2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Merhaba arkadaşlar nasilsiniz kızım 16 aylık üstten yalnızca 2 dişi var alttan 4 dişi vardı şimdi baktım alttaki azi dişi çıkmış bu aralar gece uykusu berbat huzursuz sinirli sizce normalmi üstten 2 alttan 5 diş

Kızlar dün gece ölümden döndük. Cumartesi 3 tane 1 yaş aşısı olduk ates yapar dedi doktor dün biraz öksürük vardı öğürme falan gezmekten eve döndük üstünü değiştirirken birden titredi kasıldı gözleri kaydı napıcaz bilemedik suya soktuk nefes almıyordu dişleri kenetlendi parmağımı soktum bi araya çıplak ayak arabaya binip 5 dk hastahane geldik kapıdan girdiğimiz an çözüldü ağlamaya başladı havale nöbeti dediler eşim bağırıyor oğlum gidiyor diye allahım kimseyi evladı ile sınamasın şimdi hastahane deyiz kendi doktorunu bekliyoruz gece yükselmedi şükür sürekli gözetim altında geçirdik çok acı tecrübe edindik

oyyyy canım benm gecmıs olsun :KK43:(
allahım kımseyı ewladı ıle sınamasın, tekrarı olmasın ınsallah canm.

ayyy kızlar nasılsınız ya yaklasık 600 sayfa okudum ılk gebelıgımızın başlarını ne sıkıntılar çekmışız kanamalar dusuk tehlıkelerı bulantılar ağlaya ağlaya okudum valla bız artık koca kız olduk cafelerde gezer olduk :KK70:

Eklentiler

• evoş.jpg
    evoş.jpg
    37,5 KB · Görüntüleme: 74
ayyy kızlar nasılsınız ya yaklasık 600 sayfa okudum ılk gebelıgımızın başlarını ne sıkıntılar çekmışız kanamalar dusuk tehlıkelerı bulantılar ağlaya ağlaya okudum valla bız artık koca kız olduk cafelerde gezer olduk :KK70:
Oh maşallah kocaman olmuş gezin tabi oh Sefanız olsun

Tam bi fıstık olmuş ama bu, tam yenilesi
Ay Elif ya günler ne çabuk geçti cidden, ha bire test sonucu karşılaştırır dururduk :)

Her bi heyecanı çok güzeldi, beraber çok güzel bi dönem atlattık.
Duygulandım bak :KK43:

İyiz canım sen nasılsın:halay:bizim oğlana artık bebiş demek haksızlık sanırım çok özgür park bahçe demiyor geziyor köpeklerin kedilerin peşinde
Bizimki de öyle canm, 10 aylıkken ekimde bi yürümeye başladı pir başladı, Amazon girl diyorum ben zaten :))
Koltuk tepelerinde :) kedi gbi tırmanıyor her yere.
Bu arada büyüklükleri itibari ile de bebeklikten çıktılar bence, ben artık bebeğim demeye utanıyorum :)

kızlar bu aylarda değişik oynadıgınız oyun aktivite oyuncak tavsiyeniz varmı şekilli yapbozları bulmaktan/ üçgen kare bulmaktan sıkıldık artık

kızlar bu aylarda değişik oynadıgınız oyun aktivite oyuncak tavsiyeniz varmı şekilli yapbozları bulmaktan/ üçgen kare bulmaktan sıkıldık artık

Ne iyi bu oyunları oynayabiliyorsaniz. Biz çok çabuk sıkılıyoruz oyuncaklar oyunlar pek ilgisini çekmiyor. Genellikle dolap karıştırıyoruz tencere tava ne varsa işte. Mıknatısli yazı tahtası aldım onu karalamayi seviyor kendince birşeyler çiziyor.

valla biz pek aktıvıte yapamıyoruz hemen sıkılıyo herşyden en cok evde yakalamacılık oynamak çamaşır makınesıne çamaşır doldurmak tele asmak kendı kendıne yapıo bız oynatınca sıkılıp kacıyo hatun :KK70:

Tam bi fıstık olmuş ama bu, tam yenilesi
Ay Elif ya günler ne çabuk geçti cidden, ha bire test sonucu karşılaştırır dururduk :)

Her bi heyecanı çok güzeldi, beraber çok güzel bi dönem atlattık.
Duygulandım bak :KK43:
hele son donemler :KK70: ha dogurdu ha dogurcak ılk kım dogurdu son kım dogurdu bebek döndu donmedı :KK70:

anam yok Allah olmayana versın :KK70:
kızlar selam.. meltemcim büyük konuşma sen yine de :KK70: bak ne anlatacağım.. bizim bi akrabanın 2 oğlu var 5 ve 205 yaşlarında. kadın çocuk defterini kapadım diyordu. hatta tüm bebek eşyalarını her bi şeyini ona buna dağıttı. veeeeee şuan hamile hem de ÜÇÜZ.. aboww düşünsene yaa ..

kızlar selam.. meltemcim büyük konuşma sen yine de :KK70: bak ne anlatacağım.. bizim bi akrabanın 2 oğlu var 5 ve 205 yaşlarında. kadın çocuk defterini kapadım diyordu. hatta tüm bebek eşyalarını her bi şeyini ona buna dağıttı. veeeeee şuan hamile hem de ÜÇÜZ.. aboww düşünsene yaa ..
anammm :KK70: buyuk konusmamak lazım ya bende bazen yenıden ıstıyom ama korkuyorum :KK70: hıc gerek yok

X