2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Heyy içi geçikler nerdesiniz yaaa aaa kimseler kalmadı burada

ben buralardayim 2.ye hamileyim insallah nisan annesi olacam off arkadaslar kizim cok hircin ve sinirli bütün cocuklarin saçını çekiyor eliyle sıkıp sıkıp duruyor kollarini falan hicbiryerde rahat olamiyorum

ben buralardayim 2.ye hamileyim insallah nisan annesi olacam off arkadaslar kizim cok hircin ve sinirli bütün cocuklarin saçını çekiyor eliyle sıkıp sıkıp duruyor kollarini falan hicbiryerde rahat olamiyorum
Bende hamileyim Nisan anneleri deyim bende

Sevgili anneler merhaba. Aklim a takilan sorular var sizler anne oldugunuz için yardimci olabileceginizi dusundum. Gebelik dusunuyorum ve rutin kontrol ler için doktora gittim. Gaz problemim vardi ve kadin dogumcu dahiliyeye yonlendirdi.. parazit için andazol diye parazit ilaci verdi.. özellikle dedim hamilelik dusunuyorum ne zaman korunmayi birakayim dedim. Tedaviden sonra dusunebilirsin dedi.. Neyse eve geldi 400 ml. Kadar dozu ictim. Sonra ilaçin hamilelik bolumune bakayım dedim. Hamilelik ve hamilelik dusunen ler KULLANMAYIN diyor. Cok sinir oldum.. ilactan sonra 1 ay korunun sonra cocuk dusunun yaziyor.. zaten ilaci bugunden itibaren biraktim..Sizin basiniza böyle bir durum geldi mi acaba .. bir daha ki adetime 15 gun var . Hemen hamile kalsam ilactan 20 gun sonra hamilelik olsa bir sey olur mu . Ne olur yardimci olur musunuz

merhabalar uzun zamandir giremiyorum siteye nasilsiniz bakalim.

benimde adetim 4 gundur geciyo korkuyorum test yapmaya hamileyimdir diye napcam bilmiyorum

Slm kızlar bende hiç giremedim bebekten sonra özlemişim bi bakayım dedim hamileler varmış inşallah bende çok istiyorum araya fazla girmeden bu ay olmadı artık hamileler dua edersiniz banada

uzun bir aradan sonra selam kızlar
biz kreşe başaladık
ve 1 haftadır 2 yaş sendromu tüm belirtiler var sizde durumlar nasıl

Merhaba..hamileyken ne cok yazismisiz simdi 2 yasini doldurdular 2.bebegi isteyenler var bende dahil nasl gidiyor aranız nasl miniklerle

uzun bir aradan sonra selam kızlar
biz kreşe başaladık
ve 1 haftadır 2 yaş sendromu tüm belirtiler var sizde durumlar nasıl
bende 2.donem 3 gun yarim olarak dusunuyorum. Doguma kadar beraber gideriz 1 ay alisir zaten. Sonrada ananesi goturur. Yarim gun oynamaya gideren azindan

Merhaba arkadaşlar özlemişim burada dönen sohbeti zaman ne çabuk geçmiş bende 2. Ye hamileyim :)
Ne güzel maşallah. Allah hayırlısıyla kucaklarınıza almayı nasip etsin. Ben çok yoruldum 27 ayda... 2.yi hiç mi hiç düşünmüyorum. Hatta hala emiyo benimki... Doktorumuzla konuştum. 3 yaşına kadar emebilir dedi. Birden kesmeyin, zamanla kendi ilgisi azalır dedi ama hiiiiç sanmıyorum. Sizler ne yaptınız bu konuda? Aşkla bağlı bizimki memeye resmen... Ben de kıyamıyorum. Kesersem sanki onu terk etmiş, kendimi de terk edilmiş gibi hissetmekten korkuyorum. Karmaşık duygular içindeyim gerçekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…