2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kizlaarr cevap verinn benim bat 31martmis ben yanlis hesaplamisim o gun doktora gittim kan verdim total bhcg 296.75 cikti normal mi
Canim o gund2en sonra yaptirmadin mi testi testin iki yada uc gun araliklarla artis gostermesi onemli olan yoksa ilk degerin iyi

selam kızlar benim sat 5 Mart ne zaman test yaptırsam acaba çok korkuyorum ya çıkmazsa diye bizim 8yıldır çocuğu muz olmuyo 3 aşılama bir tüp bebek yaptırdım olmadı eşim tedavi gördü doktor 6ay içinde normal yolla çocuk sahibi olacağımızı söyledi geçen şubat ayında 6aymız doldu inşallah bende sizler gibi aralık annesi olurum ne olur benim içinde dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş

selam kızlar benim sat 5 Mart ne zaman test yaptırsam acaba çok korkuyorum ya çıkmazsa diye bizim 8yıldır çocuğu muz olmuyo 3 aşılama bir tüp bebek yaptırdım olmadı eşim tedavi gördü doktor 6ay içinde normal yolla çocuk sahibi olacağımızı söyledi geçen şubat ayında 6aymız doldu inşallah bende sizler gibi aralık annesi olurum ne olur benim içinde dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş
Amin canimm inss hayirli haberlerini alirix allah yardimcin olsun

X