2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
aynen canım ya benım cok sancım var adet olcak gıbı sızdede oluyomu sureklı kontrol etmekten bı acayıp oldum kalp atıslarını duysaydık hayırlısıyla
Benim başlarda çok kasik agrim oldu ama simdilik yok sadece arada bi bicak batmasi gbi oluyor.Kayinpederim kadin dogum doktoru canm sancin olabilir yerlesiodur kese demisti.

Ozel olarak kalbi dinlemek icin cagirmadi 1 ay sonra gel dedi..Ben de cok sik ultrasona girmek istemiyorum zaten.Ne olur ne olmaz:)

ee kalbini duymadan bir ay nasıl bekleyeceksin :O

aynen canım ya benım cok sancım var adet olcak gıbı sızdede oluyomu sureklı kontrol etmekten bı acayıp oldum kalp atıslarını duysaydık hayırlısıyla

benim de öyle normalmiş canım

Sagliklicsihatli olsun tek istegim bu sadece belirtilerim benim fazla idi 2 haftalikken fark etmis oldum ben hamile.oldugumu sagol cnm bakalim pazartesi doktora gidecegim

kızlar multivitamin kullanıyor musunuz ? Önerdiğiniz prenatal bir vitamin var mı

Canımmmm yaaa sabah mesajını okudum.gulumsedim.esimde seni ne güldürdüyse salosuna dedi.içimi rahatlatınız saolun.doktora gıdıp gostercem sonucu.doktor ne derse uzulmucem :)

çok sevindim rahatlamana. eminim hiçbir şey çıkmayacak. mayıs annelerinde de bir sürü sıkıntısı olan olur (yersiz) hepsi doğurdular.. merak etme
Kızlar Günaydın bende bu güne anne adayı olarak uyandım :) kısmet se aralık annesi olacağım bende :)
hoşgeldin hayırlı olsun
çok üzüldüm. vardır herşeyde bir hayır. senin ki düşük değilde dış gebelik gibi duruyor bence. lütfen bozma moralini.
Beni de ekleyebilir misiniz? Sevgiler :)
indaco--------7 mart---- 12aralık-----
hoşgeldin
hayırlı olsun. olumlu düşünmenin faydası çok. hiç stres olmadan olumlu düşünmeye çalış. herşey yoluna girer inşallah
Benide ekleyin lutfen:)) bat 24 subat. Sizlerinde bel agrisi varmi acaba? belimi makapla deliyorlar sanki.
benim sol bel tarafımda ağrı var. sağda birşey yok. ama çok arada bir giriyor ağrı
Bende de ara ara bel ve sırt agrısı oluyor..İlk hamileliğimde 4. ayda baslamıstı bel agrılarım ve cok siddetliydi.Sanki omurların arasında cam kırıkları var gibiydi..Bu sefer erken basladı sanırım.
hoşgeldinn. seninde 2. çocuğun demek. grupta 2 kişiyiz 2.lere hamile kalan benim de 1 oğlum var 4 yaşında senin?
kızlar bende bugün doktora gittim kan tahlili yaptırdım.Beta-HCG 2172 çıktı sat 1 mart

ooo keseyi görürsün hemen. hayırlı olsun

Türkiye menşeili istemiyorum ya , decavit hakkında tam hatırlamıyorum ama arkadaşlardan kötü bişey duymuştum. Folbiol çok yüksek dozda arkadaşım lütfen onu kullanma.
decavit deılde elevıt hakkında ıcınde domuz zarı oldugunu duymustum decavıt guvenlı

Türkiye menşeili istemiyorum ya , decavit hakkında tam hatırlamıyorum ama arkadaşlardan kötü bişey duymuştum. Folbiol çok yüksek dozda arkadaşım lütfen onu kullanma.

ben de folbiol e bugün başladım. 3 aydır folidoce kullandım gittiğim eczanede bulamadım folidoce.. neden folbiol'ü önermedin?

benim kullandığımda ayrıca B12 vitaminide vardı

ben de folbiol e bugün başladım. 3 aydır folidoce kullandım gittiğim eczanede bulamadım folidoce.. neden folbiol'ü önermedin?

benim kullandığımda ayrıca B12 vitaminide vardı

Almamız gereken folik asit miktarı günlük 400 mcg folbiol 5 mg yani 10 katı. Dr lar sanırım sgk karşıladığı için yazıyorlar folbiolu.

decavit deılde elevıt hakkında ıcınde domuz zarı oldugunu duymustum decavıt guvenlı

bi araştırayım ama ben tr üretimli ilaçlara da güvenmiyorım zaten gnc markası var güvendiğim ama prenatal bulamadım multivitamin kadınlar için var ama içinde civanperçemi de varmış o yüzden kullanmak istemedim ne olur ne olmaz diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…