Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah hepimize saglikli ve hayirli dogumlar rahat hamilelikler nasip etsin Kızlar ben çarşambaya randevu aldim 6+1 olucam sizce kalp atışını duyarmiyiz
bana 6+4 te gelmemi söyledi canım duyabilirsin belki benim daha 9 günüm var geçmiyor günler
Kızlar benimde 7 aralik :) ama dün Dr gittim kese görünmedi çok normal dedi haftaya cmt dedi inşallah kese gorunmemesi normalmi bana foldoce ve progestan verdi size ilaç verdimi
Evet dusuk ve kanama riski var.bunlar olduktan sonra vah tuh demenin bi anlamı yok yaa.cok arkadasım bunu yaşadıIlk dogum yapacaklar özellıkle dıkkat etmeli
bana 6+4 te gelmemi söyledi canım duyabilirsin belki benim daha 9 günüm var geçmiyor günler
Kızlar muayene ben gobekten oldum sizler arkadaşlarımın hepsi vajinadan muayene olmuş
Doktor yasak demediyse sorun yok benimki 3 ay tedbirli davranslim dedi 3 ayda cok ama
oy maşşallah pıtpıtları ıcın ne zaman gıtceksın canımcumartesi keseyi gördü canım bekledim uyarı da bulunur mu die bulunmadı en kötü ihtimalle kalbini duymaya gittiğimde sorucam artk
normal canım banada dusuk ıhtımalıne karsı progestan ve folık asıt verdı korkma ben ayrıyetten vıtamınde aldım dun gece onuda ıcıyorumKızlar benimde 7 aralik :) ama dün Dr gittim kese görünmedi çok normal dedi haftaya cmt dedi inşallah kese gorunmemesi normalmi bana foldoce ve progestan verdi size ilaç verdimi
ınsallah canım bırını topraga verdım bı daha tasıyamam bu yuku
Kızlar benimde 7 aralik :) ama dün Dr gittim kese görünmedi çok normal dedi haftaya cmt dedi inşallah kese gorunmemesi normalmi bana foldoce ve progestan verdi size ilaç verdimi
Allah hepimize saglikli ve hayirli dogumlar rahat hamilelikler nasip etsin Kızlar ben çarşambaya randevu aldim 6+1 olucam sizce kalp atışını duyarmiyiz
oyle dıyorum artık Allahtan hayırlısı bıde hasta olan kızım 2 defa dusmeye kalkmıstı progestanla tutmustuk hanı vucut hasta olan bebegı atıyo ya onun ıcın doktorum sımdı bunda progestan verdı ama kullanmıyorum Allahtan herseyın hayırlısı dedım alırsada rabbım alsın buyuyunce kaybetmesı daha zor dıyeinançlı insansın hayırlısı de zaten senin için en güzeli olur içini ferah tut canım
Aynen valla geçmiyor bi de benim başımdan bir kimyasal gebelik geçtiği için korkum iki misli durumda
oyle dıyorum artık Allahtan hayırlısı bıde hasta olan kızım 2 defa dusmeye kalkmıstı progestanla tutmustuk hanı vucut hasta olan bebegı atıyo ya onun ıcın doktorum sımdı bunda progestan verdı ama kullanmıyorum Allahtan herseyın hayırlısı dedım alırsada rabbım alsın buyuyunce kaybetmesı daha zor dıye
kalp atısı ıcın ne zaman cagırdı canım doktorun senı senle tahmınen gunumuz aynı ayın 13unde benım randevum o zamana 6 hafta 3 gunluk felan olcak duyarmıyımkıcanım okuduğum yazılara göre kimyasal gebelikten sonra çok daha kolay hamile kalınıyormuş korkma hiç değerlerin ikiye katladıysa kimyasal gebelik olamaz zaten canım
oy maşşallah pıtpıtları ıcın ne zaman gıtceksın canım
tabıkı oyle canım ben bebegımın hastalıgını hıssedıyodum bana yansıyodu agrıları haftada 2 kere acıle gıdıyodum parol serum yemeye hasta oldugunu ogrencegım gunde ruyamda tam onun kafasındakı kistın oldugu yerde kafama darbe almıstım o acıyla uyandım o gun ogrendım hastalıgını anneye yansıyo bı sekılde Allah uyarıyoevet sağlıklı bir bebekse zaten bir problem olmuyor ben de şöyle düşünüyorum doğduktan sonra hastalansa daha çok üzülürüm