2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Aynen ya iNSALLAH ALLAH yardimcimiz olur cnm sen cocuklarini soyledin cnm aklima ablamkileri geldi onunkileride senin cocuklarinin yasindalar ablam diyoki bazen kafayi siyiriyorum acidan agliyorum cok hiperaktifler :))
aynen valla bazen sıyırıyom bende sınır krızı gecırıp aglıyorum o kadar bunaltıyolar düşünsene peçeteyı ıslatıp tavana yapıstırıyolar yada sallama çayın poşetini yapıştırıyolar gecen buyuk kucugun kafasına bısey vurmus kafasını yarmıs :KK70:

aynen valla bazen sıyırıyom bende sınır krızı gecırıp aglıyorum o kadar bunaltıyolar düşünsene peçeteyı ıslatıp tavana yapıstırıyolar yada sallama çayın poşetini yapıştırıyolar gecen buyuk kucugun kafasına bısey vurmus kafasını yarmıs :KK70:
Oyyyy kiyamam ya iste oyle boyle buyuyolar ama iste gelde annelere sor omurden omur gidiyo VALLA iste erkek cocuklarini durdurmak biraz oluyo galiba cok hareketli oluyolar ALLAH yardimcin olsun cnm ogluslarin varmis INSALLAH by seferde RABBIM size saglikli dilli guzel bi kiz nasip eder :emir_bebek::emir_bebek:

Oyyyy kiyamam ya iste oyle boyle buyuyolar ama iste gelde annelere sor omurden omur gidiyo VALLA iste erkek cocuklarini durdurmak biraz oluyo galiba cok hareketli oluyolar ALLAH yardimcin olsun cnm ogluslarin varmis INSALLAH by seferde RABBIM size saglikli dilli guzel bi kiz nasip eder :emir_bebek::emir_bebek:
amin canım rabbım sanada saglıklı bı erkek evlat nasıp etsın ıns

Bende senle ayni haftadaym canm ben gecen hafta persembe keseyi gordm sukur 6 mm di.seninde gorunur ama vajinal tabiki sıkma canini ;-) simdi de kalp atislarini bekliyorm
Canim benim degerim carsamba gunu 2811 di o yuzden belki ustten gorunur doye dusunmustum hemen hemen bir hafta sonrasi oluyor doktora gidecegim

Ayyyy çok iyiyim yaa.bulantı .agrı hiçbirşeyi yok maşalaahhhhhhhhhhh:anneadayı:Inşallah hep boyle devam eder:KK36:.bugun doktora gıdecekler kese görür ınşallahhhhhh.

aynen şuan bende de yok sabah kahvaltımı yaptım bi güzel hep böyle gider umarım

Kizlaar günaydın
Bugun 25. günüm dün sabah 2 defa pembelik geldi peceteye tüm gün karnım agrıdı regl agrısı gibi arada kramplar girdi.. Sizce yerlesme midir?? bugun de hafif hafif agrıyor..idrar testinde ne zaman pozitif cıkar yarın sabah test yapacagım

Kızlar Günaydın sanrim Bulantı erken dimi benim maşallah diyelim bulantı yok sadece guruldama var çok kaziniyr midem bide gaz sanrim normal ben kan testi tekrar yapmadim Pers geceden sonra Dr cmt gel dedi sadece kese için inşallah hepimizn bebisleri sagliklidir

Birde Dr ne yemenizi soledi bana sadece salam sucuk sosis yok dedi ceviz ye dedi sadece size neler dediler

günaydın kızlaarrr :KK49:
bende de henüz bulantı başlamadı hatta biraz iştah var sanki
keseyi görmeye cuma gidicem daha çok var zaman gerçmiyo valla
bu arada bende istanbul'danım yaş 26:anneadayı::nazar:

X