2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kesenin görünmemesi cok normal canm yeni hamilelerde oluyor.Benm 2,5-3 haftalikken hem ustten hem alttan baktilar goremeyince detayli ultrasona girdim son anda gorundu telas yapmayip beklemek lazim hatta korktm alttan baya cihazla ugrasildi.Heycandan acele etmemek lazim.Progestan kullaniyorum bende kayinpederim hastalarina yaziryormus korkma dedi.

kayınpederini de üye yapalım buraya biz ya endişelerimizi giderir :KK70: şaka biyana aslında acele etmiyorum ama her gebe gibi endişeliyim işte..

Meraba canım senin satın kaç?bende doktora gıttım ustten gozukmedı alttanda baktırmadım.bnmkıde gec dollenmeymıs.bugun 5+3olmam gerekırken ben gerıden geliyorum.birde hcg degerin kaç çıktı

Valla benim sat 25subatti. 28 martta e son beta 58di. Sonrada baktirmadim doktorda ostemedi. Keseyi gorduk ama 4+2suanda 3hafta sonra yine gidecez bakalim

Evet canımmm bn cok kötüydüm.doktor 700 olmalı dedı bana ama 500 çıktı.moralımı bozmadım ama.rabbim nasıp ederse olur inş.beklıcez bakalımm artacak mı gorucegız.o_O
İçini ferah tut canm artar ınsalllah değerlerimiz yat dinlen çok dikkatli ol ben elimden geldiği kadar bi iş yapmama ya çalışıyorum ilk 3 ay çok onemliymiss

kayınpederini de üye yapalım buraya biz ya endişelerimizi giderir :KK70: şaka biyana aslında acele etmiyorum ama her gebe gibi endişeliyim işte..
Sorma canm ya kayinbaba benden telasli panik yapiyor ben rahatim heycan yapmiyorum hergün ariyor saolsun ben size yardimci olurum ondan ogrendiklerimle :))) Sakin olalim saglicakla kucagimiza alicaz insallah.

Valla aksine gun sayiyorum her artisi gordugumde endiselerim azaliyo bana kalsa doktorada erken gidecektim ama annem ortaligi yikiyo bebek biraz tutunsun ugrasip durma diyo :-) yarin doktora gidicem ins kesemiz gorunur dua edin kizlar olur mu
Butun anneler ayni demekki bide bana laf soyluyo annem cok ugrasiyosun diye:KK76: tam canim dua ederim:nazar::anneadayı:

doktorlar da birden heveslenmeyelim tedbiri elden bırakmayalım diye kesin net konuşmuyor galiba.bir de onlar için çok sıradanız.ben öğrendiğimden beri her gün rüyamda kan verip bhcg baktırıyorum :) ne zamana kadar sürerse artık

Sen almiyrmusn canm progestan Dr arıycam yarın bende akşam 1 alsak olurmu diycem
canım ben bundan 3 ay once 5 aylık bebegımı kaybettım o bebegım sakatmıs 2 defa dusuk tehlıkesı gecırdım progestanla tuttum 5 ayında kaybettım buyuyunce onun ıcın kullanmıyorum ben eger hastaysa vucut kendısı atıyo bebegı zorla tutmaya calısmıycam o yuzden

merhaba kizlar, ben de hamileyim sanirim. 4 +3 bte hcg 700 cikt ama baska kan vermedim. persembe günü randevum var doktorda ozaman suan 5 + 1 deyim randevum 5 + 4 olmus oluyor insallah.. tabi bunlar benim hesaplarim..

daha önce kimyasal gebelik yasamistim 4. haftada 40 hcg idi. sonra 197 sonra 715e kadar yükselmisti ama kese filan görünmeden düsük olmustu..

Rabbim hepimize hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin insallah

İçini ferah tut canm artar ınsalllah değerlerimiz yat dinlen çok dikkatli ol ben elimden geldiği kadar bi iş yapmama ya çalışıyorum ilk 3 ay çok onemliymiss
Bn calısıyorm işe gıdıp geliyorum mecburen yoruluyorum.ama cujartesı pazar ıyı dınlendımmmm.inşş artmıştır.sen keseyi görmeye ne zaman gıdıceksın

merhaba kizlar, ben de hamileyim sanirim. 4 +3 bte hcg 700 cikt ama baska kan vermedim. persembe günü randevum var doktorda ozaman suan 5 + 1 deyim randevum 5 + 4 olmus oluyor insallah.. tabi bunlar benim hesaplarim..

daha önce kimyasal gebelik yasamistim 4. haftada 40 hcg idi. sonra 197 sonra 715e kadar yükselmisti ama kese filan görünmeden düsük olmustu..

Rabbim hepimize hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin insallah

değerin gayet iyi yükselmiş. hoşgeldin:KK68:

X