2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ben de 5+6 da gidicem ama umudum yok zaten keseyi göreyim de bi kalbi için eşimle özele gidicem çok istiyor o da görmeyi :)
keseyi rahat görürsün canım inş ama kalbi duyabilir misin bilmiyorum, bi de yeni bir şey daha öğrendim 6. ya da 7. hafta da doktor kalbi duymayıp sadece görebiliyormuş daha sonraki haftalarda biz duyuyormuşuz tabi ne derece doğru bilmiyorum

ınsallah bende 13unde gıttıgımde duyarım pıtpıtlarını ya ıcım ıcımı yıyo sankı huzursuzum endişeliyim

hiç huzursuz olma canım Allah büyük herşeyin hayırlısını versin ben artık öyle düşünmeye çalışıyorum yoksa zaman geçmiyor pıt pıtlarını duyunca boşuna paniklemişiz demeyelim tadını çıkaralım

keseyi rahat görürsün canım inş ama kalbi duyabilir misin bilmiyorum, bi de yeni bir şey daha öğrendim 6. ya da 7. hafta da doktor kalbi duymayıp sadece görebiliyormuş daha sonraki haftalarda biz duyuyormuşuz tabi ne derece doğru bilmiyorum
yok canım benım kızımda 7 haftalıkken acile gıttıgımde telaşlıyım dıye doktor sesını dınletmıstı ultrasonda bakarken arası bosluk gıbı bı düz çizgi var bebegın kalbını o boşlugun arasına getırıp dınletıyo

hiç huzursuz olma canım Allah büyük herşeyin hayırlısını versin ben artık öyle düşünmeye çalışıyorum yoksa zaman geçmiyor pıt pıtlarını duyunca boşuna paniklemişiz demeyelim tadını çıkaralım
ınsallah canım hayırlısıyla bı geçseydı zaman cok sabırsızım

Seninki de güzel çkmış canm insan korkuyo ya değerler düşerse bişi olursa die..
Evet canımmm bn cok kötüydüm.doktor 700 olmalı dedı bana ama 500 çıktı.moralımı bozmadım ama.rabbim nasıp ederse olur inş.beklıcez bakalımm artacak mı gorucegız.o_O

Altı haftalık gebelikte bebeğin kalp atışları rahatlıkla ultrason muayenesinde duyulabilir ve görülebilir. Bebeğin boyu çok küçük 4-6 mm kadardır. Kilosundan bahsetmek henüz mümkün değildir. Bebeğin solunum ve sindirim sistemini oluşturacak ilk yapılar belirginleşir.

normal canım banada dusuk ıhtımalıne karsı progestan ve folık asıt verdı korkma ben ayrıyetten vıtamınde aldım dun gece onuda ıcıyorum
Canm progestan günde 2 mi seninde ve vajinadan mi yoksa oralmi aliyorsun Dr bulantı yaparsa vajinadan al dedi

yok canım benım kızımda 7 haftalıkken acile gıttıgımde telaşlıyım dıye doktor sesını dınletmıstı ultrasonda bakarken arası bosluk gıbı bı düz çizgi var bebegın kalbını o boşlugun arasına getırıp dınletıyo

ayh hadi inş canım ne kadar erken duyarsak o kadar güzel :KK49:

normal bence daha 5 haftalığız şuanda ben de cuma günü gideceğim, vajinal ultrasonla da baktı mı ?
Kesenin görünmemesi cok normal canm yeni hamilelerde oluyor.Benm 2,5-3 haftalikken hem ustten hem alttan baktilar goremeyince detayli ultrasona girdim son anda gorundu telas yapmayip beklemek lazim hatta korktm alttan baya cihazla ugrasildi.Heycandan acele etmemek lazim.Progestan kullaniyorum bende kayinpederim hastalarina yaziryormus korkma dedi.

Kesenin görünmemesi cok normal canm yeni hamilelerde oluyor.Benm 2,5-3 haftalikken hem ustten hem alttan baktilar goremeyince detayli ultrasona girdim son anda gorundu telas yapmayip beklemek lazim hatta korktm alttan baya cihazla ugrasildi.Heycandan acele etmemek lazim.Progestan kullaniyorum bende kayinpederim hastalarina yaziryormus korkma dedi.
Canim progestan günde kactane aliyrsun ve oralmi vajinadan mı aliyrsun

doğru ben gördüm onu ultrason ekranında böyle ekg şeridinde olduğu gibi kalp atımları görülüyor :) ben ildeki tek devlet hastanesinde çalışıyorum malesef ve sadece bir tane özel hastane var fark ücretini yüzde 300 filan alıyor sanırım o kadar pahalı ben de keseyi önce kendi hastanemde bi görüp sonra kalbi için özele giderim dedim çünkü devlette malesef o kadar çok hasta var ki doktora nazlanabilecek miyim kalp atımı için bilemiyorum keseyi görsem yeter :) :)

X