2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar benimde 7 aralik :) ama dün Dr gittim kese görünmedi çok normal dedi haftaya cmt dedi inşallah kese gorunmemesi normalmi :KK43:bana foldoce ve progestan verdi size ilaç verdimi

çok normal canım korkma sen bu hafta içi görünür hale gelir artk

Evet dusuk ve kanama riski var.bunlar olduktan sonra vah tuh demenin bi anlamı yok yaa.cok arkadasım bunu yaşadı:110:Ilk dogum yapacaklar özellıkle dıkkat etmeli :110:

bu riskler dr tarafından söylenmediyse cinsele yaşamın gebeliğe olumsuz bir etkisi yok, çok sert olmamak kaydıyla son 4 haftaya kadar serbest.

Doktor yasak demediyse sorun yok benimki 3 ay tedbirli davranslim dedi 3 ayda cok ama:confused:

aynen, biz sadece yumuşak olmasına dikkat ediyoruz. aksine cinsel yaşamın hem çiftler arasındaki bağın kopmaması için, hem annenin hem babanın ruh sağlığı için için zararı yok faydası var. ha düşük yapanlar da şunu bilsinler, bebeğin ilk 12 haftada düşmesinin sebebi kromozom olarak zaten sağlam olmamasından kaynaklanıyor çok yüksek bir oranla.

Kızlar benimde 7 aralik :) ama dün Dr gittim kese görünmedi çok normal dedi haftaya cmt dedi inşallah kese gorunmemesi normalmi :KK43:bana foldoce ve progestan verdi size ilaç verdimi
normal canım banada dusuk ıhtımalıne karsı progestan ve folık asıt verdı korkma ben ayrıyetten vıtamınde aldım dun gece onuda ıcıyorum

normal bence daha 5 haftalığız şuanda ben de cuma günü gideceğim, vajinal ultrasonla da baktı mı ?

inançlı insansın hayırlısı de zaten senin için en güzeli olur içini ferah tut canım
oyle dıyorum artık Allahtan hayırlısı bıde hasta olan kızım 2 defa dusmeye kalkmıstı progestanla tutmustuk hanı vucut hasta olan bebegı atıyo ya onun ıcın doktorum sımdı bunda progestan verdı ama kullanmıyorum Allahtan herseyın hayırlısı dedım alırsada rabbım alsın buyuyunce kaybetmesı daha zor dıye

Aynen valla geçmiyor bi de benim başımdan bir kimyasal gebelik geçtiği için korkum iki misli durumda

canım okuduğum yazılara göre kimyasal gebelikten sonra çok daha kolay hamile kalınıyormuş korkma hiç değerlerin ikiye katladıysa kimyasal gebelik olamaz zaten canım

oyle dıyorum artık Allahtan hayırlısı bıde hasta olan kızım 2 defa dusmeye kalkmıstı progestanla tutmustuk hanı vucut hasta olan bebegı atıyo ya onun ıcın doktorum sımdı bunda progestan verdı ama kullanmıyorum Allahtan herseyın hayırlısı dedım alırsada rabbım alsın buyuyunce kaybetmesı daha zor dıye

evet sağlıklı bir bebekse zaten bir problem olmuyor ben de şöyle düşünüyorum doğduktan sonra hastalansa daha çok üzülürüm

canım okuduğum yazılara göre kimyasal gebelikten sonra çok daha kolay hamile kalınıyormuş korkma hiç değerlerin ikiye katladıysa kimyasal gebelik olamaz zaten canım
kalp atısı ıcın ne zaman cagırdı canım doktorun senı senle tahmınen gunumuz aynı ayın 13unde benım randevum o zamana 6 hafta 3 gunluk felan olcak duyarmıyımkı

evet sağlıklı bir bebekse zaten bir problem olmuyor ben de şöyle düşünüyorum doğduktan sonra hastalansa daha çok üzülürüm
tabıkı oyle canım ben bebegımın hastalıgını hıssedıyodum bana yansıyodu agrıları haftada 2 kere acıle gıdıyodum parol serum yemeye hasta oldugunu ogrencegım gunde ruyamda tam onun kafasındakı kistın oldugu yerde kafama darbe almıstım o acıyla uyandım o gun ogrendım hastalıgını anneye yansıyo bı sekılde Allah uyarıyo

X