Kızlar dün gece ölümden döndük. Cumartesi 3 tane 1 yaş aşısı olduk ates yapar dedi doktor dün biraz öksürük vardı öğürme falan gezmekten eve döndük üstünü değiştirirken birden titredi kasıldı gözleri kaydı napıcaz bilemedik suya soktuk nefes almıyordu dişleri kenetlendi parmağımı soktum bi araya çıplak ayak arabaya binip 5 dk hastahane geldik kapıdan girdiğimiz an çözüldü ağlamaya başladı havale nöbeti dediler eşim bağırıyor oğlum gidiyor diye allahım kimseyi evladı ile sınamasın şimdi hastahane deyiz kendi doktorunu bekliyoruz gece yükselmedi şükür sürekli gözetim altında geçirdik çok acı tecrübe edindik
İyiz canım sen nasılsınkızlar nasılsınız, ne var ne yok?
Bebişler ne durumda?
Oh maşallah kocaman olmuş gezin tabi oh Sefanız olsunayyy kızlar nasılsınız ya yaklasık 600 sayfa okudum ılk gebelıgımızın başlarını ne sıkıntılar çekmışız kanamalar dusuk tehlıkelerı bulantılar ağlaya ağlaya okudum valla bız artık koca kız olduk cafelerde gezer olduk
ayyy kızlar nasılsınız ya yaklasık 600 sayfa okudum ılk gebelıgımızın başlarını ne sıkıntılar çekmışız kanamalar dusuk tehlıkelerı bulantılar ağlaya ağlaya okudum valla bız artık koca kız olduk cafelerde gezer olduk
Bizimki de öyle canm, 10 aylıkken ekimde bi yürümeye başladı pir başladı, Amazon girl diyorum ben zaten :))İyiz canım sen nasılsınbizim oğlana artık bebiş demek haksızlık sanırım çok özgür park bahçe demiyor geziyor köpeklerin kedilerin peşinde
kızlar bu aylarda değişik oynadıgınız oyun aktivite oyuncak tavsiyeniz varmı şekilli yapbozları bulmaktan/ üçgen kare bulmaktan sıkıldık artık
sorma ya bende okurken ağlaya ağlaya okudum yınemı yapsak neTam bi fıstık olmuş ama bu, tam yenilesi
Ay Elif ya günler ne çabuk geçti cidden, ha bire test sonucu karşılaştırır dururduk :)
Her bi heyecanı çok güzeldi, beraber çok güzel bi dönem atlattık.
Duygulandım bak
valla biz pek aktıvıte yapamıyoruz hemen sıkılıyo herşyden en cok evde yakalamacılık oynamak çamaşır makınesıne çamaşır doldurmak tele asmak kendı kendıne yapıo bız oynatınca sıkılıp kacıyo hatunkızlar bu aylarda değişik oynadıgınız oyun aktivite oyuncak tavsiyeniz varmı şekilli yapbozları bulmaktan/ üçgen kare bulmaktan sıkıldık artık
hele son donemlerTam bi fıstık olmuş ama bu, tam yenilesi
Ay Elif ya günler ne çabuk geçti cidden, ha bire test sonucu karşılaştırır dururduk :)
Her bi heyecanı çok güzeldi, beraber çok güzel bi dönem atlattık.
Duygulandım bak
Badenn en sevdiği şey kitap okumak, defalarca okuyoruz sıkılmıyor :))kızlar bu aylarda değişik oynadıgınız oyun aktivite oyuncak tavsiyeniz varmı şekilli yapbozları bulmaktan/ üçgen kare bulmaktan sıkıldık artık
Ha ha :)sorma ya bende okurken ağlaya ağlaya okudum yınemı yapsak ne
Walla ya, bade sürekli dönüyorduhele son donemlerha dogurdu ha dogurcak ılk kım dogurdu son kım dogurdu bebek döndu donmedı
Avcılarda ozel muayenehane Türkan mutafoğlu
anam yok Allah olmayana versınHa ha :)
Bende konu kapandı artık Elif, sen 4.yü yaparsan her türlü manevi desteği veririz :))
kızlar selam.. meltemcim büyük konuşma sen yine deanam yok Allah olmayana versın
anammmkızlar selam.. meltemcim büyük konuşma sen yine debak ne anlatacağım.. bizim bi akrabanın 2 oğlu var 5 ve 205 yaşlarında. kadın çocuk defterini kapadım diyordu. hatta tüm bebek eşyalarını her bi şeyini ona buna dağıttı. veeeeee şuan hamile hem de ÜÇÜZ.. aboww düşünsene yaa ..