2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kızlar daha erken ama hastane arayışında olduğum için sizlere bir şey soracam.sgk 5110 sayılı kanuna göre yenidoğan yoğun bakım ünitesinde yapılan tüm tedavi,tetkik... her şey ücretsizmiş.özel hastanelerdeki.bilginiz var mı bu konuyla ilgili

onu bılmıyorum ama hamılelerden ucret alınmadıgını bılıyorum gebelıgın basında şiddetlı bas agrısından ozel hastanenın acılıne gıttım gebe oldugumu belırttım serum felan bagladılar benden ucret almadılar ama aynı hastaneye arkadasım gıttı ondan yuzde kestıler agrı kesıcıye

hmm bilmemiz lazım haklarımızı.devlet hastanesinde de eczaneye verdiğimiz muayene ücreti,yüzde,ilaç farkı ödemiyormuşuz galiba.ama hiç birinden emin değilim.

hmm bilmemiz lazım haklarımızı.devlet hastanesinde de eczaneye verdiğimiz muayene ücreti,yüzde,ilaç farkı ödemiyormuşuz galiba.ama hiç birinden emin değilim.
aynen canım muayne ılac yuzdesı vermıyoruz annelık haklarımı ne oyle bısey vardı arkadasım ssk sı olmadıgı halde ucretsız muayne oluyodu dogumunu devlette yaptı ama ucret odemedı ssksı olmadıgı halde

kızlar bugün tam 5 haftalık hamileyim dün gittiğim doktorum keseyi görememişti bugün için b hcg istemişti ''bugün göremeyiz yarın değerlerin normal seyrinde 1200 çıkması gerekiyor 1000 i aşacağı içinde p.tesi gel keseyi görelim demişti fakat bugün kan testi için gittim değerlerim 2534.38 çıktı bu normal mi sizce

normal canım nette gebematık var beta degerını yazınca kac haftalık oldugu yazıyo baktım ordan sımdı tahmını olarak 5 haftalık hamılesınız dıyo

Merhaba kizlar sayfalar nasilda cabuk ilerlemis hep boyle olur sizde halsizlik oluyo mu? Ben de cok oluyo INSALLAH ilk uc ayi saglicakla atlatiriz

Canım çok iyi artmış sevınmelisinnnn bnceee :)

Kizlar ben onceki gebeligimde esimin ssksii yok diye ozelden kurtaj oldugumdasuydum esinizin eskiden ssksi var ver suan dondurulmussa sigortaya gidip Ben annelik hakkindan yararlanmak istiyorum diyorsun anlazmali ozel hastanelerde sskli gibi muayne oluyorsun site duymuztumm

Merhaba kizlar sayfalar nasilda cabuk ilerlemis hep boyle olur sizde halsizlik oluyo mu? Ben de cok oluyo INSALLAH ilk uc ayi saglicakla atlatiriz
bendede oluyo ogleden sonra 3 te uyandıgım halde suan uykusuzluktan catlıyo gıbıyım elım ayagım kalkmıyo hıc bıseye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…