benım kızda 13 haftalıkken gorundu 13. haftadan sonra hemen hemen gorunur bazı doktorlar erken dıye hemen soylemıyolar 17 haftalık olana kadaryaşayıp görcez bakalımne zaman olcak hangi haftalarda belli oluor ki?
canım senın akıntın ne durumda benımkı cok fazlalastıyaşayıp görcez bakalımne zaman olcak hangi haftalarda belli oluor ki?
onu bılmıyorum ama hamılelerden ucret alınmadıgını bılıyorum gebelıgın basında şiddetlı bas agrısından ozel hastanenın acılıne gıttım gebe oldugumu belırttım serum felan bagladılar benden ucret almadılar ama aynı hastaneye arkadasım gıttı ondan yuzde kestıler agrı kesıcıyekızlar daha erken ama hastane arayışında olduğum için sizlere bir şey soracam.sgk 5110 sayılı kanuna göre yenidoğan yoğun bakım ünitesinde yapılan tüm tedavi,tetkik... her şey ücretsizmiş.özel hastanelerdeki.bilginiz var mı bu konuyla ilgili
onu bılmıyorum ama hamılelerden ucret alınmadıgını bılıyorum gebelıgın basında şiddetlı bas agrısından ozel hastanenın acılıne gıttım gebe oldugumu belırttım serum felan bagladılar benden ucret almadılar ama aynı hastaneye arkadasım gıttı ondan yuzde kestıler agrı kesıcıye
aynen canım muayne ılac yuzdesı vermıyoruz annelık haklarımı ne oyle bısey vardı arkadasım ssk sı olmadıgı halde ucretsız muayne oluyodu dogumunu devlette yaptı ama ucret odemedı ssksı olmadıgı haldehmm bilmemiz lazım haklarımızı.devlet hastanesinde de eczaneye verdiğimiz muayene ücreti,yüzde,ilaç farkı ödemiyormuşuz galiba.ama hiç birinden emin değilim.
canım senın akıntın ne durumda benımkı cok fazlalastı
benım cok fazlalastı gunluk ped kullanmaya basladımyok canım benim akıntım çok değil şimdilik az seyrediyor ama bakalım
benım cok fazlalastı gunluk ped kullanmaya basladım
öğrenmemiz lazım butün bunlarıaynen canım muayne ılac yuzdesı vermıyoruz annelık haklarımı ne oyle bısey vardı arkadasım ssk sı olmadıgı halde ucretsız muayne oluyodu dogumunu devlette yaptı ama ucret odemedı ssksı olmadıgı halde
bılmıyorumkı acaba oncekı gebelıgımle alakası olabılırmı pespese oldu yaneden öyle oldu ki canım
normal canım nette gebematık var beta degerını yazınca kac haftalık oldugu yazıyo baktım ordan sımdı tahmını olarak 5 haftalık hamılesınız dıyokızlar bugün tam 5 haftalık hamileyim dün gittiğim doktorum keseyi görememişti bugün için b hcg istemişti ''bugün göremeyiz yarın değerlerin normal seyrinde 1200 çıkması gerekiyor 1000 i aşacağı içinde p.tesi gel keseyi görelim demişti fakat bugün kan testi için gittim değerlerim 2534.38 çıktı bu normal mi sizce
Canım çok iyi artmış sevınmelisinnnn bnceee :)kızlar bugün tam 5 haftalık hamileyim dün gittiğim doktorum keseyi görememişti bugün için b hcg istemişti ''bugün göremeyiz yarın değerlerin normal seyrinde 1200 çıkması gerekiyor 1000 i aşacağı içinde p.tesi gel keseyi görelim demişti fakat bugün kan testi için gittim değerlerim 2534.38 çıktı bu normal mi sizce
Canim merhaba dikkatimi cektide pes pese gebelik dedin benimkide oyle senin ufakliklarin aralari kac yas olucak ALLAH izin verirsebılmıyorumkı acaba oncekı gebelıgımle alakası olabılırmı pespese oldu ya
canım benım ıkı oglum var bırı 9 bırı 11 yasında ama 3 ay once 5 aylık gebelıgım sonlandırıldı hasta oldugu ıcınCanim merhaba dikkatimi cektide pes pese gebelik dedin benimkide oyle senin ufakliklarin aralari kac yas olucak ALLAH izin verirse
bendede oluyo ogleden sonra 3 te uyandıgım halde suan uykusuzluktan catlıyo gıbıyım elım ayagım kalkmıyo hıc bıseyeMerhaba kizlar sayfalar nasilda cabuk ilerlemis hep boyle olur sizde halsizlik oluyo mu? Ben de cok oluyo INSALLAH ilk uc ayi saglicakla atlatiriz