Cok dikkat ediyorumm ve cok dua ediyorum saglikli bir sekilde olsun diye ellimden geleni yapiyorum takdir allahinRabbim bir daha yaşatmasin canimm kendine dikkat et
Tsk ederim canim ins goruruz yarin keseyi dualarinizi bekliyorum
Cok dikkat ediyorumm ve cok dua ediyorum saglikli bir sekilde olsun diye ellimden geleni yapiyorum takdir allahin
Aynen cnm kaç haftalık seninki
Yok canım ya sanmam herkeste farklıdır belkibılmıyorumkı acaba oncekı gebelıgımle alakası olabılırmı pespese oldu ya
belkıde kotu bıse olmasında farklı olsunYok canım ya sanmam herkeste farklıdır belki
aynen biz de amann nasıl olsa adetten hemen sonra kalınmaz dedik rahat davrandık. :)) sonuç ortadaAdetim bitti 6 gün sürdü 4.günü iliskisi ile oldu yumurtlama tarihi falan hesapliyorduk oteki ay yapariz diye guzel supriz oldu :)) Aynen canm sana katiliyorum adetten sonrada kalinabiliyor.
çok gençmişsin maşallah.. ben 25 yaşında evlendim 27 yaşında ilk oğlum oldu :) 31 yaındayım şimdi. zaman çok çabuk geçiyor. doktor önerini dikkate alacağım teşekkürlerMalesef çok çok uzaktayım istanbulda sana dr gülşen barçınlıyı önerebilirim görüp görebileceğin en tatlı bayan doktordur :) ben 23 yaşındayım.
hoşgeldin, sağlıkla al kucağınaSlm.Allahim bagislarsa ben de aralik annesi olucam.
hayırrr ben 31 yaşındayımmmmmen yaşlınız benmıyım29 yasındayım
benim ilk hamileliğimde üşümem vardı. yani ısınamazdım hep ayaklarım buz gibi oluırdu. oğlum oldu mayıs doğumlu. bu hamileliğimi sıcak basması ile öğrendim ateşim yükseldi 3. haftada. dedim ki allah allah hastalanıyorum herhalde.. ve yeşil sarı akıntım geldi. normalde oğlumda hiç yaşamadım. meme ucu hassasiyeti ile ve üşümeyle öğremiştim.. umarım tezin doğrudur ve 1 kızım olurkuzum senle benım bebeklerımızın cınsıyetı aynı olursa hıc şaşırmam kızımda yanarken sımdı cok usuyorum bendepıpıklılermı gelcek ne
hoşgeldinnn, birlikte güzel paylaşımlar yaparız inşallah..mrblar aralık annesı olacam ınss varmı benım gıbı aralık annelerı
benim göbek deliğime iğne batması erken başladıcanım 1,5 2 ayına dogru geccek ama ondan sonra rahımın hızla buyumeye baslıycagı ıcın ıcerden sankı biri cimcikliyo gıbı sancıların olcak 3 ayında felan gobek delıgıne ıgne batıyo gıbı olcak oda bebegın hareket ettıgı ıcın sen hareketlerını hıssetmıyceksın ama o ıgne gıbı batmaları hıssetceksın anlıycaksın o zaman kıpırdadıgını
süper değerin. neden tedirginsin anlayamadımkızlar bugün tam 5 haftalık hamileyim dün gittiğim doktorum keseyi görememişti bugün için b hcg istemişti ''bugün göremeyiz yarın değerlerin normal seyrinde 1200 çıkması gerekiyor 1000 i aşacağı içinde p.tesi gel keseyi görelim demişti fakat bugün kan testi için gittim değerlerim 2534.38 çıktı bu normal mi sizce
1.lik ben de ağustosta 32 olacağımKizlar bende adanadan im ve agustosta 30 olacam
Buarada bugun hic giremedim yeni gelen arkadaslara hayirli olsun ve hosgeldiler.
Sali gunu doktora gidecem 5+6 olacam ve hic gitmedim daha cok heycanliyim ve korkuyorum keseyi gorecem mi diye
Rabbim sana emanetiz
bende oyle olmustu kızımda sankı ates ıcındeydım sımdı usuyorumaynen biz de amann nasıl olsa adetten hemen sonra kalınmaz dedik rahat davrandık. :)) sonuç ortada
çok gençmişsin maşallah.. ben 25 yaşında evlendim 27 yaşında ilk oğlum oldu :) 31 yaındayım şimdi. zaman çok çabuk geçiyor. doktor önerini dikkate alacağım teşekkürler
hoşgeldin, sağlıkla al kucağına
hayırrr ben 31 yaşındayımmmmm
benim ilk hamileliğimde üşümem vardı. yani ısınamazdım hep ayaklarım buz gibi oluırdu. oğlum oldu mayıs doğumlu. bu hamileliğimi sıcak basması ile öğrendim ateşim yükseldi 3. haftada. dedim ki allah allah hastalanıyorum herhalde.. ve yeşil sarı akıntım geldi. normalde oğlumda hiç yaşamadım. meme ucu hassasiyeti ile ve üşümeyle öğremiştim.. umarım tezin doğrudur ve 1 kızım olur
hoşgeldinnn, birlikte güzel paylaşımlar yaparız inşallah..
benim göbek deliğime iğne batması erken başladıbugün inanılmaz iğneler batıyordu
süper değerin. neden tedirginsin anlayamadım
1.lik ben de ağustosta 32 olacağımyaşlı anne ben
Ilginc erken okadar net nasil biliyosun ::) Rabbim saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin insallah.
bende oyle olmustu kızımda sankı ates ıcındeydım sımdı usuyorum
Allah saglıklısını hayırlısını nasıp etsın canım cumlemızeevet benim ilk gebeliğimde öyle oldu. bunda ateşler içindeyim hala devam ediyor. eşim sabah ateşin var senin hastaneye gidelim mi diyordukızım olmasını çok isterim ama olmasada üzülmem oğlum erkek kardeş istiyor çünkü, ben 2. istemiyordum oğlum ve eşimin ısrarı ile yaptım
Kötü şeyler getrme aklına canm sen benden daha iyi bilirsin akıntı normal hem maşallah maşallah 2 oğlun var demek ki sorunsuz hamilelik ihtimalin de yüksekbelkıde kotu bıse olmasında farklı olsun
ınsallah canım doktorum kızımın hastalıgının tekrarlama ıhtımalını mılyarda 1 dedı hocam bende bu şans varken o bırı ben bulurum dedımKötü şeyler getrme aklına canm sen benden daha iyi bilirsin akıntı normal hem maşallah maşallah 2 oğlun var demek ki sorunsuz hamilelik ihtimalin de yüksek
Bende senle ayni haftadaym canm ben gecen hafta persembe keseyi gordm sukur 6 mm di.seninde gorunur ama vajinal tabiki sıkma canini ;-) simdi de kalp atislarini bekliyormKizlar bende adanadan im ve agustosta 30 olacam
Buarada bugun hic giremedim yeni gelen arkadaslara hayirli olsun ve hosgeldiler.
Sali gunu doktora gidecem 5+6 olacam ve hic gitmedim daha cok heycanliyim ve korkuyorum keseyi gorecem mi diye
Rabbim sana emanetiz