2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kızlaaaaaaar.. hamileyim!!!! aramızda kimler var aralık 2015 ten sonra 2. doğuranlar

Merhaba burası hala aktifmiş şaşırdım.bebeler yeniyken bomboştu sayfa 3 ye hamileyim

Merhaba, ben de varım:)) Yine Aralık annesi olacağım:anneadayı::nazar: aslla aslla @clarita tebriklerrrr:nazar::halay:

kızlar hepınızı tebrık ederım, allah guc kudret versın sızlere :)
siz dogurun ben de sevmeye geleyım :)

Merhabaaaa:KK19: Ay çok tebrik ederim hamile arkadaşlara valla ben 1 tane ile zor başediyorum 2.düşüncesi bile çılgınlık geliyor bana:KK70: Spiral taktırdım şuan çok minnak azıcık büyüsün Ayışığım:KK68: Nasılsınız çok özledim burayı herkes gelse keşke eskisi gibi ya:KK42:

heh he :) benden bi tane daha, ben de rısk alamam valla, 2 gune spıral taktırıyorum :)
su anda bı bebek daha olması benm ıcın cok cılgınca olur :))

vira bismillah demıssınız sız yanı :)
ayyyy meltemmmm 2. Gebelik bebekle cok zormus. Cok sukur annem hep dibimde rahat sayilirim. Bulantilarim gecsin tozunu attiracam ortaligin. Cok ozlemistim hamileligi bulantiyi unutmusuum. Cok feci biseymis bu nasil unutulur ayol.. 5 tane de dogurur bakarim ama sirf su bulanti yuzunden yeterrrrrr..

ayyyy meltemmmm 2. Gebelik bebekle cok zormus. Cok sukur annem hep dibimde rahat sayilirim. Bulantilarim gecsin tozunu attiracam ortaligin. Cok ozlemistim hamileligi bulantiyi unutmusuum. Cok feci biseymis bu nasil unutulur ayol.. 5 tane de dogurur bakarim ama sirf su bulanti yuzunden yeterrrrrr..

Hamileliği özlemek miiii !!! Şaka yapıyor olmalısın :)) 5 tane de doğururum diyorsun ... şok şok şok :))
Bana cok uzak bunlar.
Annenın yanında olması cok cok buyuk sans tabii. Sakın bırakma annenın peşini :)) 2 çocukla yalnız kalmak cok yorucuymuş, facedekı gruplardan falan goruyorum. Aman hee annenı bırakma :))
Bu arada sen yozgattaydın di mi cnm?

Hamileliği özlemek miiii !!! Şaka yapıyor olmalısın :)) 5 tane de doğururum diyorsun ... şok şok şok :))
Bana cok uzak bunlar.
Annenın yanında olması cok cok buyuk sans tabii. Sakın bırakma annenın peşini :)) 2 çocukla yalnız kalmak cok yorucuymuş, facedekı gruplardan falan goruyorum. Aman hee annenı bırakma :))
evet gecen kis oraya atamam olmustu. Bu yil ocak ayinda geldik istanbula tekrar. Bu hamileligi 32. Haftaya kadar calisarak gecirecem bakalim nasil olacak. Digerinde evde yatistaydim zaman gecmek bilmiyordu..

heh he :) benden bi tane daha, ben de rısk alamam valla, 2 gune spıral taktırıyorum :)
Bu işler büyük konuşmaya gelmez Allah isteyen herkese versin ama ben yalnız bakıyorum kızıma ve çok zor tek olmak.Annem vs yakın olsaydı ikisi bir arada büyür derdim ama şimdilik hele bu kadar minikken cesaret edemem:)

Bana cok uzak bunlar.
Meltem bende unuttum ağrıları,bulantıları,doğum sancısını :))) Eğer unutmayıp hep hatırlasak kimse 2.3.4. yapamazdı :KK70:

Bu arada spiral çok büyük rahatlık ama kanama artıyor birazda ağrı fazlalaşıyor ilk zamanlar sonradan unutuyorsun bile varlığını internette spiralle de hamile kalanları okudum azıcık tırstım en iyisi çift koruma :)

evet gecen kis oraya atamam olmustu. Bu yil ocak ayinda geldik istanbula tekrar. Bu hamileligi 32. Haftaya kadar calisarak gecirecem bakalim nasil olacak. Digerinde evde yatistaydim zaman gecmek bilmiyordu..

AA çok sevindim canm ist.a dönmene :))
Ben 37. Haftaya kadar çalişmiştim, evde zaman geçmez yahu, son hakkına kadar caliş bence sağlığın el verdikçe
Ara ara haberdar et bizi de tatlım, çok öpüyorum

Bu işler büyük konuşmaya gelmez Allah isteyen herkese versin ama ben yalnız bakıyorum kızıma ve çok zor tek olmak.Annem vs yakın olsaydı ikisi bir arada büyür derdim ama şimdilik hele bu kadar minikken cesaret edemem:)

Valla ben de yalnız baktım canm :KK43:
Eşimin de hiç ana hiç desteğini görmedim, haftasonu alip da bı parka bile indirmez, çocuk gündüz gece benimle, o yüzden ben de artık çocuk düşünemem, bi tanesi bile yordu beni ki çok uslu bi çocuk bade, yine de ıkı tane düşünemiyorum

Bu arada spiral çok büyük rahatlık ama kanama artıyor birazda ağrı fazlalaşıyor ilk zamanlar sonradan unutuyorsun bile varlığını internette spiralle de hamile kalanları okudum azıcık tırstım en iyisi çift koruma :)

Ben de pzt taktırdım, bakalım ilk reglim nasıl geçecek, ablamın takıldıktan sonraki ilk 3-4 reglisi baya ağrılı ve kanamali geçmiş, inş vücudumuz çok tepki vermez
Valla emelcim, spiral de guvenemezsek daha napıcaz, komple rahimimizi aldırmamız lazım :))

Merhaba sipral konusulunca yazayim dedim.ben ilk adetimle hemen taktirdim sipral ama hic yaramadi malesef 8 ay daysnabildim surekli adet gb leke hic bitmiyodu ... sonra cikarttirdim yine ayni cesit cesit dogum kontrol haplari denedim biturlu sonuc alamiyorum yuksek dozda korums ilaci da vermedi emzirdigim icin kizim 15 aralik dogumlu iki yasinda biraktircam insallah iki haftadir dogum kontrol ilacinida biraktim hayit suyu iciyorum.cok sinir bozucu bi durum ibadetimi yapmama suphe dusuruyo adet miyim ozur kanamasimi lekemi...

Adetim hep duzensizdi ama boylesi daha zormus.7 sene cocugumuz olmadi pko dan. Sonra kizim olmustu simdiki kizima hamileyken onu kaybettik.iki senede iki sezeryanim var o yuzden korunuyorum.nasil koruncam baska nasil duzene koycam adetimi bilmiyorum.

Valla ben de yalnız baktım canm :KK43:
Eşimin de hiç ana hiç desteğini görmedim, haftasonu alip da bı parka bile indirmez, çocuk gündüz gece benimle, o yüzden ben de artık çocuk düşünemem, bi tanesi bile yordu beni ki çok uslu bi çocuk bade, yine de ıkı tane düşünemiyorum
Aa çok şaşırdım eşine çok yardımcıydı hamileyken :110: Eğer tek bakıyorsan meltemcim cidden zormuş kendime zaman ayırmayı geçtim ama her an bir yere mi çıktı ağzına birşey mi attı diye peşindeyim :olamaz: Azıcık daha güvenebilsem rahat rahat yemeğimi temizliğimi yapsam çok güzel olacak :temizlik:

Ben de pzt taktırdım, bakalım ilk reglim nasıl geçecek, ablamın takıldıktan sonraki ilk 3-4 reglisi baya ağrılı ve kanamali geçmiş, inş vücudumuz çok tepki vermez
Valla emelcim, spiral de guvenemezsek daha napıcaz, komple rahimimizi aldırmamız lazım :))
Korkutmak gibi olmasın ama ben ilk taktırdığımda kaymış:rolleyes: dr kontrolune gitmiştim aa kaymış dedi şok oldum neyse ki gol yemedik:-) hemen yeniden taktırdım tekrar kontole gittim içim rahat etti :KK73: en güvenilir ama asla düşünülmüyorsa bebiş çift koruma şart bence:KK33: kk da spiralle hamile kalanları okuyunca tek çarenin bu olduğuna kanaat getirdim:KK9:

Aa çok şaşırdım eşine çok yardımcıydı hamileyken :110: Eğer tek bakıyorsan meltemcim cidden zormuş kendime zaman ayırmayı geçtim ama her an bir yere mi çıktı ağzına birşey mi attı diye peşindeyim :olamaz: Azıcık daha güvenebilsem rahat rahat yemeğimi temizliğimi yapsam çok güzel olacak :temizlik:

Kendime zaman ayırmak mıııı tabi ki öyle bişey Yok :))

Evde sürekli peşimde koşmuyorum ama hep kontrol ediyorum :KK43:( camı açti mi, nerede, eli prizde mi falan diye :KK43:
Evet bu durum bunaltıcı olabılıyor napalım Allah sağlık sıkıntılarını göstermesin.

Korkutmak gibi olmasın ama ben ilk taktırdığımda kaymış:rolleyes: dr kontrolune gitmiştim aa kaymış dedi şok oldum neyse ki gol yemedik:-) hemen yeniden taktırdım tekrar kontole gittim içim rahat etti :KK73: en güvenilir ama asla düşünülmüyorsa bebiş çift koruma şart bence:KK33: kk da spiralle hamile kalanları okuyunca tek çarenin bu olduğuna kanaat getirdim:KK9:

Ben gittim 1.hafta kontrollüne, spiral çok iyi durumda gayet yerinde dedi Dr, bakalım adetim de sıkıntılı geçmezse böylece devam ederiz

iyilik zeyno nasıl olsun valla, hala işe baslamadım bade hanımmla ugrasıyorum :))
zeyno sana surekli '' tek cocuk olmaz, beyzaya kardes yap'' deyıp duruyordum ama gördum gorecegımı :) cok cok buyuk ıhtımal ben de daha cocuk flan yapamam :)
Yaw he he yaparım bende 2. Çocuk . 3 yıldır 4 saatlik uyku ile zombi gibi dolaşıyorum. Eşimde yapalım diyor dedim git kimden yaparsan yap. Ben hayatımı yaşayacağım. Saat 3 olmuş hala uyku yok. Bu dünyaya ben çocuk yapmaya mı geldim . İleride inşalah hayırlı bir damadım olur al sana 2. Çocuk . Konu kapanmıştır.minnak badeyi öp .

X