canımm bizimde 5+2 bizide doktorumuz ayın 15 inde cagırdı inss hep beraber kalp atırslarını duyarız :)Gunaydinnnnnnnnbizzz bugunsat tarihine gore 5+4 oldukkk kalp atisi icin ayin 15 inde gitcem insallah ay nasil geccek zaman :) herkese hayirli haftalar diliyorum
canım bana asırıya kacma ama ceviz fındık yiyebilirsin dedi su ara cok fazla beslenmen gerekmiyo dedi kilo yapıcı seyleri kastediyo sanırım canım cekiyo falan diye kızartma fast food hamur işi yeme onların bebege bi yararı yok dedi sürekli sık sık beslen gece sakın meyve yeme dedi sabah kahvaltısı ile ogle yemegi arası meyve öğle ile aksam arası meyve dedi arada yine yararlı atıstırmalıklar onun dısında simdilik sen den faydalanıyo dedi hımm bide hergün sabah aksam bir bardak süt yada yogurt ye dediBirde Dr ne yemenizi soledi bana sadece salam sucuk sosis yok dedi ceviz ye dedi sadece size neler dediler
gözünüz aydın canım inş burdaki herkesin hemileliği sorunsuz bir şekilde geçer ve sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerielifeva benimde yüzümü sivilce bastı regl döneminde bile cıkmaz böyle bildiğin cirkinim :) cakil45 in dediği gibi inşş kızımız olur güzelliğini bizden alır :) bu arada kesemizi sabah gördük cok sükür kızlar sata göre 5+2 idim ultrasondada aynı cıktı sükür sıkıntımız yokmus on gün sonra kalp atıslarını dinlemek için gidicezz sükürler olsun allahım darısı tüm isteyenlerin basına hepimiz inşş sorunsuz hamilelikler geciririz
canım birde karından mı baktı yoksa vajinal ultrasonla mıelifeva benimde yüzümü sivilce bastı regl döneminde bile cıkmaz böyle bildiğin cirkinim :) cakil45 in dediği gibi inşş kızımız olur güzelliğini bizden alır :) bu arada kesemizi sabah gördük cok sükür kızlar sata göre 5+2 idim ultrasondada aynı cıktı sükür sıkıntımız yokmus on gün sonra kalp atıslarını dinlemek için gidicezz sükürler olsun allahım darısı tüm isteyenlerin basına hepimiz inşş sorunsuz hamilelikler geciririz
aminn cümlemizin inşşş :)gözünüz aydın canım inş burdaki herkesin hemileliği sorunsuz bir şekilde geçer ve sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri
karından baktı canım zaten annemin bu baskısıyla vajinadan baktırmıycaktım sakın sakın diye basımın etini yiyodu gerci hemsire arkadasım bı sıkıntı olmaz zararı yok diyo ama anneye söz verdik bi kere sükür gerek kalmadı zaten karından cıktı hemen baya sıkısık gittim ama doktoracanım birde karından mı baktı yoksa vajinal ultrasonla mı
Çakıl canım sen gittin mi kontrole .Kese gözüktü mü?1 gün dogum aramız? Bende yarın gideceğim ama erken mi acaba?canım birde karından mı baktı yoksa vajinal ultrasonla mı
bence erken canım 2 3 gün daha bekle çünkü ben cumartesi gittim doktora bhcg 555 çıktı doktor keseyi takla atsak göremeyiz dedi cuma günü çağırdı keseyi görmek içinÇakıl canım sen gittin mi kontrole .Kese gözüktü mü?1 gün dogum aramız? Bende yarın gideceğim ama erken mi acaba?
ay öyle sıkışık mı gitmek gerekiyo ben cuma sabah gitcem bende öyle yapayım o zaman geceden başlıyım tutmaya da gözüksün kesekarından baktı canım zaten annemin bu baskısıyla vajinadan baktırmıycaktım sakın sakın diye basımın etini yiyodu gerci hemsire arkadasım bı sıkıntı olmaz zararı yok diyo ama anneye söz verdik bi kere sükür gerek kalmadı zaten karından cıktı hemen baya sıkısık gittim ama doktora
valla sorma bende zor tuttum eşim gülüp duruyo :) aman gözüktü ya ben razıyım :)ay öyle sıkışık mı gitmek gerekiyo ben cuma sabah gitcem bende öyle yapayım o zaman geceden başlıyım tutmaya da gözüksün kese
1 Aralık ta çıkıyor tarih olarak ama bakalım ne zaman olur..tahmini doğum tarihin ne canım
heycanlı stresli inşallah iyi olur sonuçlargünaydınn :) aynen çalışanlar belli. nasılsınız kızlar?
işte hepimiz aynı dertteyiz sanırım :)Kızlar Günaydın sanrim Bulantı erken dimi benim maşallah diyelim bulantı yok sadece guruldama var çok kaziniyr midem bide gaz sanrim normal ben kan testi tekrar yapmadim Pers geceden sonra Dr cmt gel dedi sadece kese için inşallah hepimizn bebisleri sagliklidir