2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar nasılsınız yaramazlarinizla neler yapıyorsunuz biz diş çıkarttığımız için çok huysuzuz bir yandan hafif ateş bir yandan iştahsızlık zor geçiyor.

kızlar selam.. meltemcim büyük konuşma sen yine de :KK70: bak ne anlatacağım.. bizim bi akrabanın 2 oğlu var 5 ve 205 yaşlarında. kadın çocuk defterini kapadım diyordu. hatta tüm bebek eşyalarını her bi şeyini ona buna dağıttı. veeeeee şuan hamile hem de ÜÇÜZ.. aboww düşünsene yaa ..

Ne diyorsun Aslı ya, aman yarabbi evlerden uzak :))
Ben spiral taktırcam ama onun da garantisi yokmus ki, omunla hamile kalan bi sürü insan var

Ne diyorsun Aslı ya, aman yarabbi evlerden uzak :))
Ben spiral taktırcam ama onun da garantisi yokmus ki, omunla hamile kalan bi sürü insan var
gercekler bunlar Meltemcim. Hemde 2 erkekten sonra ogrendiler ki bu ucuzlerde erkekmis.. Harbiden abowww.. Ama yine de sukretmek lazim etrafimizda o kadar evlat istegiyle yananlar var ki. ..

Selam nasılsınız kızlar biz 18. Ay aşılarını olduk meningekok aşısını da yaptırdık.. kilomuz 11.800 boy 86 cm olmuş. Azı dişlerimiz hala çıkmadı toplam da 7 dişimiz var. Taklit yapmayı basket oynamayı salıncağa binmeyi ve niloyayı çok seviyoruz .. Bizden bu kadar şimdilik sevgiler

merhaba kizlar yeni hamisler gozunuz aydin hayirlisiyla alin kucaginiza insallah ben henuz 3.yu dusunmuyorum biraz daha buyusunler :anne:

Yalnız olmadığımı görmek beni mutlu etti açıkçası
Sütten kestiniz mi minnoşlarinizi bana yardımcı olur musunuz rica etsem.

Merhabaaaa:KK19: Ay çok tebrik ederim hamile arkadaşlara valla ben 1 tane ile zor başediyorum 2.düşüncesi bile çılgınlık geliyor bana:KK70: Spiral taktırdım şuan çok minnak azıcık büyüsün Ayışığım:KK68: Nasılsınız çok özledim burayı herkes gelse keşke eskisi gibi ya:KK42:

Merhabaaaa:KK19: Ay çok tebrik ederim hamile arkadaşlara valla ben 1 tane ile zor başediyorum 2.düşüncesi bile çılgınlık geliyor bana:KK70: Spiral taktırdım şuan çok minnak azıcık büyüsün Ayışığım:KK68: Nasılsınız çok özledim burayı herkes gelse keşke eskisi gibi ya:KK42:
benimkide zor ve hareketli bi cocuk. Daha kotusu olamaz deyip ikinciyi yaptik.

Yeniden hamile kalan arkadaşları bende tebrik ediyorum. İnşaAllah sağlıcakla kucaklariniza alırsınız. Benim oğlum inanılmaz hareketli ve yaramaz olduğu için 2-3 sene daha düşünmüyorum.

Selam nasılsınız kızlar biz 18. Ay aşılarını olduk meningekok aşısını da yaptırdık.. kilomuz 11.800 boy 86 cm olmuş. Azı dişlerimiz hala çıkmadı toplam da 7 dişimiz var. Taklit yapmayı basket oynamayı salıncağa binmeyi ve niloyayı çok seviyoruz .. Bizden bu kadar şimdilik sevgiler

iyilik zeyno nasıl olsun valla, hala işe baslamadım bade hanımmla ugrasıyorum :))
zeyno sana surekli '' tek cocuk olmaz, beyzaya kardes yap'' deyıp duruyordum ama gördum gorecegımı :) cok cok buyuk ıhtımal ben de daha cocuk flan yapamam :)

X