2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Insallahh hic bit yerim tutmuyor hic birsey yapamiyorumm allahim esimden bin kat razi olsun hakkini nasil oderimm bilmiyorum allahim esimin emegini bosa vermisinn

Bn calısıyorm işe gıdıp geliyorum mecburen yoruluyorum.ama cujartesı pazar ıyı dınlendımmmm.inşş artmıştır.sen keseyi görmeye ne zaman gıdıceksın
Valla canm suan 4 haftalik gorunmez dio herkes 5 haftalik olUnca gidiyim diyorum şimdi gidersem boşu boşuna kendimi ve bebisi yorMuş olcam

evet aramızda 1 hafta var. benim erken döllenme oldu :) adetim bitti 6 gün sürdü 9.gün ilişkisi ile oldu yani adet bitince hemen ardına hamile kalınabiliyormuş.

Ilginc erken okadar net nasil biliyosun ::) Rabbim saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin insallah.

Evet canim dogruuu

Insallahh hic bit yerim tutmuyor hic birsey yapamiyorumm allahim esimden bin kat razi olsun hakkini nasil oderimm bilmiyorum allahim esimin emegini bosa vermisinn

Ne güzel cnm benim esım de öyle vallahi Allah başımızdan eksik etmesin onları :)ben yatıyorum o suan bulasik makinesini boşaltıyo:))

kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız muuucks

Kizlarr yarin 5+2 olucam doktors gidicem keseyi gormek icin normalde sıkışık olarak ultrasona gelin derler yarinda oyle mi gitmek gerekiyor acaba bilginiz var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…