüğüm gibi olmadı herşeyi birlikte öğrenmiş olduk

ben de çok direndim söylememek için kendimi zor tuttum ama başardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…