2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

folbiol: Beher tablet 5 mg folik asit içerir.

folidoce 400 mcg yani
400 mikrogram =0,4 miligram olduğuna göre 1 mg bile değil. kullanılabilir. ben günde 1 tane kullandım ve bu folikasite geri döneyim en iyisi

folbiol: Beher tablet 5 mg folik asit içerir.

folidoce 400 mcg yani
400 mikrogram =0,4 miligram olduğuna göre 1 mg bile değil. kullanılabilir. ben günde 1 tane kullandım ve bu folikasite geri döneyim en iyisi

aynen öyle 5 mg çok çok fazla oluyor hangi akılla veriyolar ben de bilmiyorum

Bayanlar selam ,allah izin verirse bende aralık annesi olcam tekrardan, 2011 temmuz doğumlu bir oğlum var, adetim 5 gun gecikti bu sabah test yaptım 2.çizgi silik çıktı, geç döllenmemi artık zaman göstercek, cunku oglumdan önce bir kimyasal gebelik geçirmiştim, o yüzden herseye hazırlıklıyım, biz ne kadar istesekte dikkatte etsek hersey olucagina variyor. Bunu galiba 2. Cocukta daha iyi anlıyosun. Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar versin insallah.

çok enteresan, tüm eczanelerdede ilk verilen folik budur. folbiol'u devlette daha çok yazıyorlar. ben tamamen kendi kafamdan b12 var diye tercih etmiştim folidoce'u iyiki de etmişim.. hemen eskisine döneyim. zaten folbiol'un yutması çok zor.

vitamin konusunda ilaç önerilerini bekleyeceğim :)

Bugün benim doktorum folbiol için bir gün iç birgün içme dedi. Günaşırı yeterli olur dedi..

Kızlar ben daha doktora gitmedim kan testinde öğrendim folibol var bende onu içmeye devam edeyim mi fikri olan varmi

Folbiol u ceyrek tablet kullanabilirsin tatlim doktorum bunu onermisti zararini gormedim ve 7.8 ay kullandim 4 e bolup hijenik bi sekilde saklamak,tozdan korumak icime sinmedigi icin biraktim doktoruna danis bence ucuzlugu kotu oldugu anlamina gelmez fiyat farkliligi sigortanin karsilayip karsilamamasiyla ilgili bence

hayırlı olsun Allah sag saglım kucagına almayı nasıp etsın ıns

belkı benım durumumda olanlar ıcındır o ben ntd yuzunden bı bebegımı kaybettım yuksek dozda folık asıt destegı gorceksın demıstı fakultedekı doktor

belkı benım durumumda olanlar ıcındır o ben ntd yuzunden bı bebegımı kaybettım yuksek dozda folık asıt destegı gorceksın demıstı fakultedekı doktor

nöral tüp defekti nadir görülüyor ama özellikle genç annelerde oldukça az bunun için tüm gebelere de bu kadar yüksek verilmez ki.. bence fiyatından dolayı herkese bunu veriyorlar çünkü 25 tl denildiğinde aman kullanmayım ne olur diyecek o kadar çok gebe var ki ülkemizde.

ntdnın tekrarı konusunda bılgın varmı canım ıcım ıcımı yıyo ya tekrarlarsa dıye

Benim de ikinci hamileligim.. 22 aylik bir kizim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…