2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

malesef benim bildiğim başka bir şey yok :O sulu şeyler yememen lazım. benim daha başlamadı

Gunaydin kizlar, yeni gelenler hosgeldiniz
kizlar hamileyken mamografi cekilebiliyor mu? Uzun suredir sag mememde agri var. Artik huzursuz olmaya basladimda

dr risk karşılaştırması yapıp çekime karar verebilir en iyisini o bilir ama sadece ağrı varsa korkma bildiğim kadarıyla kötü şeyler sinsi olur ağrı yapmaz

canım bu kadar küçük kesede bebek görülmez zaten biraz büyümesini bekle 20-22 mm olması falan lazım sanırım bebek görülmesi için.

Kizlar siki durun
Iki kese gorundu ikizmis cok saskinim yaaa
Ayy ne güzel hayırlı olsun canım sana bi sorum olacak ilk kan değerin kaçtı ben dun baktirdim 795.24 çıktı yuksek geldi acaba bende de ikiz olabilirmi diyorum haftaya gidicem doktora bakalım hakkımızda hayirlisi

Gunaydın canımmm
Henuz bende yok gibi.. Ama çok hafif olacak gibi geliyor...İştahımda açılma var:)

Ayy ne güzel hayırlı olsun canım sana bi sorum olacak ilk kan değerin kaçtı ben dun baktirdim 795.24 çıktı yuksek geldi acaba bende de ikiz olabilirmi diyorum haftaya gidicem doktora bakalım hakkımızda hayirlisi
Canım çok normal senin bende cumartesi günü kan değeri 896 çıkmıştı zaten..Aynı zamanlarızz senle..

Canım çok normal senin bende cumartesi günü kan değeri 896 çıkmıştı zaten..Aynı zamanlarızz senle..
HIM hayırlısı kuzenim kafami karıştırdı oda hamile temmuzda doğum yapacak çok yuksek çıkmış kesin ikiz falan dedi ondan sordum birşey daha sorucam kızlar bende sabah karşı başlayan bel ağrıları var ve yatirmiyor o derece aranızda varmı beeli ağrıyan doktora sorucam ama onumuzdeki hafta gideyim diyorum keseyi de görmüş oluruz diye düşünüyorum nasıl yapsam acaba

canım benim aynı sekilde geci bi bel agrım var sanki kaburgalarımı kırıyolar onun dıısnda asırı bi sıkıntım yok ama pazar gününden beri bel agrım var dün doktora sordum dinlen dedi siddeti artarsa haberim olsun dedi

5. haftanda değerin çok normal canım
Tsk ediyorum canım hakkımızda hayırlısı burda kadın doğum Dr yok eskişehire gitmem gerekiyor haftaya gideyim diyorum bu hafta gitsem gorurmuyuz keseyi bir senedir istiyoruz Rabbim simdi nasip etti o yüzden çok sabırsız ve heycanliyim

Benim de bel ağrım çokk fazla. ayakta zor duruyorum . sadece bel ağrısı olsa mide bulantısı baş dönmesi her şey mevcut şuan. haftaya doktora gittiğimde soracağım olmazsa rapor alıp dinlenmeyi düşünüyorum.

Benim yattimmi başlıyor normalde hic yok kalçanın üst tarafında ağrı benim sabaha karşı başlıyor inşallah bi sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…