kızlar ben de aranıza katıldım
hamile olduğumu 21 martta öğrendim o gün değerim 49 idi ..dün doktora gittim kese büyüklüğü 7.89mm.. ama kaç haftalık hamileyim tam söylemedi geç döllenme olmuş gibi dedi ..5- 5.5 -6 haftalık olabilir dedi ...son adet tarihim 21 şubat ..haftaya çarşamba kalp atışı için gideceğiz..sorum şu anne adayları bu dönemde bebişn görülmemesi normal mi sizce...sizin ne zaman görüldü ..içi boş diye endişeleniyorum çünkü
benim mucize bebişmdi çünkü bu..tüp bebek tedavisi için lucrin iğnesi 8. sini vurulurken hamile olduğumu öğrendim tabiki doktorun hatası var tahlil yaptırmadan iğneye başladık meğer o zaman hamileymişim
hemen doktor değiştirdim dün şimdiki doktor da lucrin iğnesinden olabilir bu durum dedi çok korktum ..çok uzattım sanırım çünkü çok dertliyim ilk çocuğum olacak doktorun yaptığı hatadan dolayı iğneyle bebişi öldürmüşmüyüz diye düşncelerim beni yiyor
içi boş diye endişeleniyorum
Öncelikle hayırlı olsun bebeğin. Aslında doktorlar tahlil yapsa bile bilemeyebiliyorlar çünkü benim doktorumda kontrole gittiğimde 1 yumurta var o da kiste dönüşmüş ve hamile kalmazsın demişti ama hamileymişim görmemiş. Her şey de var bir hayır demek ki . 5. hafta da gittğim de kese göründü ama haftaya doktora gideceğim ben kalp atışını duymak için .