canım doktor kasıklara vuran bi agrı değilse önemli degil dedi ama artarsa siddeti asırı olursa haberim olsun dedi sanırım bebiş kendine yer actıgı için bizim bele zorluyo biraz napalım katlancaz bide bana kasık agrın olmazsa eger hergün yürüyüs yap iyi gelir dediBenim yattimmi başlıyor normalde hic yok kalçanın üst tarafında ağrı benim sabaha karşı başlıyor inşallah bi sorun olmaz
Bende deli gibi su içiyorum canım, sonra tuvaletten çıkmıyorum :) işyerinde zor oluyor ama olsun su sağlıklı bişey sonuçdaKızlar ben deli gibi su içmeye basladim. Cok az su icen bir insanken 2 haftadir deli gibi susuyorum. Bu normal mi sizce? Benim gibi olan var mi aranizda?
Tsk ediyorum canım hakkımızda hayırlısı burda kadın doğum Dr yok eskişehire gitmem gerekiyor haftaya gideyim diyorum bu hafta gitsem gorurmuyuz keseyi bir senedir istiyoruz Rabbim simdi nasip etti o yüzden çok sabırsız ve heycanliyim
İnşallah ya bakalım eşime bi söyleyeyim kabul ederse gideriz cuma gününe güzel biraz bekletse de gelmiş bebişiniz inşAllah sağlıcakla kucağınıza alınben 4+6 da gittim yani 5 haftalıkken kese göründü değerimde 10.000 üzeriydi seninde tahmini bu cuma felan baya yükselmiş olur görünme ihtimali yüksek hayırlısı olsun
Bende deli gibi su içiyorum canım, sonra tuvaletten çıkmıyorum :) işyerinde zor oluyor ama olsun su sağlıklı bişey sonuçda
inşAllah:) darısı başımıza
Yok canım kasiklarima vurmuyo kalktıktan sonra geçiyor zaten oglumdada sırtın agriyodu demekki bunda da bel ağrısı çekecegim hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alalım ağrı sancı önemli degilcanım doktor kasıklara vuran bi agrı değilse önemli degil dedi ama artarsa siddeti asırı olursa haberim olsun dedi sanırım bebiş kendine yer actıgı için bizim bele zorluyo biraz napalım katlancaz bide bana kasık agrın olmazsa eger hergün yürüyüs yap iyi gelir dedi
Bende bel ağrısından duramıyorum. İlk hamileliğimde yoktu bu ağrı. Bu yüzden korkuyorum, yarun dr a soracamHIM hayırlısı kuzenim kafami karıştırdı oda hamile temmuzda doğum yapacak çok yuksek çıkmış kesin ikiz falan dedi ondan sordum birşey daha sorucam kızlar bende sabah karşı başlayan bel ağrıları var ve yatirmiyor o derece aranızda varmı beeli ağrıyan doktora sorucam ama onumuzdeki hafta gideyim diyorum keseyi de görmüş oluruz diye düşünüyorum nasıl yapsam acaba
benimde acıkınca biraz midem bulanır gibi oluyo hemen bişeyler yiyorum geçiyo iştahım arttı bide ben çok et sevmem canım et turşu bide peynir istiyorGunaydın canımmm
Henuz bende yok gibi.. Ama çok hafif olacak gibi geliyor...İştahımda açılma var:)
cuma günü gidicem ben de bakalım görecek miyiz kelebeğiinşAllahsen gittin mi canım doktora?
of kızlar bunu ızlıyodum kadın benım bebegımmı deyınce dayanamadım koptum
Aslinda toxoplazma antk. Negatif olanlar icin tehlikeli cig et tarzi seyler yemek. Mesela ben de toxop negatif. Eger cig yersem cocugumda kalitimsal hasar kalabiliyor.bana doktorumun ilk söylediği şeylerden biriydi valla zaten de araştırdım sonra. ayrıca çiğ et ellemek, sakatat yemek, bitki çayı içmek, aşırı çay kahve ve kola da yasak aklınızda olsun.
Canim usg ile bakacaklarmis. Umarim birsey cikmazdr risk karşılaştırması yapıp çekime karar verebilir en iyisini o bilir ama sadece ağrı varsa korkma bildiğim kadarıyla kötü şeyler sinsi olur ağrı yapmaz
Tam 6.haftada basliyor bulantilarne güzel benimde olmayacak gibiydi 3-4 gündür hiç iyi değil midem
bu arada canım bebişlerimizin muhtemel doğum zamanları aynı günmüş
cok su vucuttaki mineralleri atar. Asiri icmesenBende deli gibi su içiyorum canım, sonra tuvaletten çıkmıyorum :) işyerinde zor oluyor ama olsun su sağlıklı bişey sonuçda
Arkadaşlar benim 2 Martta regl olmam gerekiyordum ama olmadım bugünde olmassam yarın sabah test yapacağım olumlu çıkarsada doktora gideceğim inşallah Allahımın izniyle Aralık annesi olurum.
harika bir haber. Umarim bize de nasip olur :) yemek listesini paylasabilir misin bir sakincasi yoksa :)Kızlar merhaba,
Dün gittik keseyi gördük.
Kan ve idrar testleri istedi doktorum haftaya onları götüreceğim ve tekrardan keseye bakacak.
Sonraki haftada kalp atışı duyulur dedi.
Folic verdi kullanmaya başladım.
Benim şuanda hiç bir şikayetim yok fakat göğüslerimde aşırı hassasiyet var.
Yemek listesi verdi o listeye uyarsam ekstra 12 kg alarak doğurursun dedi.
cuma günü gidicem ben de bakalım görecek miyiz kelebeği
Aslinda toxoplazma antk. Negatif olanlar icin tehlikeli cig et tarzi seyler yemek. Mesela ben de toxop negatif. Eger cig yersem cocugumda kalitimsal hasar kalabiliyor.
Canim usg ile bakacaklarmis. Umarim birsey cikmaz
Tam 6.haftada basliyor bulantilar
cok su vucuttaki mineralleri atar. Asiri icmesen