Sen yine iyi dayanmışsaın canım, ben doğuma giderken ağlaşmalarında ağlamaya başlaıdm zaten sulugözümde birazcık :) am çok güzel video olmuş :)of kızlar bunu ızlıyodum kadın benım bebegımmı deyınce dayanamadım koptum
aynen rabbım bızede nasıp etsın ıns meleklerımıze sag saglım kavusmayıSen yine iyi dayanmışsaın canım, ben doğuma giderken ağlaşmalarında ağlamaya başlaıdm zaten sulugözümde birazcık :) am çok güzel video olmuş :)
İyi sabırlıyımdır :)) ilk gebeligim. Bir kimyasal gebelik yasadm 5 ay önce.. Sabrı öğrendim napim :) teşekkürler cnm.:)Hoşgeldin canım. Bende evde testle öğrendim ilk önce. Testte pozitifse hata olma olasılığı çok düşük diye okumuştum.
Bende pozitifi görünce o gün doktora koşmuştum nasıl olsa garanti diye. Sen iyi sabretmişsin ya . İlk müjdeyi ben vereyim
%99.99 hamilesin :)
Yarın eşim sonucu almaya gitcek cnm buraya yazarım:) saolAmean hayırlı olsun inş. Güzel haberlerini bekliyoruzz:)Aynı günler:)))
vucudunun neye ıhtyacı varsa o hamıleyken ortaya cıkıyo uyku gıbı bende mesela et yemem sucuktan nefret ederım normalde ıkı gundur delı gıbı sucuk yıyorumKızlar ben deli gibi su içmeye basladim. Cok az su icen bir insanken 2 haftadir deli gibi susuyorum. Bu normal mi sizce? Benim gibi olan var mi aranizda?
vucudunun neye ıhtyacı varsa o hamıleyken ortaya cıkıyo uyku gıbı bende mesela et yemem sucuktan nefret ederım normalde ıkı gundur delı gıbı sucuk yıyorum
su ıcmek ıyıdır bebıslerımız suyun ıcınde kendılerı ıdrarla ne kadar yapsalarda o suyu bızım ıctıklerımızde takvıyeUzun suredir boyle.. ne cok suya ihtiyacim varmis demekki :) teşekkür ederim :)
tansıyonun dusmustur canım dınlen uzan azBasim cok donuyo....
su ıcmek ıyıdır bebıslerımız suyun ıcınde kendılerı ıdrarla ne kadar yapsalarda o suyu bızım ıctıklerımızde takvıye
amin canım ınsallah benım bu 6. gebelıgım yardımcı olabılcegım seyler olabılırse olurum benEvet haklisiniz. Ilk hamileligim ve bize supriz yaparak geliyor. Bu yuzden kafamda deli sorular :) Rabbim hepimize saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin.
amin canım ınsallah benım bu 6. gebelıgım yardımcı olabılcegım seyler olabılırse olurum ben
vucudunun neye ıhtyacı varsa o hamıleyken ortaya cıkıyo uyku gıbı bende mesela et yemem sucuktan nefret ederım normalde ıkı gundur delı gıbı sucuk yıyorum
rıca ederım canım Allah hepımızın yardımcısı olsunMasallah ya cok tesekkur ederim ederim, oldukca ilk size sorcam
çiğ yemedıkten sonra neden yasak olsunkı canıme sucuk yasak?
çiğ yemedıkten sonra neden yasak olsunkı canım
abo daha yemıyom :Sçünkü salam sucuk sosis gibi şarküteri ürünlerinin pişse bile parazit bulundurma ihtimali var. pastırma hariç bu tür etler gebelikte sakıncalı. siz bilirsiniz tabi :)