- 4 Mart 2013
- 2.348
- 5.267
alemsin ya bak doktor da söylemiş daha neınsallah canım doktorum kızımın hastalıgının tekrarlama ıhtımalını mılyarda 1 dedı hocam bende bu şans varken o bırı ben bulurum dedım o kadar şanslıysan mıllı pıyango cek dedı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alemsin ya bak doktor da söylemiş daha neınsallah canım doktorum kızımın hastalıgının tekrarlama ıhtımalını mılyarda 1 dedı hocam bende bu şans varken o bırı ben bulurum dedım o kadar şanslıysan mıllı pıyango cek dedı
Geçmiş olsun Canım. Şimdiki bebeğin çok sağlıklı olacak inşallah. . Yuvanizi senlendirecek.amin canım ınsallah hepımızınkı saglıklı olur ensefalosel dıye bı hastalık canım kızımın hastalıgı folık asıt eksıklıgınden oluyomus googlede gorsellere yazarsan nasıl bı hastalık oldugunu gorursun rabbım kımsenın basına vermesın 5 ayına kadar bellı olmadı hastalıgı 5 aylıkken cıktı ortaya gebelıgım sonlandırıldı
ne bılım ınsan bı kre kaybedınce suphe oluyo ıcınde hepalemsin ya bak doktor da söylemiş daha ne
ınsallah canım ınsallah cumlemızınkı saglıklı olsunGeçmiş olsun Canım. Şimdiki bebeğin çok sağlıklı olacak inşallah. . Yuvanizi senlendirecek.
Ne diyecegimi bilmiyodum canim gecmis Olsun ALLAH'im Sabir versin MASALLAH ogluslarin koskocamanlarmis ALLAH bagislasin canim benimde bu ucuncu bebegim 2 kizim var buyugu 2 bucuk yasinda kucugu ise 5 bucuk aylik yani kazara oldun INSALLAH saglicakla kavusuruz bebislerimize:))))canım benım ıkı oglum var bırı 9 bırı 11 yasında ama 3 ay once 5 aylık gebelıgım sonlandırıldı hasta oldugu ıcın
Aynen VALLA oluyorum resmen hep bi uyuma istegi ne olucak bu halim bilmiyorum kibendede oluyo ogleden sonra 3 te uyandıgım halde suan uykusuzluktan catlıyo gıbıyım elım ayagım kalkmıyo hıc bıseye
Ben de 32 :) :)istanbulda mı yaşıyorsun? hastane önerisi isteyecektim :)
bu arada yaşlarınız kaç kızlar benim 31
amin canım maşşallah sende benım gıbı peşpeşe buyutceksın Allah yardımcın olsun gercekten cok zorNe diyecegimi bilmiyodum canim gecmis Olsun ALLAH'im Sabir versin MASALLAH ogluslarin koskocamanlarmis ALLAH bagislasin canim benimde bu ucuncu bebegim 2 kizim var buyugu 2 bucuk yasinda kucugu ise 5 bucuk aylik yani kazara oldun INSALLAH saglicakla kavusuruz bebislerimize:))))
Aynen VALLA oluyorum resmen hep bi uyuma istegi ne olucak bu halim bilmiyorum ki
Oyle VALLA canim hic soyleme yalnizimda ustelik yurtdisinda yasiyorum bana yardim edebilecek kimsem yok RABBIME biraktim o benim yardimcim olur INSALLAHamin canım maşşallah sende benım gıbı peşpeşe buyutceksın Allah yardımcın olsun gercekten cok zor
Bende 20 :)))istanbulda mı yaşıyorsun? hastane önerisi isteyecektim :)
bu arada yaşlarınız kaç kızlar benim 31
amin canım ınsallah cok dıkkat et kendıne kucuk bebegın var ıkısıde kucak cocugu kaldırırken felan cok dıkkat et kendıneOyle VALLA canim hic soyleme yalnizimda ustelik yurtdisinda yasiyorum bana yardim edebilecek kimsem yok RABBIME biraktim o benim yardimcim olur INSALLAH
Haklisin cnm elimden geldikce dikkat etmeye calisiyorum ama iste kucugu hadi kucukte buyugu istiyo kucaklamami:) sastim valla ))amin canım ınsallah cok dıkkat et kendıne kucuk bebegın var ıkısıde kucak cocugu kaldırırken felan cok dıkkat et kendıne
benım buyuk 11 aylıkken kucuge hamıle kalmıstım gercekten cok zor yaşları denk cocukları bır arada buyutmekHaklisin cnm elimden geldikce dikkat etmeye calisiyorum ama iste kucugu hadi kucukte buyugu istiyo kucaklamami:) sastim valla ))
hoşgeldın canım Allah sag saglım kucagına almayı nasıp etsınMerhaba bayanlar bende Aralık annesi Olacağım kısmetse
Oyle VALLA ilk 2 sene cok zorlanirim orasi kesinbenım buyuk 11 aylıkken kucuge hamıle kalmıstım gercekten cok zor yaşları denk cocukları bır arada buyutmek
Hosgeldin cnm hayirli olsun:)))Merhaba bayanlar bende Aralık annesi Olacağım kısmetse
aynen canım 3 cocuk ucununde araları cok az en cok bırbırlerıyle kavga etcekler o yorcak senı benım oglanlar bı bakıyorum bıbırlerını yumrukluyolarOyle VALLA ilk 2 sene cok zorlanirim orasi kesin
Bende yarin gidecegim doktora sabah yazarim cnmKızlar benimde 7 aralik :) ama dün Dr gittim kese görünmedi çok normal dedi haftaya cmt dedi inşallah kese gorunmemesi normalmi bana foldoce ve progestan verdi size ilaç verdimi
Aynen ya iNSALLAH ALLAH yardimcimiz olur cnm sen cocuklarini soyledin cnm aklima ablamkileri geldi onunkileride senin cocuklarinin yasindalar ablam diyoki bazen kafayi siyiriyorum acidan agliyorum cok hiperaktifler :))aynen canım 3 cocuk ucununde araları cok az en cok bırbırlerıyle kavga etcekler o yorcak senı benım oglanlar bı bakıyorum bıbırlerını yumrukluyolar