2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Geçmiş olsun Canım. Şimdiki bebeğin çok sağlıklı olacak inşallah. . Yuvanizi senlendirecek.

canım benım ıkı oglum var bırı 9 bırı 11 yasında ama 3 ay once 5 aylık gebelıgım sonlandırıldı hasta oldugu ıcın
Ne diyecegimi bilmiyodum canim gecmis Olsun ALLAH'im Sabir versin MASALLAH ogluslarin koskocamanlarmis ALLAH bagislasin canim benimde bu ucuncu bebegim 2 kizim var buyugu 2 bucuk yasinda kucugu ise 5 bucuk aylik yani kazara oldun INSALLAH saglicakla kavusuruz bebislerimize:))))
bendede oluyo ogleden sonra 3 te uyandıgım halde suan uykusuzluktan catlıyo gıbıyım elım ayagım kalkmıyo hıc bıseye
Aynen VALLA oluyorum resmen hep bi uyuma istegi ne olucak bu halim bilmiyorum ki

amin canım maşşallah sende benım gıbı peşpeşe buyutceksın Allah yardımcın olsun gercekten cok zor

ya kızlar ben cok cırkınlestım burnumun ucunda çıban gıbı sıvılce cıktı cok acıyo

aynen canım 3 cocuk ucununde araları cok az en cok bırbırlerıyle kavga etcekler o yorcak senı benım oglanlar bı bakıyorum bıbırlerını yumrukluyolar
Aynen ya iNSALLAH ALLAH yardimcimiz olur cnm sen cocuklarini soyledin cnm aklima ablamkileri geldi onunkileride senin cocuklarinin yasindalar ablam diyoki bazen kafayi siyiriyorum acidan agliyorum cok hiperaktifler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…