kızlar günaydın
bulantılarınız ne alemde benim artmaya başladıve yediğim hiçbirşeyden tat almıyorum tiksindim herşeyden..bu bulantıların azalması için neler yapıyorsunuz tuzlu çubuklar dışında yardıma ihtiyacım vaar
Gunaydin kizlar,yeni gelenler hosgeldiniz
kizlar hamileyken mamografi cekilebiliyor mu? Uzun suredir sag mememde agri var. Artik huzursuz olmaya basladimda
Çakıl evet pişmemiş gıdalardan uzak dur ....Yememeye calıssucuk salam sosis gibi işlenmiş gıdaları çok yememeye çalış canım
malesef benim bildiğim başka bir şey yok :O sulu şeyler yememen lazım. benim daha başlamadı
kızlar ben de aranıza katıldım hamile olduğumu 21 martta öğrendim o gün değerim 49 idi ..dün doktora gittim kese büyüklüğü 7.89mm.. ama kaç haftalık hamileyim tam söylemedi geç döllenme olmuş gibi dedi ..5- 5.5 -6 haftalık olabilir dedi ...son adet tarihim 21 şubat ..haftaya çarşamba kalp atışı için gideceğiz..sorum şu anne adayları bu dönemde bebişn görülmemesi normal mi sizce...sizin ne zaman görüldü ..içi boş diye endişeleniyorum çünkü benim mucize bebişmdi çünkü bu..tüp bebek tedavisi için lucrin iğnesi 8. sini vurulurken hamile olduğumu öğrendim tabiki doktorun hatası var tahlil yaptırmadan iğneye başladık meğer o zaman hamileymişim hemen doktor değiştirdim dün şimdiki doktor da lucrin iğnesinden olabilir bu durum dedi çok korktum ..çok uzattım sanırım çünkü çok dertliyim ilk çocuğum olacak doktorun yaptığı hatadan dolayı iğneyle bebişi öldürmüşmüyüz diye düşncelerim beni yiyor içi boş diye endişeleniyorum
sorumu tekrarlıyorum kızlar 5 -6 haftalıkken kese içinde bebişniz görüldü mü lütfen cevaplarınız bekliyorum
Ayy ne güzel hayırlı olsun canım sana bi sorum olacak ilk kan değerin kaçtı ben dun baktirdim 795.24 çıktı yuksek geldi acaba bende de ikiz olabilirmi diyorum haftaya gidicem doktora bakalım hakkımızda hayirlisiKizlar siki durun
Iki kese gorundu ikizmis cok saskinim yaaa
ne güzel benimde olmayacak gibiydi 3-4 gündür hiç iyi değil midem
bu arada canım bebişlerimizin muhtemel doğum zamanları aynı günmüş
Gunaydın canımmmkızlar günaydın
bulantılarınız ne alemde benim artmaya başladıve yediğim hiçbirşeyden tat almıyorum tiksindim herşeyden..bu bulantıların azalması için neler yapıyorsunuz tuzlu çubuklar dışında yardıma ihtiyacım vaar
Canım çok normal senin bende cumartesi günü kan değeri 896 çıkmıştı zaten..Aynı zamanlarızz senle..Ayy ne güzel hayırlı olsun canım sana bi sorum olacak ilk kan değerin kaçtı ben dun baktirdim 795.24 çıktı yuksek geldi acaba bende de ikiz olabilirmi diyorum haftaya gidicem doktora bakalım hakkımızda hayirlisi
evveet :) sen kese için filan gittin mi
Gunaydın canımmm
Henuz bende yok gibi.. Ama çok hafif olacak gibi geliyor...İştahımda açılma var:)
HIM hayırlısı kuzenim kafami karıştırdı oda hamile temmuzda doğum yapacak çok yuksek çıkmış kesin ikiz falan dedi ondan sordum birşey daha sorucam kızlar bende sabah karşı başlayan bel ağrıları var ve yatirmiyor o derece aranızda varmı beeli ağrıyan doktora sorucam ama onumuzdeki hafta gideyim diyorum keseyi de görmüş oluruz diye düşünüyorum nasıl yapsam acabaCanım çok normal senin bende cumartesi günü kan değeri 896 çıkmıştı zaten..Aynı zamanlarızz senle..
Ayy ne güzel hayırlı olsun canım sana bi sorum olacak ilk kan değerin kaçtı ben dun baktirdim 795.24 çıktı yuksek geldi acaba bende de ikiz olabilirmi diyorum haftaya gidicem doktora bakalım hakkımızda hayirlisi
kızlar ben de aranıza katıldım hamile olduğumu 21 martta öğrendim o gün değerim 49 idi ..dün doktora gittim kese büyüklüğü 7.89mm.. ama kaç haftalık hamileyim tam söylemedi geç döllenme olmuş gibi dedi ..5- 5.5 -6 haftalık olabilir dedi ...son adet tarihim 21 şubat ..haftaya çarşamba kalp atışı için gideceğiz..sorum şu anne adayları bu dönemde bebişn görülmemesi normal mi sizce...sizin ne zaman görüldü ..içi boş diye endişeleniyorum çünkü benim mucize bebişmdi çünkü bu..tüp bebek tedavisi için lucrin iğnesi 8. sini vurulurken hamile olduğumu öğrendim tabiki doktorun hatası var tahlil yaptırmadan iğneye başladık meğer o zaman hamileymişim hemen doktor değiştirdim dün şimdiki doktor da lucrin iğnesinden olabilir bu durum dedi çok korktum ..çok uzattım sanırım çünkü çok dertliyim ilk çocuğum olacak doktorun yaptığı hatadan dolayı iğneyle bebişi öldürmüşmüyüz diye düşncelerim beni yiyor içi boş diye endişeleniyorum
Öncelikle hayırlı olsun bebeğin. Aslında doktorlar tahlil yapsa bile bilemeyebiliyorlar çünkü benim doktorumda kontrole gittiğimde 1 yumurta var o da kiste dönüşmüş ve hamile kalmazsın demişti ama hamileymişim görmemiş. Her şey de var bir hayır demek ki . 5. hafta da gittğim de kese göründü ama haftaya doktora gideceğim ben kalp atışını duymak için .
canım benim aynı sekilde geci bi bel agrım var sanki kaburgalarımı kırıyolar onun dıısnda asırı bi sıkıntım yok ama pazar gününden beri bel agrım var dün doktora sordum dinlen dedi siddeti artarsa haberim olsun dediHIM hayırlısı kuzenim kafami karıştırdı oda hamile temmuzda doğum yapacak çok yuksek çıkmış kesin ikiz falan dedi ondan sordum birşey daha sorucam kızlar bende sabah karşı başlayan bel ağrıları var ve yatirmiyor o derece aranızda varmı beeli ağrıyan doktora sorucam ama onumuzdeki hafta gideyim diyorum keseyi de görmüş oluruz diye düşünüyorum nasıl yapsam acaba
dinlen boll bol cok ayakta durmaaHanimlat 5+5 oldum bugun ama adet olacakmisim gibi kasiklarim ve belim agriyor hafif :-( sizlerde de boule oluyor mu bi kac gun sonra dr a gitcem inşallah kalp atislari icin.
Tsk ediyorum canım hakkımızda hayırlısı burda kadın doğum Dr yok eskişehire gitmem gerekiyor haftaya gideyim diyorum bu hafta gitsem gorurmuyuz keseyi bir senedir istiyoruz Rabbim simdi nasip etti o yüzden çok sabırsız ve heycanliyim5. haftanda değerin çok normal canım
:) darısı başımızaevet canım geçen perşembe gittim minnoş kesemizi gördük karından hemde hiç de zorlanmadano gün ki beta değerim 10.000 üzeri olmuştu ama
Benim yattimmi başlıyor normalde hic yok kalçanın üst tarafında ağrı benim sabaha karşı başlıyor inşallah bi sorun olmazcanım benim aynı sekilde geci bi bel agrım var sanki kaburgalarımı kırıyolar onun dıısnda asırı bi sıkıntım yok ama pazar gününden beri bel agrım var dün doktora sordum dinlen dedi siddeti artarsa haberim olsun dedi