- 11 Kasım 2014
- 7.333
- 4.568
ınsallah bende 13unde gıttıgımde duyarım pıtpıtlarını ya ıcım ıcımı yıyo sankı huzursuzum endişeliyimayın 14 ü ya da 15 inde gidicem canım Allahtan bir mani çıkmazsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ınsallah bende 13unde gıttıgımde duyarım pıtpıtlarını ya ıcım ıcımı yıyo sankı huzursuzum endişeliyimayın 14 ü ya da 15 inde gidicem canım Allahtan bir mani çıkmazsa
keseyi rahat görürsün canım inş ama kalbi duyabilir misin bilmiyorum, bi de yeni bir şey daha öğrendim 6. ya da 7. hafta da doktor kalbi duymayıp sadece görebiliyormuş daha sonraki haftalarda biz duyuyormuşuz tabi ne derece doğru bilmiyorumben de 5+6 da gidicem ama umudum yok zaten keseyi göreyim de bi kalbi için eşimle özele gidicem çok istiyor o da görmeyi :)
Seninki de güzel çkmış canm insan korkuyo ya değerler düşerse bişi olursa die..Iyi canım gayet .benimde Pazartesi 177ydi cuma 500 çıktı.seninkı ıyı yani.
ınsallah bende 13unde gıttıgımde duyarım pıtpıtlarını ya ıcım ıcımı yıyo sankı huzursuzum endişeliyim
yok canım benım kızımda 7 haftalıkken acile gıttıgımde telaşlıyım dıye doktor sesını dınletmıstı ultrasonda bakarken arası bosluk gıbı bı düz çizgi var bebegın kalbını o boşlugun arasına getırıp dınletıyokeseyi rahat görürsün canım inş ama kalbi duyabilir misin bilmiyorum, bi de yeni bir şey daha öğrendim 6. ya da 7. hafta da doktor kalbi duymayıp sadece görebiliyormuş daha sonraki haftalarda biz duyuyormuşuz tabi ne derece doğru bilmiyorum
ınsallah canım hayırlısıyla bı geçseydı zaman cok sabırsızımhiç huzursuz olma canım Allah büyük herşeyin hayırlısını versin ben artık öyle düşünmeye çalışıyorum yoksa zaman geçmiyor pıt pıtlarını duyunca boşuna paniklemişiz demeyelim tadını çıkaralım
Aynı durumdayız bende yarını bekliyorum,hakkımızda en hayırlısı olur inşallahArkadaşlar yarın test yapıcam ve hamile olup olmadığım belli olacak inşallah bende sizin gibi Aralık annesi olurum..
Evet canımmm bn cok kötüydüm.doktor 700 olmalı dedı bana ama 500 çıktı.moralımı bozmadım ama.rabbim nasıp ederse olur inş.beklıcez bakalımm artacak mı gorucegız.Seninki de güzel çkmış canm insan korkuyo ya değerler düşerse bişi olursa die..
canım okuduğum yazılara göre kimyasal gebelikten sonra çok daha kolay hamile kalınıyormuş korkma hiç değerlerin ikiye katladıysa kimyasal gebelik olamaz zaten canım
Altı haftalık gebelikte bebeğin kalp atışları rahatlıkla ultrason muayenesinde duyulabilir ve görülebilir. Bebeğin boyu çok küçük 4-6 mm kadardır. Kilosundan bahsetmek henüz mümkün değildir. Bebeğin solunum ve sindirim sistemini oluşturacak ilk yapılar belirginleşir.keseyi rahat görürsün canım inş ama kalbi duyabilir misin bilmiyorum, bi de yeni bir şey daha öğrendim 6. ya da 7. hafta da doktor kalbi duymayıp sadece görebiliyormuş daha sonraki haftalarda biz duyuyormuşuz tabi ne derece doğru bilmiyorum
Canm progestan günde 2 mi seninde ve vajinadan mi yoksa oralmi aliyorsun Dr bulantı yaparsa vajinadan al dedinormal canım banada dusuk ıhtımalıne karsı progestan ve folık asıt verdı korkma ben ayrıyetten vıtamınde aldım dun gece onuda ıcıyorum
yok canım benım kızımda 7 haftalıkken acile gıttıgımde telaşlıyım dıye doktor sesını dınletmıstı ultrasonda bakarken arası bosluk gıbı bı düz çizgi var bebegın kalbını o boşlugun arasına getırıp dınletıyo
Kesenin görünmemesi cok normal canm yeni hamilelerde oluyor.Benm 2,5-3 haftalikken hem ustten hem alttan baktilar goremeyince detayli ultrasona girdim son anda gorundu telas yapmayip beklemek lazim hatta korktm alttan baya cihazla ugrasildi.Heycandan acele etmemek lazim.Progestan kullaniyorum bende kayinpederim hastalarina yaziryormus korkma dedi.normal bence daha 5 haftalığız şuanda ben de cuma günü gideceğim, vajinal ultrasonla da baktı mı ?
gunde 1 canım ama ben kullanmıyorum normal agızdanCanm progestan günde 2 mi seninde ve vajinadan mi yoksa oralmi aliyorsun Dr bulantı yaparsa vajinadan al dedi
normal bence daha 5 haftalığız şuanda ben de cuma günü gideceğim, vajinal ultrasonla da baktı mı ?
Hayır canım bakmadi mümkün olduğunca alttan muayene yapıcam dedinormal bence daha 5 haftalığız şuanda ben de cuma günü gideceğim, vajinal ultrasonla da baktı mı ?
derın kız bızım lıste ne oldu kac kısı olduk en sonayh hadi inş canım ne kadar erken duyarsak o kadar güzel
Canim progestan günde kactane aliyrsun ve oralmi vajinadan mı aliyrsunKesenin görünmemesi cok normal canm yeni hamilelerde oluyor.Benm 2,5-3 haftalikken hem ustten hem alttan baktilar goremeyince detayli ultrasona girdim son anda gorundu telas yapmayip beklemek lazim hatta korktm alttan baya cihazla ugrasildi.Heycandan acele etmemek lazim.Progestan kullaniyorum bende kayinpederim hastalarina yaziryormus korkma dedi.
keseyi rahat görürsün canım inş ama kalbi duyabilir misin bilmiyorum, bi de yeni bir şey daha öğrendim 6. ya da 7. hafta da doktor kalbi duymayıp sadece görebiliyormuş daha sonraki haftalarda biz duyuyormuşuz tabi ne derece doğru bilmiyorum
Canm ben 1 tane oral aliyorum yatmadan 1 saat önce.Bas donmesi falan yapar o yuzden gece al dedi.Birde coraspin kullaniyorum kan sulandirici.Canim progestan günde kactane aliyrsun ve oralmi vajinadan mı aliyrsun
inşallah canım Allah hayırlısıyla tattırsın bize de o duyguyurica ederim artık kese kalp görmeye gideriz.. kan değerlerini geçtik biz
aman maşallah. riskli olmadığı için bahsetmek gereği duymamıştır