2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Türkiye menşeili istemiyorum ya , decavit hakkında tam hatırlamıyorum ama arkadaşlardan kötü bişey duymuştum. Folbiol çok yüksek dozda arkadaşım lütfen onu kullanma.

bi zararı mı olur?bilmiyorum açıkcası doktor direk önerdi kullanmaya başladım zateen devlet hast.dekine soru sorulmuyor.aile hekimimde folik asit değerimi istemiş değerin tam ortada çıkmış aralığa göre.kafam karıştı

bi zararı mı olur?bilmiyorum açıkcası doktor direk önerdi kullanmaya başladım zateen devlet hast.dekine soru sorulmuyor.aile hekimimde folik asit değerimi istemiş değerin tam ortada çıkmış aralığa göre.kafam karıştı
Folbiolun bi zarari yok canim arkadasin dedigi gibi yuksek dozajda.doktorlar da zaten 4 e bolun,gunde 1 ceyrek tablet icin diyolar.. folidoce tek atimlik.kullanimi kolay sadece, bi farklari yok diye biliyorum. Bu arada ben de 1 dusukten sonra aralik annesi olucam insallah sanirim daha belli diil kasim sonu da olabilir .. herkesin gozu aydin buarada :)

Son düzenleyen: Moderatör:

Yüksek dozdaki herşey zararlı olur canım folik asit vücutta depolanıyor zaten öyle bir durum da var. Ya bölerek iç ya da farklı bir folik asit kullan.

Folbiolun bi zarari yok canim arkadasin dedigi gibi yuksek dozajda.doktorlar da zaten 4 e bolun,gunde 1 ceyrek tablet icin diyolar.. folidoce tek atimlik.kullanimi kolay sadece, bi farklari yok diye biliyorum. Bu arada ben de 1 dusukten sonra aralik annesi olucam insallah.. herkesin gozu aydin :)

sinir oldum şimdi gittiğim doktora.niye işlerini yapmıyorlar anlamadım.Allah a havale ediyorum kendisini.bi de benim değerim 11.93 çıkmış.aralık 3.1--17.5 gayet iyi bir değer.saçma sapan vücuduma fazla fazla yüklemişim.folikplus vardı onu 3 kere içmek zor geliyordu.bu kolayıma gitti.geri folikplusa döneyim en iyisi.

Yüksek dozdaki herşey zararlı olur canım folik asit vücutta depolanıyor zaten öyle bir durum da var. Ya bölerek iç ya da farklı bir folik asit kullan.

folik plus var evde 3 tane içmemek için buna başladım.en iyisi ona geri döneyim.teşekkür ederim canım.şurada iletişim halindeyiz ne güzel.yüzlerce doktordan tecrübeli her biri burdaki insanların.

Kizlar bana sadece folik asit kullan dedi baska bi vitamin vermedi ben zaten 2 aydir kullanıyorum benim folio diğerleri bende kabizkik yaptigi icin bunu almıştım ben

sinir oldum şimdi gittiğim doktora.niye işlerini yapmıyorlar anlamadım.Allah a havale ediyorum kendisini.bi de benim değerim 11.93 çıkmış.aralık 3.1--17.5 gayet iyi bir değer.saçma sapan vücuduma fazla fazla yüklemişim.folikplus vardı onu 3 kere içmek zor geliyordu.bu kolayıma gitti.geri folikplusa döneyim en iyisi.
Bazi doktorlar insanla saglik alaninda calistiklarinin farkinda degiller maalesef moralini bozma gec olmadan farkettin en azindan..

folik plus var evde 3 tane içmemek için buna başladım.en iyisi ona geri döneyim.teşekkür ederim canım.şurada iletişim halindeyiz ne güzel.yüzlerce doktordan tecrübeli her biri burdaki insanların.

canım folic plus 400 mcg değil mi zaten neden 3 tane içiyorsun

çok sevindim rahatlamana. eminim hiçbir şey çıkmayacak. mayıs annelerinde de bir sürü sıkıntısı olan olur (yersiz) hepsi doğurdular.. merak etme:KK52:

hoşgeldin hayırlı olsun:KK76:

çok üzüldüm. vardır herşeyde bir hayır. senin ki düşük değilde dış gebelik gibi duruyor bence.:KK43: lütfen bozma moralini.

hoşgeldin:KK15:

hayırlı olsun. olumlu düşünmenin faydası çok. hiç stres olmadan olumlu düşünmeye çalış. herşey yoluna girer inşallah:KK54:

benim sol bel tarafımda ağrı var. sağda birşey yok. ama çok arada bir giriyor ağrı

hoşgeldinn. seninde 2. çocuğun demek. grupta 2 kişiyiz 2.lere hamile kalan :KK50: benim de 1 oğlum var 4 yaşında senin?
Sağolasın canım..Demek sen de bendensin:KK68:Oğlum 3 yaşında..Ben de 2012 Temmuz Annelerindenim..

ooo keseyi görürsün hemen. hayırlı olsun:anneadayı:

ee kalbini duymadan bir ay nasıl bekleyeceksin :O

benim de öyle normalmiş canım

Canım ikinci çocukta olunca biraz daha sabırlı olabiliyorsun..Ilkinde tüm o heyecanları ziyadesiyle yaşadığımız için..Mesela ben oğlumda adetime 3 gün vardı normal test yaptım silik çizgi çıkmıstı..Saati dolmadan soluğu hstanede almıştım..Bunda da aynı sekılde adetime 3 gün kala yaptım gene silik çizgi çıktı ama ben kan tahlili için 10gün bekledim..Değerim tamamen yükselsin aklımda şüphe kalmasın diye:KK56::KK39:

Canım ikinci çocukta olunca biraz daha sabırlı olabiliyorsun..Ilkinde tüm o heyecanları ziyadesiyle yaşadığımız için..Mesela ben oğlumda adetime 3 gün vardı normal test yaptım silik çizgi çıkmıstı..Saati dolmadan soluğu hstanede almıştım..Bunda da aynı sekılde adetime 3 gün kala yaptım gene silik çizgi çıktı ama ben kan tahlili için 10gün bekledim..Değerim tamamen yükselsin aklımda şüphe kalmasın diye:KK56::KK39:

korkutmak istemem ama okuyan arkadaşların da aklında bulunsun dye söylüyorum, hastanede bi gebenin bebeğinin kalbi atmadı bi hafta sonra tekrar gel dedi dr ve bi hafta ssonra geldiğinde dr bebek seni zehirlemeye başlamış hemen alalım dedi. o yüzden dikkatli ol lütfen çok acıkırsan çok yorgun olursan git doktora

FOLIDOCE 400 mcg/2 mcg Tablet Ağızdan alınır.

• Etkin madde: Her bir tablet 400 mikrogram folik asit ve 2 mikrogram "siyanokobalamin (Vitamin B12) içerir.

Ulytau, ben günde 1 adet aldım 3 ay boyunca, planlı gebelik benim ki.. ve hiç duymadım folik asitle ilgili detay bilgi. yani senin bahsettiğin gibi. ben ilk gebeliğimde folbiol kullanmıştım.

bu arada ben hala dr. a gitmedim kontol için. bu süreç içinde kullanmamız gereken vitaminler neler? sadece folik asit kullanıyorum

Kizlar bende folbiol kullanıyorum valla kac aydir gunde bi tane bi tane iciyirum nasil is bu ya bebek sahibi olmaya karar verdigimizde simdiden kullanmaya basla demisti doktor folik asit dedi isim vermedi catlak eczacida bunu verdi icip duruyorum sagolun valla sayenizde ogrendim simdi buju icmeyip yenisini mi alsam yoksa bolup mu icsem acaba

korkutmak istemem ama okuyan arkadaşların da aklında bulunsun dye söylüyorum, hastanede bi gebenin bebeğinin kalbi atmadı bi hafta sonra tekrar gel dedi dr ve bi hafta ssonra geldiğinde dr bebek seni zehirlemeye başlamış hemen alalım dedi. o yüzden dikkatli ol lütfen çok acıkırsan çok yorgun olursan git doktora
Sağolasın canım hatırlatman için..Aklımda bulunsun inşaallah:KK39:

Kizlar bende folbiol kullanıyorum valla kac aydir gunde bi tane bi tane iciyirum nasil is bu ya bebek sahibi olmaya karar verdigimizde simdiden kullanmaya basla demisti doktor folik asit dedi isim vermedi catlak eczacida bunu verdi icip duruyorum sagolun valla sayenizde ogrendim simdi buju icmeyip yenisini mi alsam yoksa bolup mu icsem acaba

eğer senin için sorun olmazda yenisini al çok uygun fiyatlı olduğu için şüpheli de geliyor bana.

FOLIDOCE 400 mcg/2 mcg Tablet Ağızdan alınır.

• Etkin madde: Her bir tablet 400 mikrogram folik asit ve 2 mikrogram "siyanokobalamin (Vitamin B12) içerir.

Ulytau, ben günde 1 adet aldım 3 ay boyunca, planlı gebelik benim ki.. ve hiç duymadım folik asitle ilgili detay bilgi. yani senin bahsettiğin gibi. ben ilk gebeliğimde folbiol kullanmıştım.

bu arada ben hala dr. a gitmedim kontol için. bu süreç içinde kullanmamız gereken vitaminler neler? sadece folik asit kullanıyorum

Kalsiyum magnezyum özellikle almamız gereken ama multivitamin daha sağlıklı olur ben şuan düzgün bi multivitamin arıyorum bebek tüm depolarımızı boşaltıyor sonuçta :) yani naçizane sağlıkçı olarak bence

İyi bir multivitamiN
Balık yağı
Folik asit

Kulanmamız lazım.

X