- 21 Mart 2014
- 345
- 207
Ben vannnnnnnbu arada nereden olduğumuzuda yazabiliriz. ben istanbul
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben vannnnnnnbu arada nereden olduğumuzuda yazabiliriz. ben istanbul
hosbulduk canim.. evet hemsireler de degerin gayet iyi dediler ama hic bir belirti filan olmayinca yine ayni seyleri yasamaktan korkuyor insan..değerin gayet iyi yükselmiş. hoşgeldin
hosbulduk canim.. evet hemsireler de degerin gayet iyi dediler ama hic bir belirti filan olmayinca yine ayni seyleri yasamaktan korkuyor insan..
senin de bendne bir hafta sona olmus galiba ::::)
Allah bereket versın25 olduk canım
evet yeterli ben ilk 3 haftalikken ogrendigimde 13 cikti doktor birgun dur digergun 68 ciktiginda saglam gebelik dedi bir hafta sonra gene her iltimale istedi 400 ciktibende öyle düşündüm ama acaba yanlış mı düşünüyorum dedim.sizlere sorayım dedim :) sagol canım
evet yeterli ben ilk 3 haftalikken ogrendigimde 13 cikti doktor birgun dur digergun 68 ciktiginda saglam gebelik dedi bir hafta sonra gene her iltimale istedi 400 cikti
Allah bereket versın
ben varım ank canım
insallahh canimmsağol canım inşallah kavuşururuz yavrularımıza
nereye gidiyorsun kontrollere?ben daha bulamadım şimdilik etlik doğuma gidiyorum
Canm bende kullanmasammi 1 damla kahverengi leke geldi sadececanım ben bundan 3 ay once 5 aylık bebegımı kaybettım o bebegım sakatmıs 2 defa dusuk tehlıkesı gecırdım progestanla tuttum 5 ayında kaybettım buyuyunce onun ıcın kullanmıyorum ben eger hastaysa vucut kendısı atıyo bebegı zorla tutmaya calısmıycam o yuzden
tatlım kan verdim geldim değerim 5654 cıkmıs çarşamba 1600 küsür dü bakalım senin nasıl cıkacak yarında kese görmeye gidicez hayırlısı hakkımzıdainşş sonuçlarımız güzel olur seviniriz :)
o halde akşam kan testi sonuçlarımızı paylaşalım :)
Sorma canm ya kayinbaba benden telasli panik yapiyor ben rahatim heycan yapmiyorum hergün ariyor saolsun ben size yardimci olurum ondan ogrendiklerimle :))) Sakin olalim saglicakla kucagimiza alicaz insallah.
Adetim bitti 6 gün sürdü 4.günü iliskisi ile oldu yumurtlama tarihi falan hesapliyorduk oteki ay yapariz diye guzel supriz oldu :)) Aynen canm sana katiliyorum adetten sonrada kalinabiliyor.evet aramızda 1 hafta var. benim erken döllenme oldu :) adetim bitti 6 gün sürdü 9.gün ilişkisi ile oldu yani adet bitince hemen ardına hamile kalınabiliyormuş.
istanbulda mı yaşıyorsun? hastane önerisi isteyecektim :)
bu arada yaşlarınız kaç kızlar benim 31