2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Hoşgeldin canım. Bende evde testle öğrendim ilk önce. Testte pozitifse hata olma olasılığı çok düşük diye okumuştum.
Bende pozitifi görünce o gün doktora koşmuştum nasıl olsa garanti diye. Sen iyi sabretmişsin ya . İlk müjdeyi ben vereyim
%99.99 hamilesin :)
İyi sabırlıyımdır :)) ilk gebeligim. Bir kimyasal gebelik yasadm 5 ay önce.. Sabrı öğrendim napim :) teşekkürler cnm.:)

kızlar hamıle oldugunu esıne suprizle soyleyen oldumu ben hep heveslenıyorum bişekılde direk soyluyorum :KK70: suprız yapamadan

Kızlar ben deli gibi su içmeye basladim. Cok az su icen bir insanken 2 haftadir deli gibi susuyorum. Bu normal mi sizce? Benim gibi olan var mi aranizda?

Kızlar ben deli gibi su içmeye basladim. Cok az su icen bir insanken 2 haftadir deli gibi susuyorum. Bu normal mi sizce? Benim gibi olan var mi aranizda?
vucudunun neye ıhtyacı varsa o hamıleyken ortaya cıkıyo uyku gıbı bende mesela et yemem sucuktan nefret ederım normalde ıkı gundur delı gıbı sucuk yıyorum

su ıcmek ıyıdır bebıslerımız suyun ıcınde kendılerı ıdrarla ne kadar yapsalarda o suyu bızım ıctıklerımızde takvıye

Evet haklisiniz. Ilk hamileligim ve bize supriz yaparak geliyor. Bu yuzden kafamda deli sorular :) Rabbim hepimize saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin.

Evet haklisiniz. Ilk hamileligim ve bize supriz yaparak geliyor. Bu yuzden kafamda deli sorular :) Rabbim hepimize saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin.
amin canım ınsallah benım bu 6. gebelıgım yardımcı olabılcegım seyler olabılırse olurum ben

X