2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
İyi sabırlıyımdır :)) ilk gebeligim. Bir kimyasal gebelik yasadm 5 ay önce.. Sabrı öğrendim napim :) teşekkürler cnm.:)

kızlar hamıle oldugunu esıne suprizle soyleyen oldumu ben hep heveslenıyorum bişekılde direk soyluyorum suprız yapamadan

Kızlar ben deli gibi su içmeye basladim. Cok az su icen bir insanken 2 haftadir deli gibi susuyorum. Bu normal mi sizce? Benim gibi olan var mi aranizda?

Kızlar ben deli gibi su içmeye basladim. Cok az su icen bir insanken 2 haftadir deli gibi susuyorum. Bu normal mi sizce? Benim gibi olan var mi aranizda?
vucudunun neye ıhtyacı varsa o hamıleyken ortaya cıkıyo uyku gıbı bende mesela et yemem sucuktan nefret ederım normalde ıkı gundur delı gıbı sucuk yıyorum

su ıcmek ıyıdır bebıslerımız suyun ıcınde kendılerı ıdrarla ne kadar yapsalarda o suyu bızım ıctıklerımızde takvıye

Evet haklisiniz. Ilk hamileligim ve bize supriz yaparak geliyor. Bu yuzden kafamda deli sorular :) Rabbim hepimize saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin.

Evet haklisiniz. Ilk hamileligim ve bize supriz yaparak geliyor. Bu yuzden kafamda deli sorular :) Rabbim hepimize saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin.
amin canım ınsallah benım bu 6. gebelıgım yardımcı olabılcegım seyler olabılırse olurum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…