300 doz gunde progestan iciyorum zaten oda kotu etkiliyo...Benimde öyle çok korkuyorum bişi olucak die
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
300 doz gunde progestan iciyorum zaten oda kotu etkiliyo...Benimde öyle çok korkuyorum bişi olucak die
Hoşgeldin canım sende aramıza amin canım allah yavrularımızı bize bağışlasın İnşallahMerhaba. 23 aylık ve 6 aylik 2 erkek bebegim var. Ve 3 gün önce tekrar hamile olduğumu öğrendim. Inşallah Allah yardımcımız olur çok zor olacak. Hem de çalışıyorum. Sizlere de güzel bir hamilelik ve mutlu son diliyorum.
Slm kizlar dun doktora gittim ve alttan bakilinca cok sukur ki kesey gordukm ancak gec dollenme olmus sanirim cunku benim saa gore 5+3 olmam gerekirken kesem 4+1 dedi doktor. 3hafta sonrasina kalp atislarinin duymak icin gun verdi. Sizce 9gun geriden gelmenin bir sikintisi olurmu. Keseyi gorunce agladim resmen. Cok guzel bir duygu. Ama gec dollenmi engel mi birseye. Yasayan var mi fec dollenme.
Insallah cnm hosgeldin aramizaKizlarr bende kismetse aralik annesiyimm
Canim cok sevindim senin adina gec dollemedir ilk basta d3digim gibi.peki o sivi birikmesine ne olmusSlm kizlar dun doktora gittim ve alttan bakilinca cok sukur ki kesey gordukm ancak gec dollenme olmus sanirim cunku benim saa gore 5+3 olmam gerekirken kesem 4+1 dedi doktor. 3hafta sonrasina kalp atislarinin duymak icin gun verdi. Sizce 9gun geriden gelmenin bir sikintisi olurmu. Keseyi gorunce agladim resmen. Cok guzel bir duygu. Ama gec dollenmi engel mi birseye. Yasayan var mi fec dollenme.
Meraba canım senin satın kaç?bende doktora gıttım ustten gozukmedı alttanda baktırmadım.bnmkıde gec dollenmeymıs.bugun 5+3olmam gerekırken ben gerıden geliyorum.birde hcg degerin kaç çıktıSlm kizlar dun doktora gittim ve alttan bakilinca cok sukur ki kesey gordukm ancak gec dollenme olmus sanirim cunku benim saa gore 5+3 olmam gerekirken kesem 4+1 dedi doktor. 3hafta sonrasina kalp atislarinin duymak icin gun verdi. Sizce 9gun geriden gelmenin bir sikintisi olurmu. Keseyi gorunce agladim resmen. Cok guzel bir duygu. Ama gec dollenmi engel mi birseye. Yasayan var mi fec dollenme.
ntdnın tekrarı konusunda bılgın varmı canım ıcım ıcımı yıyo ya tekrarlarsa dıye
Hosgeldinnn. Ben de 2011 mayis annesiyim 1 oglum varBayanlar selam ,allah izin verirse bende aralık annesi olcam tekrardan, 2011 temmuz doğumlu bir oğlum var, adetim 5 gun gecikti bu sabah test yaptım 2.çizgi silik çıktı, geç döllenmemi artık zaman göstercek, cunku oglumdan önce bir kimyasal gebelik geçirmiştim, o yüzden herseye hazırlıklıyım, biz ne kadar istesekte dikkatte etsek hersey olucagina variyor. Bunu galiba 2. Cocukta daha iyi anlıyosun. Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar versin insallah.
Hayirli olsun biraz zor olacak senin icin ama sonrasinda hepsini ayminanda buyutmenin rahatligini yasayacaksinMerhaba. 23 aylık ve 6 aylik 2 erkek bebegim var. Ve 3 gün önce tekrar hamile olduğumu öğrendim. Inşallah Allah yardımcımız olur çok zor olacak. Hem de çalışıyorum. Sizlere de güzel bir hamilelik ve mutlu son diliyorum.
Hayirli olsun hosgeldinnKizlarr bende kismetse aralik annesiyimm
Hic birsey olmaz. Gec dollenmede sadece gec duyabilirsin kalbi. Masallah diyelim hemen kesen görünmusSlm kizlar dun doktora gittim ve alttan bakilinca cok sukur ki kesey gordukm ancak gec dollenme olmus sanirim cunku benim saa gore 5+3 olmam gerekirken kesem 4+1 dedi doktor. 3hafta sonrasina kalp atislarinin duymak icin gun verdi. Sizce 9gun geriden gelmenin bir sikintisi olurmu. Keseyi gorunce agladim resmen. Cok guzel bir duygu. Ama gec dollenmi engel mi birseye. Yasayan var mi fec dollenme.
folidoce sanirim en mantikli olan suan. 400 mikrogram etkeni var. Digerleri 5 miligram. Cok fazlaymis. Ve folidoce da b12 vitaminide var.Kizlar ayrica folic plus kullaiyorum ben sabah ogle aksam. Doktora sordum ona devam edebilirsin dedi. En iyisi hangisidir acaba.
Bende folidoce kullanıyorum. Doktor hamilelikten önce vermişti. 4+0 ım. Kese ne zaman görünür?
Kizlarr bende kismetse aralik annesiyimm
benim de erken dollenme oldu. Sanirim pazartesi kese gorurum. 3 hhaftalikken ogrendim hamilwligimi. Adetten hemen sonra hamile kaldimBen 4+ 3 te gormustum ama erken dollenme benim. Ultrason karindan yapildi.
Aynen iste ben de 3 haftalik ogrendim. O zaman gorursun keseyi hayirlisiyla. Kalp atisina da carsamba gidiyorum bakalim duyarsak soylerim tam gununu.benim de erken dollenme oldu. Sanirim pazartesi kese gorurum. 3 hhaftalikken ogrendim hamilwligimi. Adetten hemen sonra hamile kaldim
ben 5 + 3 oldum daha bisey yok valla. Deneyimli anneyseniz tam baslama zamani hangi gun?Mutlu pazarlar kizlar, bulantilardan once son 2 hafta.. bilginize
Aynen iste ben de 3 haftalik ogrendim. O zaman gorursun keseyi hayirlisiyla. Kalp atisina da carsamba gidiyorum bakalim duyarsak soylerim tam gununu.
kesin gorunur kesemiz o halde. Erken dollenmede cinsiyet kiz olurmus biliyor musun:) benim 1 oglum var 4 yasinda umarim buda kiz olur. Benim bulantim 6.haftaya girdigim gun basladi ki genellikle 6. Haftada baslar 2011 mayia annelweinden biliyorum. Hepimizin 3 aaagi 5 yukari 6. Haftada basladi. Sansin varsa :) 5.haftadanda bulananlar oldu yada hic bulanmayanlarB
ben 5 + 3 oldum daha bisey yok valla. Deneyimli anneyseniz tam baslama zamani hangi gun?
Slm kizlar dun doktora gittim ve alttan bakilinca cok sukur ki kesey gordukm ancak gec dollenme olmus sanirim cunku benim saa gore 5+3 olmam gerekirken kesem 4+1 dedi doktor. 3hafta sonrasina kalp atislarinin duymak icin gun verdi. Sizce 9gun geriden gelmenin bir sikintisi olurmu. Keseyi gorunce agladim resmen. Cok guzel bir duygu. Ama gec dollenmi engel mi birseye. Yasayan var mi fec dollenme.
köprüden önce son çıkış gibi olmuş :) dilerim bulantım olmaz ya hayatta en sevdiğim şey yemek yemekMutlu pazarlar kizlar, bulantilardan once son 2 hafta.. bilginize
B
ben 5 + 3 oldum daha bisey yok valla. Deneyimli anneyseniz tam baslama zamani hangi gun?