- 10 Şubat 2014
- 686
- 1.182
- 36
kızlar selam.. meltemcim büyük konuşma sen yine debak ne anlatacağım.. bizim bi akrabanın 2 oğlu var 5 ve 205 yaşlarında. kadın çocuk defterini kapadım diyordu. hatta tüm bebek eşyalarını her bi şeyini ona buna dağıttı. veeeeee şuan hamile hem de ÜÇÜZ.. aboww düşünsene yaa ..
gercekler bunlar Meltemcim. Hemde 2 erkekten sonra ogrendiler ki bu ucuzlerde erkekmis.. Harbiden abowww.. Ama yine de sukretmek lazim etrafimizda o kadar evlat istegiyle yananlar var ki. ..Ne diyorsun Aslı ya, aman yarabbi evlerden uzak :))
Ben spiral taktırcam ama onun da garantisi yokmus ki, omunla hamile kalan bi sürü insan var
Ben Ekim 2014 te bir de Aralık 2015 Doğum yaptım. Daha almayım benYaş arası az olunca çok güzel oluyor Sağlıklı bir gebelik ve doğum dilerimkızlaaaaaaar.. hamileyim!!!! aramızda kimler var aralık 2015 ten sonra 2. doğuranlar
ooo masallah hayirli olsun ne kadarlik hamilesinMerhaba burası hala aktifmiş şaşırdım.bebeler yeniyken bomboştu sayfa 3 ye hamileyim
9 haftalık seninde hayırlı olsun sen nekadarlık hamilesinooo masallah hayirli olsun ne kadarlik hamilesin
7 hafta benimde. Nisan annelerindeyim9 haftalık seninde hayırlı olsun sen nekadarlık hamilesin
benimkide zor ve hareketli bi cocuk. Daha kotusu olamaz deyip ikinciyi yaptik.MerhabaaaaAy çok tebrik ederim hamile arkadaşlara valla ben 1 tane ile zor başediyorum 2.düşüncesi bile çılgınlık geliyor bana Spiral taktırdım şuan çok minnak azıcık büyüsün Ayışığım Nasılsınız çok özledim burayı herkes gelse keşke eskisi gibi ya
Selam nasılsınız kızlar biz 18. Ay aşılarını olduk meningekok aşısını da yaptırdık.. kilomuz 11.800 boy 86 cm olmuş. Azı dişlerimiz hala çıkmadı toplam da 7 dişimiz var. Taklit yapmayı basket oynamayı salıncağa binmeyi ve niloyayı çok seviyoruz .. Bizden bu kadar şimdilik sevgiler