2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
elifeva bende süpriz yapanlardanım kocama :) bebek istediğimizden beri hiç kan tahlili vermedim ben ya idrardan yada adetimin gecikmesini beklediğim için gerek duymadım bu ayda pek ümidim yoktu cünkü aynı adet belirtilerini yasıyodum işten erken cıkıp hastaneye gidip kan verdim sonra eve döndüm annemlere daha dogrusu internetten bi saat sonra sonucu bi gördüm sok oldum önce eşime söylemeliyim dedim kendikendime bi bahane üretip dısarı cıktım eşimede hormonlarıma bi daha baktırdım kan sonucunu almaya geldim hastaneye dedim önce korktu bişey yok dimi falan diye neyse geldi arabaya bindim garibim beta hcgden falan haberi yok tabi aaa burda pozitif yazıyo kötü cıkmıs sonuc falan diye hayıflanıyo kanda bakteri falan var gibi algılamıs sonra acıklamak zorunda kaldım tabi ama o sevinci paha biçilemez:)

Benim yattimmi başlıyor normalde hic yok kalçanın üst tarafında ağrı benim sabaha karşı başlıyor inşallah bi sorun olmaz
canım doktor kasıklara vuran bi agrı değilse önemli degil dedi ama artarsa siddeti asırı olursa haberim olsun dedi sanırım bebiş kendine yer actıgı için bizim bele zorluyo biraz napalım katlancaz bide bana kasık agrın olmazsa eger hergün yürüyüs yap iyi gelir dedi

Kızlar ben deli gibi su içmeye basladim. Cok az su icen bir insanken 2 haftadir deli gibi susuyorum. Bu normal mi sizce? Benim gibi olan var mi aranizda?
Bende deli gibi su içiyorum canım, sonra tuvaletten çıkmıyorum :) işyerinde zor oluyor ama olsun su sağlıklı bişey sonuçda

ne güzel biraz bekletse de gelmiş bebişiniz inşAllah sağlıcakla kucağınıza alın ben 4+6 da gittim yani 5 haftalıkken kese göründü değerimde 10.000 üzeriydi seninde tahmini bu cuma felan baya yükselmiş olur görünme ihtimali yüksek hayırlısı olsun

İnşallah ya bakalım eşime bi söyleyeyim kabul ederse gideriz cuma günü

Bende deli gibi su içiyorum canım, sonra tuvaletten çıkmıyorum :) işyerinde zor oluyor ama olsun su sağlıklı bişey sonuçda

ayneeen bende aşırı su içiyorum ve normalde aklıma gelipte su içmem iki üç gün hiç su içmediğimde olmuştur şimdi sürekli su içme isteği var benim gebelikte ki en büyük ilk değişikliğim bu oldu

Yok canım kasiklarima vurmuyo kalktıktan sonra geçiyor zaten oglumdada sırtın agriyodu demekki bunda da bel ağrısı çekecegim hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alalım ağrı sancı önemli degil

Bende bel ağrısından duramıyorum. İlk hamileliğimde yoktu bu ağrı. Bu yüzden korkuyorum, yarun dr a soracam

Elifeva, ben ilk bebegimde esime aksam yemeginde tabagina emzik koymustum:) bu gebeligimde 4 aydir deniyorduk. Aksam testi o getirdi ben de yapibca aninda ogrenmis oldu

Arkadaşlar benim 2 Martta regl olmam gerekiyordum ama olmadım bugünde olmassam yarın sabah test yapacağım olumlu çıkarsada doktora gideceğim inşallah Allahımın izniyle Aralık annesi olurum.

Gunaydın canımmm
Henuz bende yok gibi.. Ama çok hafif olacak gibi geliyor...İştahımda açılma var:)
benimde acıkınca biraz midem bulanır gibi oluyo hemen bişeyler yiyorum geçiyo iştahım arttı bide ben çok et sevmem canım et turşu bide peynir istiyor

of kızlar bunu ızlıyodum kadın benım bebegımmı deyınce dayanamadım koptum

bana doktorumun ilk söylediği şeylerden biriydi valla zaten de araştırdım sonra. ayrıca çiğ et ellemek, sakatat yemek, bitki çayı içmek, aşırı çay kahve ve kola da yasak aklınızda olsun.
Aslinda toxoplazma antk. Negatif olanlar icin tehlikeli cig et tarzi seyler yemek. Mesela ben de toxop negatif. Eger cig yersem cocugumda kalitimsal hasar kalabiliyor.

dr risk karşılaştırması yapıp çekime karar verebilir en iyisini o bilir ama sadece ağrı varsa korkma bildiğim kadarıyla kötü şeyler sinsi olur ağrı yapmaz
Canim usg ile bakacaklarmis. Umarim birsey cikmaz
ne güzel benimde olmayacak gibiydi 3-4 gündür hiç iyi değil midem
bu arada canım bebişlerimizin muhtemel doğum zamanları aynı günmüş
Tam 6.haftada basliyor bulantilar
cok su vucuttaki mineralleri atar. Asiri icmesen

Kızlar merhaba,

Dün gittik keseyi gördük.
Kan ve idrar testleri istedi doktorum haftaya onları götüreceğim ve tekrardan keseye bakacak.
Sonraki haftada kalp atışı duyulur dedi.
Folic verdi kullanmaya başladım.
Benim şuanda hiç bir şikayetim yok fakat göğüslerimde aşırı hassasiyet var.
Yemek listesi verdi o listeye uyarsam ekstra 12 kg alarak doğurursun dedi.

Bu arada su icmek gerekiyor bu dönemler. Aminiyo sivisi icin ama fazla avabartmayin vucuttaki faydali mineralleride atarsiniz

Arkadaşlar benim 2 Martta regl olmam gerekiyordum ama olmadım bugünde olmassam yarın sabah test yapacağım olumlu çıkarsada doktora gideceğim inşallah Allahımın izniyle Aralık annesi olurum.

2 nisan mı 2 mart mı martsa çok geç kalmışsın canım

harika bir haber. Umarim bize de nasip olur :) yemek listesini paylasabilir misin bir sakincasi yoksa :)

cuma günü gidicem ben de bakalım görecek miyiz kelebeği

görürsünüz canım Allahın izniyle nerdeyse 7. haftaya girmiş olacak

benimde taam 6. haftada başladı işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…